Trcanje.rs Podcast podcast

Veroljub Zmijanac: IRONMAN je ego trip, neču ga ponoviti više nikada!

0:00
36:31
Spol 15 sekunder tilbage
Spol 15 sekunder frem

Sa Veroljubom pričamo o njegovom iskustvu na Ironman takmičenju, o daljem razvoju trkačkog pokreta u Srbiji, budućnosti sajta Trčanje.rs i novim biznis idejama.

Flere episoder fra "Trcanje.rs Podcast"

 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Čedomir Vitorović: 80% energije u sportskim biznisima se troši uzaludno, ako ne postoji jasna poslovna strategija

  32:51

  Danas pričamo sa Čedomirom Vitorovićem, osnivačem prvog skvoš kluba u Srbiji "Skvošlend" koji je uspešno poslovao i okitio se medaljama na međunarodnim takmičenjima. Bavio se i trčanjem, jedan je od organizatora Košutnjak Challenge Race, trke sa preprekama. Danas je aktivan u upravi ragbi kluba Crvena Zvezda.   Povod našeg današnjeg razgovora je Peloton - Sports Business Academy čiji je Čeda jedan od osnivača. U pitanju je online edukacija za sportske radnike, menadžere, bivše sportiste koji žele da se bave biznisom u sportu.   Zanimalo nas je šta se sve može naučiti na Pelotonu, ko su predavači, koji je cilj ove edukacije. Pored toga, pričamo sa Čedom i tome šta to najviše nedostaje našem sportskom sistemu sa stanovišta poslovanja i koja su nam znanja potrebna da bismo bili profitabilni u sportskoj industriji.
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Jovica Spajić: Najbitnije je kakav ste čovek

  50:24

  U ovom podcastu ugostili smo izvanrednog, vanserijskog sportistu svetskih dometa, čoveka čija svaka rečenica odiše mudrošću i smirenošću, oplemenjuje i duboko inspiriše, vuče na razmišljanje o pravim životnim vrednostima.  Pričamo o njegovim velikim pobedama na svetskim takmičenjima, rekordima, o sportskim počecima, treninzima, anegdotama iz života, podršci ljudi i budućim planovima.  Uz poseban akcenat na pitanja koja nas sve dotiču: o identitetu,  karakteru, veri, predstavljanju svoje zemlje u inostranstvu, iskustvima iz kojih svi možemo nešto da naučimo.  Pogledajte, sigurni smo da ćete dugo ostati pod utiskom šta je sve čovek u stanju da postigne, a ostane čvrsto, sa obe noge na zemlji.
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Gå ikke glip af nogen episoder af Trcanje.rs Podcast - abonnér på podcasten med gratisapp GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Navike, treninzi, ishrana koje grade šampione!

  29:49

  Pričamo sa Ognjenom Stojanovićem i Acom Adžićem, šampionima koji su postigli puno zahvaljujući određenim rutinama, disciplini, navikama.  U ovom videu dele sa nama svoje iskustvo i korisne smernice o tome kako se trenira pred takmičenja/trke, kako izgleda doručak/ishrana šampiona, zašto su treninzi brda bolji od teretane itd.
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Stefan Ilić: Budite aktivni - pomoći ćete sebi i dragim ljudima oko sebe!

  22:47

  Proleće počinje sa trčanjem! Bilo da počinjete ili se vraćate trčanju, sad je idealna prilika! Ali nije uvek lako, zato trčimo zajedno!    BRC Škola trčanja upisuje 15. generaciju trkača 28. i 29. marta u Beogradskom trkačkom klubu. To je bio povod da pričamo sa Stefanom Ilićem, trenerom u BRC Školi trčanja o njegovim trkačkim počecima i šta sve pokriva struktuiran kurs od 16 nedelja koji pomaže da postepeno, na bezbedan i sistematičan način dostignemo najbolju formu života, kroz trčanje.
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Trčite bez da se zadišete uz pomoć tehnika yogičkog disanja

