Învinge Tava podcast

Învinge tava - Cartoful, banal sau senzațional, cu Lara Schuetz, maestră în arta brutăriei

29.2.2024
0:00
53:32
15 Sekunden vorwärts
15 Sekunden vorwärts

Este sau nu este cartoful o legumă? De ce da/nu? Sunt toți cartofii la fel? De ce nu e bine să folosim cartofi de salată la piure și invers? Dar cu cartoful dulce ce aveți? Toate astea, plus multe rețete, idei și amintiri cu mâncăruri de cartofi cu mărar proaspăt, feluri fancy cu cartofi și feluri pe care lumea nu le apreciază suficient. (Urmează și rețetele pe Instagram la @invingetava)

Invitată în episod e prietena noastră Lara Schuetz, pe care s-ar putea să o știți din chatul de la premierele episoadelor de pe YouTube. Lara este maestră în arta brutăriei în Austria și îi învață pe alții cum să facă pâine la standardele unei țări cu mare tradiție în domeniu. Și recent s-a specializat în analiza senzorială a pâinii, adică este omul care ajută brutarii să conceapă pâini bune și să corecteze greșeli de producție care afectează experiența finală a consumatorului.

Am invitat-o pe Lara să ne povestească despre cum se construiesc gusturi echilibrate în mâncare, lucru care e valabil și la pâine, și la cartofi, și la orice pui în farfurie.

Mulțumiri: Simona Popa, Octavian Coman

Bonduelle e partenerul principal al sezonului 1 din Învinge tava.

Gazde: Jo Ilie și Alex Vasile

Editare: Alex Vasile

Muzică: Oleksii Kaplunskyi

Ne găsiți și pe Instagram la @invingetava și pe Youtube la @invingetava-ur5zjWeitere Episoden von „Învinge Tava“