Explore Norths podcast podcast

Podcast 129: Mot nordvestpassasjen på bryllupsreise

0:00
38:24
Spola tillbaka 15 sekunder
Spola framåt 15 sekunder

Et års rundtur i en Comfort 30 ga mersmak, så nå er nygifte Johanna Brämersson og Sigurd Tengs på vei mot Nordvestpassasjen og deretter Stillehavet i sin Ansö 42. Vi laget denne podcasten med seilparet dagen etter de kom til Lerwick etter en variert tur fra Mandal til Shetland for å høre om tidligere seilaser og alle de milene som ligger foran dem i både kalde og varme farvann.

Du kan følge dem på Instagram Sailing Thindra, og tilsvarende side på Facebook.

Explore Norths podcast er en del av Norges Seilforbunds satsning på friluftsliv og en del av 100 Nautiske klubben. Her kan du høre de tidligere podcastene fra Explore North. Du kan også høre podcastene på din mobil via appen Stitcher eller finne oss på iTunes.

Er du på jakt etter inspirasjon til å seile mer i hjemlige farvann så anbefales, uten å rødme, boken Norske kystperler – hvordan og hvorfor seile verdens vakreste kyst. Den nye utgaven av Sail to Svalbard er også til salgs for alle som skal eller drømmer om å seile til Svalbard.

Jeg har nylig publisert boken Kunsten å ligge godt for anker: Ankringsteknikker på Kindle.

Hvis du er interessert i å holde sjekk på vedlikehold, reservedeler, sikkerhetsutstyr, proviantering og mye annet om bord, så kan jeg trygt anbefale løsningen til Aquator Marine.

Fler avsnitt från "Explore Norths podcast"