Meningsfulde Samtaler podcast

Meningsfuld samtale m. Christian Stadil

0:00
1:02:25
Recuar 15 segundos
Avançar 15 segundos

"Vi er først gode som mennesker, både i forhold til de ting, vi laver og beskæftiger os med, men også i vores relation til andre, når vi muliggør at tage toppen af egoet og giver en lille smule slip på os selv og giver os hen til andre eller til det, vi laver." 

Christian Stadil - mand, søn, far, kæreste, erhvervsmand, bjergbestiger, kampsportsudøver, interesseret i den buddhistiske filosofi. Mange mærkater kan sættes på Stadil, men jeg oplevede ham først og fremmest som et utroligt behageligt menneske at tale med. Han var meget generøs og inderlig i henhold til selve samtalen og de refleksioner, han bragte til torvs, men også udenfor samtalens rammer, hvilket blandt andet udmundede sig i, at han forærede mig flere bøger, da vi skiltes, som jeg siden er begyndt at fordybe mig  i.

Han er en af de mest markante og karismatiske yngre erhvervsledere i Danmark, idet han er leder af familiekoncernen Thornico, der driver forretning indenfor en lang række brancher blandt andet sport, hvor koncernen ejer Hummel. Desuden er han serie iværksætter og business angel senest især indenfor digital og tech, hvilket også kom til udtryk i hans medvirken i Løvens Hule på DR1. 

Sidst men ikke mindst er Christian Stadil medforfatter til flere inspirerende og originale bøger om ledelsesfilosofi, kreativitet og personlig udvikling. Bogen ”I bad med Picasso”, som han skrev sammen med professor Lene Tanggaard, der tidligere også har medvirket her i podcasten, udkom i 2014 på en række sprog, blandt andet i UK, Japan og Korea.

Rigtig god fornøjelse med episoden. 

Music: The Prelude Op. 28, No. 4 by Frédéric Chopin. 
Performed by Paul Cantrell, http://inthehands.com

Mais episódios de "Meningsfulde Samtaler"