Healthit Podcast podcast

Healthit Podcast

BAV.BG

Healthit Podcast е българският здравословен подкаст на мобилното приложение Healthit. Темите в предаването включват физическо и психическо здраве, здравословно хранене, здравословен начин на живот, уелнес и други.

53 episodios

 • Healthit Podcast podcast

  Палумбоизъм: Защо някои бодибилдъри имат разширен корем? - Weekly еп.41

  6:00

  🚩В днешния епизод на 🎤Healthit Podcast #Weekly със Спасиан Чолаков (@spasian.coaching) ще разберете ✅ Какво представлява състоянието “Палумбоизъм” ✅ какво го предизвиква, ✅ защо е наименувано по този начин и ✅ какво правят професионалните бодибилдъри за да го преодолеят! 🎧Приятно слушане!
 • Healthit Podcast podcast

  Защо ставите ми пукат? - Weekly еп.40

  5:33

  🚩В днешния епизод на 🎤Healthit Podcast #Weekly със Спасиан Чолаков (@spasian.coaching) ще разберете ✅ Какво представлява пукането на ставите ✅ какво го предизвиква и ✅ как да го предотвратим! 🎧Приятно слушане!
 • Healthit Podcast podcast

  No te pierdas ningún episodio de Healthit Podcast. Síguelo en la aplicación gratuita de GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Healthit Podcast podcast

  Защо се получава йо-йо ефектът? - Weekly еп.39

  10:20

  🚩В днешния епизод на 🎤Healthit Podcast #Weekly със Спасиан Чолаков (@spasian.coaching) ще разберете ✅ Какво представлява Йо-Йо ефекта в храненето, ✅ какви са причините за появата му и ✅ как да го предотвратим, следвайки правилата на един професионално изготвен хранителен режим.   🎧Приятно слушане!
 • Healthit Podcast podcast

  Първото NPC състезание по бодибилдинг в България с гост Благой Ангелов - Weekly Special

  1:28:18

  🚩В днешния специален епизод на 🎤Healthit Podcast #Weekly със Спасиан Чолаков (@spasian.coaching), гост ни е Благой Ангелов (@blagoy_angelov ) - лицензиран треньор, представител на NPC България (@npcbulgaria ) и организатор на първото NPC състезание по бодибилдинг в България.  В този епизод ще разберете: ✅ Какво ще представлява това състезание и защо е важно за българския бодибилдинг; ✅ Какво се изисква от един професионален бодибилдър; ✅ Мнения за различните категории в съвременния бодибилдинг; ✅Използването на стероиди и друга суплементация в професионалния бодибилдинг;   🎧Приятно слушане!
 • Healthit Podcast podcast

  Гликемичен товар: Каква е разликата между него и гликемичния индекс? - Weekly еп.37

  7:01

  🚩В днешния епизод на 🎤Healthit Podcast #Weekly със Спасиан Чолаков (@spasian.coaching) ще разберете ✅ Какво представлява гликемичният товар и как се изчислява, ✅ какво да ядем за да имаме ниско гликемично натоварване и ✅ защо не можем да се доверим изцяло на гликемичното натоварване в хранителния си режим. 🎧Приятно слушане!
 • Healthit Podcast podcast

  Гликемичен Индекс: Защо е важно да сме запознати? - Weekly еп. 36

  8:06

  💉 Днес ще ви с гликемичния индекс. Най-просто казано, той е начин за категоризация на въглехидратните въз основа на тяхното влияние върху нивата на кръвната захар. 🚩В днешния епизод на 🎤Healthit Podcast #Weekly със Спасиан Чолаков (@spasian.coaching) ще разберете ✅ Какво представлява гликемичният индекс, ✅ защо е важно да разбираме как работи и ✅ кои храни имат висок и нисък гликемичен индекс. 🎧Приятно слушане!
 • Healthit Podcast podcast

  Инсулинова резистентност - Weekly еп.35

  11:15

  🤔Какво представлява инсулинът? 🤔Каква е връзката на изкуствените подсладители с нивата му? 🤔Каква е разликата между инсулиновата резистентност и чувствителност? 🚩В днешния епизод на 🎤Healthit Podcast #Weekly със Спасиан Чолаков (@spasian.coaching) ще разберете отговорите на тези и още много свързани въпроси с 💉инсулиновата резистентност. 🎧Приятно слушане!
 • Healthit Podcast podcast

  Кето диета: как да влезем в кетоза? - Weekly еп.34

  11:35

  🥑Кетозата е състояние на метаболизма, характеризиращо се с повишени нива на кетонови тела в кръвта. Това е нормална реакция на тялото, в резултат на понижени нива на глюкоза. 🚩В днешния епизод на 🎤Healthit Podcast #Weekly със Спасиан Чолаков (@spasian.coaching) ще разберете ✅какво трябва да яде човек, за да влезе в кетоза, ✅какви видове кетонни диети съществуват и ✅ще обсъдим позитивите и негативите от следването на кето режим. 🎧Приятно слушане! 
 • Healthit Podcast podcast

  Диета Зоната - Заслужава ли си? - Weekly еп.33

  13:22

  🎯Диета „Зоната“ цели бързо топене на мазнини, намаляване на възпалението причинено от неправилно хранене и подобрение на общото здраве. 🤔Работи ли всъщност неговия метод, или е само теория? Съществува ли така наречената „Зона“?  В този епизод на 🎤Healthit Podcast #Weekly със Спасиан Чолаков (@spasian.coaching) ще разгледаме методиката, науката и потенциалните ползи на диета Зоната. 🎧Приятно слушане!
 • Healthit Podcast podcast

  Яйчена диета - Weekly еп. 32

  6:24

  В днешния епизод на 🎤Healthit Podcast #Weekly на фокус е е от по-нашумелите наскоро мании в света на диетите - 🍳яйчената диета. Този хранителен режим има много версии, но най-основната идея на всичките ѝ вариации е да се консумират 🥚главно яйца всеки ден. Също така, в нея се ограничават повечето други храни и се цели постигането на кетоза. 🚩В днешния епизод на 🎤Healthit Podcast #Weekly със Спасиан Чолаков (@spasian.coaching) ще разберете 🥚какви са различните варианти на диетата 🥚ефективна ли е за отслабване и 🥚съществуват ли рискове и странични ефекти? 🎧Приятно слушане!

Descubre los mejores podcast en la aplicación gratuita de GetPodcast.

Suscríbete a tus podcast favoritos, escucha episodios cuando estés sin conexión y déjate sorprender por las recomendaciones personalizadas.

iOS buttonAndroid button