  49:26

  U ovom podcastu pričamo sa Anom Novaković, instruktorkom yoge i pranayame o tome: Šta je to smisleno - pranayama disanje? Koje sve benefite donosi ljudima? Kako pranayama pomaže trkačima? Kako ostvariti povezanost nasuprot "grčevitom vezivanju" za bilo šta u životu? Zašto mnogi učitelji yoge kažu da je "pranayama prečica do prosvetljenja"?   Kroz priču o svojim iskustvima u Nemačkoj, Etiopiji, Indiji, Ana nas uvodi dublje u suštinu samospoznaje, smirenosti, izbalansirane energije u kome je yoga i pranayama, uz druge tehnike odigrala ključnu ulogu u njenom životu i radu.  Dobićete jako korisne i primenljive uvide samo slušajući ono što je podelila sa nama.
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Nataša Ćulafić: Moja trkačka priča

  56:11

  anas pričamo sa našom uspešnom atletičarkom Natašom Ćulafić o njenim trkačkim počecima, atletici i trkama. Koliko je aktivna danas, koja takmičenja su joj na listi želja i ko je inspiriše - pored ostalih tema, otkriće nam u razgovoru sa Stefanom Ilićem, trenerom Belgrade Running Club
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Veroljub Zmijanac: IRONMAN je ego trip, neču ga ponoviti više nikada!

  36:31

  Sa Veroljubom pričamo o njegovom iskustvu na Ironman takmičenju, o daljem razvoju trkačkog pokreta u Srbiji, budućnosti sajta Trčanje.rs i novim biznis idejama.
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Ivan Miškeljin: Trka u mojoj glavi

  31:51

  Danas sa nama jedan od najboljih atletičara dugoprugaša u Srbiji koji ove godine slavi deceniju izvanredne trkačke karijere koju je zaokružio izdavanjem svoje knjige "Trka u mojoj glavi" . To je bio povod da se osvrnemo na sjajne rezultate koje je postigao i motivišemo neke nove trkače među vama.   Miškeljin je trostruki prvak Srbije u maratonu, dvostruki prvak naše zemlje u ultramaratonu, bivši rekorder Srbije na 50 km, a osvojio je i 27. mesto na svetu na svetskom prvenstvu u ultramaratonu u Dohi na 50 km, 2016. godine.
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Aleksandar Adžić: Od rekreativca do Šampiona Srbije u maratonu!

  25:54

  Momak sa mentalitetom velikog pobednika! Skroman, porodičan, posvećen - svom matičnom #BelgradeRunningClub doneo je državnu medalju.  Kada je počeo da trči? Kada je postao državni prvak Srbije u Maratonu? Koje su mu najdraže trke i medalje?  Kako mu je izmakla titula na Kruševačkom polumaratonu? Kako su izgledali njegovi trkački počeci: Kako je za mesec i po dana pripremio 21K za Beogradski maraton? Zašto je nakon toga odlučio da trenira u našem Road Runners Trcanje.rs Klubu, sadašnjem #BelgradeRunningClub Kako trenira danas i kakvi su mu planovi za budućnost?
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Ironman Bojan Đurić: Koliko su moćne Nike ZoomX Vaporfly Next%

  1:09:57

  Bojan Đurić ekskluzivno za Trčanje.rs Podcast predstavlja: Nike ZoomX Vaporfly Next% u kojima je Kipchoge istrčao maraton ispod 2 sata na Ineos Challenge u Beču prošle godine. Verujte nam da izgledaju kao da su pravljene za svemirce 😃   Pričamo i o drugim modelima patika i koliko olakšavaju "posao" na takmičenjima, zatim o treningu, ishrani.

Få adgang til hele det store podcastunivers med gratisappen GetPodcast.

Abonnér på dine favoritpodcasts, lyt til episoder offline, og få spændende anbefalinger.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2022radio.net logo