GLAMOUR Hungary Podcast podcast

Inspiráló nők a könnyűzenében – Dallos Bogi

0:00
48:27
15 Sekunden vorwärts
15 Sekunden vorwärts

Új sorozatunkban ismert és szakmájukban sikeres nők beszélnek könnyűzenei karrierjükről, személyes motivációikról és terveikről – a portrébeszélgetések első interjúja Dallos Bogival készült.

A Glamour – Inspiráló nők a könnyűzenében interjúsorozat az NKA (www.nka.hu) Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatásával készült.

Weitere Episoden von „GLAMOUR Hungary Podcast“

 • GLAMOUR Hungary Podcast podcast

  Podcast: Inspiráló nők a könnyűzenében – Péterfy Bori

  40:17

  Már gimnazistaként színésznőnek készült, de a zene gyerekkorától elkísérte, énekesnőként mégis viszonylag későn debütált. Most elárulta ki volt az előadó, akinek a fellépése a mai napig inspirálja. Péterfy Bori őszintén és nyíltan mesél a pályafutásáról, és arról is, hogy mennyivel másabb a női előadók helyzete, mint a férfiaké.
 • GLAMOUR Hungary Podcast podcast

  Inspiráló nők a könnyűzenében – Szovják Bea

  40:04

  Szovják Bea huszonhárom éve gondozza a rivaldafényben élő színpadi előadók életét, többek között a TNT vagy a Groovehouse együttesekkel is évekig dolgozott, de az utóbbi időben legtöbben arról ismerik, hogy ő Rúzsa Magdi menedzsere.
 • GLAMOUR Hungary Podcast podcast

  Verpasse keine Episode von GLAMOUR Hungary Podcast und abonniere ihn in der kostenlosen GetPodcast App.

  iOS buttonAndroid button
 • GLAMOUR Hungary Podcast podcast

  Inspiráló nők a könnyűzenében – Németh Juci

  45:52

  Németh Juci a hazai könnyűzenei élet megkerülhetetlen alakja, jelenleg legtöbbet a Budapest Bárral és párjával, G. Szabó Hunorral láthatjuk a színpadon – interjúnkból kiderül, hogyan tudnak a családi élet mellett próbálni, és ki izgul jobban egy-egy fellépés előtt.
 • GLAMOUR Hungary Podcast podcast

  Inspiráló nők a könnyűzenében – Saya Noé

  55:10

  A fiatal énekesnő a GLAMOUR könnyűzenei interjúsorozatában mesél malajziai gyermekkoráról, a zenéhez fűződő viszonyáról, a Saya Noé elindulásáról, a dalok megszületéséről és a koncertezésről is.
 • GLAMOUR Hungary Podcast podcast

  Inspiráló nők a könnyűzenében – Dallos Bogi

  48:27

  Új sorozatunkban ismert és szakmájukban sikeres nők beszélnek könnyűzenei karrierjükről, személyes motivációikról és terveikről – a portrébeszélgetések első interjúja Dallos Bogival készült. A Glamour – Inspiráló nők a könnyűzenében interjúsorozat az NKA (www.nka.hu) Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatásával készült.
 • GLAMOUR Hungary Podcast podcast

  GLAMOUR Talks - Tabumentes nap - Babos Kitti és Szeiler Kíra a testképről

  16:25

  A Libresse elhatározta, hogy leszámol a nőket érintő tabukról, országos kampányt hirdettek, hogy felmérjék Magyarország tabutérképét. Tabumentes napot is szerveznek, hogy őszintén beszélgessünk a nőket érintő tabukról. A GLAMOUR két szerkesztője, Babos Kitti és Szeiler Kíra is csatlakozott ehhez a felhíváshoz, és személyes tapasztalataik alapján beszélgettek a testképet érintő tabukról. 
 • GLAMOUR Hungary Podcast podcast

  GLAMOUR Talks - 2020. 08. 27. - Dr. Tóth Tamás és Tóth Kinga Zoé - Revo Protein

  15:21

  Új magyar márka tette le a névjegyét a táplálékkiegészítők piacán. A megjelenésében és minőségében is figyelemre méltó Revo Protein két alapítóját kérdeztük arról, hogy miért is fontos, hogy célzott módon kiegészítsük az étkezéseinket. Ma már mindenki tudja, hogy nem csupán a testépítőknek, vagy a várandósoknak lehet szüksége táplálékkiegészítőkre. A témában a szakértőnk adott felvilágosítást, és néhány hasznos tippet is.
 • GLAMOUR Hungary Podcast podcast

  GLAMOUR Talks - 2020. 08. 18. - Gábriel Péter

  12:59

  A Gabriel Segítő Közösség alapítója arról mesélt, hogy milyen speciális projekttel támogatták a rászoruló gyermekeket ezen a nyáron, illetve természetesen elmesélte, hogy mi a közösség missziója, milyen nehézségekkel kell szembenézni a jótékonysági munka során.  
 • GLAMOUR Hungary Podcast podcast

  GLAMOUR Talks - 2020. 07. 20. - Dr. Farkas Kitti

  11:25

  A szabadság nem jó időpont arra, hogy fogyókúrázzunk, de előtte nem biztos, hogy haszontalan egy gyors diéta. Az alakorvoslás módszerének kidolgozója, Dr. Farkas Kitti összefoglalja, hogy milyen egyszerűen betartható szabályokat kell betartunk, ahhoz, hogy el tudjuk kerülni a súlygyarapodást a nyári időszakban.
 • GLAMOUR Hungary Podcast podcast

  GLAMOUR Talks - 2020. 07. 06. - Bogár Niki

  19:46

  Egykor modellként ismertük meg, aki nemzetközi kifutókon vonult végig világmárkák divatbemutatóin. Bogár Nikolett aztán otthagyta a divatszakmát, gyógyszerésznek tanult. Tanulmányai során mélyebben foglalkozni kezdett a korábban őt is érintő evészavarokkal, ebből az immár tudományos érdeklődésből született meg A divatipar és az evészavarok című könyve, amelyet témavezetőjével, Túry Ferenccel közösen jegyez. A hiánypótló kötet először angol nyelven jelent meg. Nikivel sokat beszéltünk erről a nagyon fontos témáról, és végül úgy döntöttünk, hogy annyira fontos téma a testkép, az evészavar manapság is, hogy a tudományos könyvének témáit újra felelevenítve, és kitágítva egy beszélgetős videósorozatot indítunk. Erről a sorozatról, és természetesen az evészavarok és divat kapcsolatáról, illetve Niki személyes történetéről is beszélgettünk a podcastunkban.

Hol dir die ganze Welt der Podcasts mit der kostenlosen GetPodcast App.

Abonniere alle deine Lieblingspodcasts, höre Episoden auch offline und erhalte passende Empfehlungen für Podcasts, die dich wirklich interessieren.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2021radio.net logo