Explore Norths podcast podcast

Podcast 126: I vesterled uten motor

0:00
54:46
Spola tillbaka 15 sekunder
Spola framåt 15 sekunder

Det er tross alt en mast og ikke et tørkestativ vi har på båtene våre. Det var kanskje ikke akkurat slik Karl Ruben Gaasø tenkte da han og mannskapet bestemt seg for å gjennomføre påsketuren fra Bergen til Orkenøyene da motoren takket for seg. Men det er kanskje slik flere burde tenke? Det er faktisk mulig å seile mer og lenger, nyte friheten uten dieseldunking ved å utøve litt skikkelig sjømannskap ved å ha en godt utstyrt båt som ikke er avhengig av mye strøm, bra mannskap og evnen til å lese værmeldingene. Lytt til denne podcasten og bli inspirert.

Explore Norths podcast er en del av Norges Seilforbunds satsning på friluftsliv og en del av 100 Nautiske klubben. Her kan du høre de tidligere podcastene fra Explore North. Du kan også høre podcastene på din mobil via appen Stitcher eller finne oss på iTunes.

Er du på jakt etter inspirasjon til å seile mer i hjemlige farvann så anbefales, uten å rødme, boken Norske kystperler – hvordan og hvorfor seile verdens vakreste kyst. Den nye utgaven av Sail to Svalbard er også til salgs for alle som skal eller drømmer om å seile til Svalbard.

Jeg har nylig publisert boken Kunsten å ligge godt for anker: Ankringsteknikker på Kindle.

Hvis du er interessert i å holde sjekk på vedlikehold, reservedeler, sikkerhetsutstyr, proviantering og mye annet om bord, så kan jeg trygt anbefale løsningen til Aquator Marine.

Fler avsnitt från "Explore Norths podcast"