Talking Addicts podkast

Varför vi startade & Coronavirus

0:00
39:07
Do tyłu o 15 sekund
Do przodu o 15 sekund

Lazar berättar varför vi startade podcasten då han var anledningen. Vi pratar om coronaviruset och hur stor eller liten risk det är för världen. Filmen 1917 har svensk premiär dagen vi spelar in avsnittet så vi pratar lite om den. Vi tar upp några nyheter och ställer några frågor till Liam. Slutligen så presenterar Mawia något nytt till podcasten.

I detta avsnittet är ljudet mycket bättre än förra avsnittet.

Więcej odcinków z kanału "Talking Addicts"

 • Talking Addicts podkast

  2020 & 2020 2.0

  40:30

  Vi sammanfattar händelserna av 2020, bland annat så diskuterar vi coronaviruset som har blivit mycket större sedan vi först nämnde det i avsnitt två, hemundervisning, karantän, Black Lives Matter och presidentvalet. Sedan diskuterar vi vad 2021 kan innebära och vad vi kan förvänta oss från det, bland annat att vaccin blir mer vanligt och att vi kan återgå till vanligt liv. Vi presenterar veckans låtar och avslutar med frågestund.
 • Talking Addicts podkast

  Konspirationsteorier

  48:09

  Vi börjar prata om olika konspirationsteorier och hur rimliga de låter, vi pratar till exempel om det finns aliens, om Area 51, vad folk tror är orsaken till 9/11 och om människor har faktiskt varit på månen. Vi berättar om filmen Birds Of Prey som Margot Robbie och Ewan McGregor spelar i och som är en “sequel” till Suicide Squad. Vi berättar om Netflix nya funktion, svenska kvinnan som har fått coronaviruset och lite om BAFTA vinnarna. Slutligen ställer vi några frågor till Lazar och presenterar veckans bästa låtar.
 • Talking Addicts podkast

  Nie przegap odcinka z kanału Talking Addicts! Subskrybuj bezpłatnie w aplikacji GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Talking Addicts podkast

  Varför vi startade & Coronavirus

  39:07

  Lazar berättar varför vi startade podcasten då han var anledningen. Vi pratar om coronaviruset och hur stor eller liten risk det är för världen. Filmen 1917 har svensk premiär dagen vi spelar in avsnittet så vi pratar lite om den. Vi tar upp några nyheter och ställer några frågor till Liam. Slutligen så presenterar Mawia något nytt till podcasten. I detta avsnittet är ljudet mycket bättre än förra avsnittet.
 • Talking Addicts podkast

  Nyårslöften

  30:35

  I detta avsnittet börjar vi med att presentera oss själva, sedan förklarar vi hur podcasten kommer fungera. Vi diskuterar nyårslöften, vad det är, varför folk slutar ofta med det och ger några tips på vad man borde göra för att uppnå sina mål. Sedan pratar vi om några nyheter. I slutet blir det en quiz. På grund av ett fel med inspelningen så låter inte detta avsnittet lika bra som vi önskar. Vi lovar att kommande avsnitt kommer låta mycket bättre. Avsnittet är inspelat den 17/1.

Odkrywaj najlepsze podcasty dzięki bezpłatnej aplikacji GetPodcast.

Subskrybuj ulubione podcasty, słuchaj odcinków offline i sprawdzaj najlepsze polecane podcasty.

iOS buttonAndroid button