RTL Darts Bullseye, de podcast podcast

Zien we Corey Cadby nog terug? 'Er wil toch niemand in hem investeren?'

0:00
46:29
Spola tillbaka 15 sekunder
Spola framåt 15 sekunder

Jacques Nieuwlaat en Ron Lemmens nemen in de derde RTL Darts Bullseye met verschillende gasten de nieuwe ontwikkelingen in de dartwereld door. In deze aflevering:

- Een gesprek met Secretary General van de WDF Nick Rolls over de nieuwe visie van de WDF en de verhoudingen met de BDO;
- Het antwoord op de vraag of grote toernooien ook met minder deelnemers gespeeld moeten worden;
- Het antwoord op de vraag of Corey Cadby er goed aan gedaan heeft zijn tourkaart in te leveren;
- Wat het faillissement van BDO Enterprises betekent;
- 'De BDO is gewoon klaar, het is niet meer'
- Een nieuwe Wall of Fame.

Luister hier of via je favoriete podcast-app.

Fler avsnitt från "RTL Darts Bullseye, de podcast"

 • RTL Darts Bullseye, de podcast podcast

  NABESCHOUWING WK DARTS 2021: 'Dirk moet zijn lat niet te hoog leggen'

  42:57

  De heren bespreken het WK Darts van 2021. Wat waren de opvallendste momenten? Wie hebben hun doorbraak gemaakt? En wat kunnen we verwachten in de komende tijd? 
 • RTL Darts Bullseye, de podcast podcast

  DE GROTE WK-VOORBESCHOUWING: 'Een reële kans dat Van Gerwen nummer 1-plek op wereldranglijst verliest'

  1:04:57

  Jacques Nieuwlaat en Jerry Hendriks blikken samen met Ron Lemmens vooruit op het WK Darts. Wat kunnen we verwachten van de Nederlanders? En wie is de nummer 1 van de wereld na het WK Darts? Michael van Gerwen, Peter Wright of toch Gerwyn Price? 
 • RTL Darts Bullseye, de podcast podcast

  Missa inte ett avsnitt av RTL Darts Bullseye, de podcast och prenumerera på det i GetPodcast-appen.

  iOS buttonAndroid button
 • RTL Darts Bullseye, de podcast podcast

  Grote zorgen om blessure Van Gerwen: 'Pijn in je rug is een serieus probleem'

  54:44

  Jacques Nieuwlaat, Co Stompé en Marcel Maijer bespreken in de negende aflevering van RTL Darts Bullseye, de podcast de ontwikkelingen in de dartwereld. Zo hebben ze het over de rugblessure van Michael van Gerwen, de straf van Wessel Nijman en blikken ze terug op de World Cup.
 • RTL Darts Bullseye, de podcast podcast

  Van Barneveld: 'Ik heb nooit 100 procent achter mijn afscheid gestaan'

  46:13

  Raymond van Barneveld vertelt in de achtste RTL Darts Bullseye, de podcast over zijn besluit om terug te keren als professioneel darter. De vijfvoudig wereldkampioen voelt zich een ander persoon en wil een volledig nieuwe start maken in een nieuwe omgeving. Hij doet ook direct een oproep: 'Laat me dan die amateur zijn'. Verder bespreken we met Van Barneveld, Co Stompé en Jacques Nieuwlaat de ongelofelijke stunt van Dirk van Duijvenbode. Hij bereikte de finale van de World Grand Prix, waar hij uiteindelijk moest buigen voor Gerwyn Price. Was dit een incident of zien we Van Duijvenbode vaker terug op grote toernooien? Tot slot bespreken we de World Cup. Wie zijn de favorieten en wat kunnen we verwachten van team Nederland? Van Barneveld en Stompé halen bovendien herinneringen op uit 2010, toen zij de eerste editie van het toernooi wisten te winnen.
 • RTL Darts Bullseye, de podcast podcast

  'Van Gerwen kan gewoon niet bij zijn succesvolle pijlen blijven, jammer dan'

  47:21

  Michael van Gerwen greep tijdens de Autumn Series terug op zijn vertrouwde pijlen uit zijn succesjaren. Zou de Nederlander bij die pijlen moeten blijven? Jacques Nieuwlaat en Co Stompé bespreken met Ron Lemmens die kwestie. Verder vragen we ons af of Glen Durrant de beste darter van dit moment is en of de carrière van Wessel Nijman, die bekend heeft een wedstrijd bewust te hebben verloren, nu voorbij is. Daarnaast komt de situatie van de BDO voorbij. Jacques legt uit waarom zij nog niet officieel failliet zijn. Met Stompé praten over zijn moeilijke, maar ook leuke jeugd, waarin hij bijvoorbeeld bij een groenteboer net zolang wachtte tot hij een sinaasappel kreeg.
 • RTL Darts Bullseye, de podcast podcast

  'Van Gerwen is die regie nu volledig kwijt'

