Aksjekaffe med Ida podcast

Episode 92: Aker BioMarine

0:00
54:32
Recuar 15 segundos
Avançar 15 segundos
Hva er egentlig krill og hva kan den brukes til? Og ikke minst: Hvordan jobber AkerBioMarine med nettopp krillen? I denne episoden snakker jeg og Matts Johansen, CEO i Aker BioMarine, om alt fra drift til produkter til økonomi til konkurranse- og markedsbilde, og mye mer.
Episoden ble spilt inn 7. desember 2021.

Mais episódios de "Aksjekaffe med Ida"

 • Aksjekaffe med Ida podcast

  Episode 95: Andfjord Salmon

  34:55

  Hva er historien til Andfjord Salmon og hvilken planer og ambisjoner har de fremover? Det snakker jeg og CEO i selskapet, Martin Rasmussen, om i denne episoden. Vi prater også om landsbasert oppdrett som helhet, og hva som skiller deres teknologi fra andres. Og selvsagt mye mer!
 • Aksjekaffe med Ida podcast

  Aksjekaffe Oppsummert 21. januar

  12:04

  Jeg og fondsforvalter i DNB, Benedicte Bakke, tar en kikk på helse- og bioteksektoren. Hva skjer for tiden? Hvordan er stemningen? Og hva skjer fremover som er verdt å følge med på? Vi snakker blant annet om hvordan sektorene gjorde det i fjor og hvilke fokusområder mange selskaper har for tiden. Vi snakker også om hvordan patentsystemet fungerer, og hva som skal til for at et selskap skal få produktet sitt ut i markedet.Husk å abonnere på podden for å få varsel når nye episoder kommer ut. Følg meg også gjerne på Instagram, på @aksjekaffe
 • Aksjekaffe med Ida podcast

  Não percas um episódio de Aksjekaffe med Ida e subscrevê-lo na aplicação GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Aksjekaffe med Ida podcast

  Episode 94: Flex LNG

  53:17

  Hva er egentlig er LNG, og hvordan er det å drive business på frakt av dette? Hvordan ser markedet ut og hvordan fungerer det i praksis? Og hvor grønt er egentlig LNG? Det og mye annet snakker jeg og CEO i Flex LNG Øystein Kalleklev om i denne episoden.Episoden ble spilt inn 9. desember.
 • Aksjekaffe med Ida podcast

  Aksjekaffe Oppsummert 14. januar

  11:02

  Årets første Aksjekaffe Oppsummert, episodene hvor du får en rask recap på hvordan det går i markedet og hva det er verdt å kikke på fremover. Dagens gjest er Ole Marius Lauritzen, aksjemegler hos Handelsbanken. Vi snakker blant annet om energipriser, lange renter og inflasjonstall - med mye mer.
 • Aksjekaffe med Ida podcast

  Episode 93: Webstep

  48:37

  I denne episoden snakker jeg med IT-selskapet Webstep. Hvor kommer de fra, og hvordan er det å drive innen konsulentbransjen i dag? Hva er egentlig de største utfordringene? Og hvordan ser de på fremtiden? Det og mye mer snakker jeg og CFO Liv Annike Kverneland om denne episoden.
 • Aksjekaffe med Ida podcast

  Episode 92: Aker BioMarine

  54:32

  Hva er egentlig krill og hva kan den brukes til? Og ikke minst: Hvordan jobber AkerBioMarine med nettopp krillen? I denne episoden snakker jeg og Matts Johansen, CEO i Aker BioMarine, om alt fra drift til produkter til økonomi til konkurranse- og markedsbilde, og mye mer.Episoden ble spilt inn 7. desember 2021.
 • Aksjekaffe med Ida podcast

  Aksjekaffe Oppsummert 17. desember

  14:16

  Nyttårsrakettspesial! Hva er nyttårsraketter? Og hva kjennetegner dem? Christian Sveen Harto, CEO i Investtech, gir oss et krasjkurs i fenomenet.
 • Aksjekaffe med Ida podcast

  Episode 91: Bouvet

  32:09

  Hvordan er det å drive i konsulentbransjen innen IT-sektoren i dag? Hvordan kan et selskap her skille seg fra konkurrentene? Og hvordan jobber egentlig Bouvet? Det og mye mer snakker jeg og finansdirektør i Bouvet, Trude Hole, om i denne episoden.
 • Aksjekaffe med Ida podcast

  Aksjekaffe Oppsummert 10. desember

  14:48

  Rigg-spessial! Hva foregår i riggsektoren for tiden? Hva er viktige hendelser i det siste og hvordan ser tiden som kommer ut? Og hva er egentlig en rigg?Jeg og Fredrik Stene tar en prat om dette og mye annet i denne episoden. Fredrik er analytiker i analyseteamet til Clarksons Platou Securities.
 • Aksjekaffe med Ida podcast

  Episode 90: Bewi

  34:11

  Hva driver Bewi med og hvordan jobber de med de ulike satsingsområdene sine? Hvordan har de kommet dit de er i dag? Hvordan jobber de med bærekraft? Hvilke planer har de fremover? Det og mye mer snakker jeg og CEO i Bewi, Christian Bekken, om i denne episoden. Episoden ble spilt inn 21. oktober.

Descobre o mundo dos podcasts com a app gratuita GetPodcast.

Subscreve os teus podcasts preferidos, ouve episódios offline e obtém recomendações fantásticas.

iOS buttonAndroid button