  45:02

  We zijn er weer! RTL Darts Bullseye, de podcast: deel 6! Ron Lemmens, Jacques Nieuwlaat en commentator Teun de Boer bespreken de gebeurtenissen van de afgelopen maand in de dartwereld.  Zo liet Raymond van Barneveld weten een comeback niet uit te sluiten. Hoe serieus kunnen we zijn woorden nemen? En hoe zit het met Michael van Gerwen, die zijn honger naar titels lijkt te verliezen. Is de Nederlander over zijn top heen? Verder spreken we met World Matchplay-winnaar Dimitri van den Bergh. De Belg vertelt over het dansje van Peter Wright, die de Schot nu moet aanpassen vanwege de toernooizege van Van den Bergh en de Dreammaker praat over zijn jeugd. Ook de grippunten van Simon Whitlock komen voorbij. Moeten die punten verboden worden door de PDC? LET OP: volgende maand zijn we er niet op de tweede, maar derde woensdag van de maand: 16 september.
 • RTL Darts Bullseye, de podcast podcast

  Jacklin de slechtste BDO-voorzitter ooit? 'Ja, hij had meteen een vooroordeel over mij'

  49:41

  Jacques Nieuwlaat, Ron Lemmens en gast Niels de Ruiter nemen een bewogen dartmaand met elkaar door, een maand waarin het einde van de BDO Enterprises steeds verder in zicht kwam en verschillende partijen probeerden het amateurdarten in Engeland over te nemen. Nieuwlaat en De Ruiter geven antwoord op de vraag of het goed is dat er een strijd is losgebarsten om het amateurdarten in Engeland. Daarnaast gaan ze in op de acties van BDO-voorzitter Des Jacklin en bespreken ze of het BDO WK een onmisbaar toernooi is op de dartkalender. Verder komt Steve Brown, de voorzitter van de nieuwe dartsorganisatie MAD, aan het woord en vertelt NDB-directeur Paul Engelbertink over de ontwikkelingen voor amateurdarters in Nederland omtrent de coronamaatregelen.
 • RTL Darts Bullseye, de podcast podcast

  'De PDC moet ook volgend jaar de Home Tour organiseren'

  36:27

  "Het goede nieuws voor alle tv-kijkers is: Ahoy Rotterdam gaat ook zonder publiek door op 9 en 10 september", aldus PDC-baas Barry Hearn. Maar waarom? Is het voor de PDC niet verstandiger om een venue in Engeland te vinden, als er geen publiek toegelaten mag worden in Ahoy? Jacques Nieuwlaat en RTL7 Darts-redacteur Michel Mulders discussiëren over deze kwestie. Verder in de vierde RTL Darts Bullseye komt Peter Manley aan het woord. De voorzitter van spelersvakbond PDPA vertelt over het noodfonds dat de PDPA heeft opgezet. Hoeveel darters maakten daar gebruik van? En wat vindt hij van de snelle herstart van de PDC?
 • RTL Darts Bullseye, de podcast podcast

  Zien we Corey Cadby nog terug? 'Er wil toch niemand in hem investeren?'

  46:29

  Jacques Nieuwlaat en Ron Lemmens nemen in de derde RTL Darts Bullseye met verschillende gasten de nieuwe ontwikkelingen in de dartwereld door. In deze aflevering: - Een gesprek met Secretary General van de WDF Nick Rolls over de nieuwe visie van de WDF en de verhoudingen met de BDO; - Het antwoord op de vraag of grote toernooien ook met minder deelnemers gespeeld moeten worden; - Het antwoord op de vraag of Corey Cadby er goed aan gedaan heeft zijn tourkaart in te leveren; - Wat het faillissement van BDO Enterprises betekent; - 'De BDO is gewoon klaar, het is niet meer' - Een nieuwe Wall of Fame. Luister hier of via je favoriete podcast-app.
 • RTL Darts Bullseye, de podcast podcast

  Moet de PDC zieke spelers in bescherming nemen?

  37:23

  Jacques Nieuwlaat en Ron Lemmens nemen met verschillende gasten in de tweede RTL Darts Bullseye de nieuwe ontwikkelingen in de dartwereld door. NDB-directeur Paul Engelbertink komt aan het woord over de coronamaatregelen in Nederland en over het 'duivelse dilemma', waardoor uiteindelijk twee spelers hun rankingtitel moesten inleveren. Verder discussiëren Jacques en RTL-redacteur Guy Habets over het bestaansrecht van de BDO, of de PDC de Premier League niet beter kan schrappen en of de PDC zieke spelers, zoals Max Hopp en Kyle Anderson, meer moet beschermen. Tot slot komen we alles te weten over Danny Noppert. De koelbloedige Fries vertelt dat hij vroeger een echte druktemaker was, waar zijn tatoeages voor staan en hoe hij aan zijn bijnaam 'Noppie' komt.

Kom åt alla poddsändningar i gratisappen GetPodcast.

Prenumerera på dina favoritpoddar, lyssna på avsnitt offline och få spännande rekommendationer.

iOS buttonAndroid button