Meningsfulde Samtaler podcast

Meningsfuld samtale m. Brian Mikkelsen

0:00
47:01
Recuar 15 segundos
Avançar 15 segundos

"Min egen holdning til den måde, man bevæger sig ’forward’ i livet på, er, at man har nogle forpligtelser. En af de forpligtelser er at holde fokus på noget.  Man kan selvfølgelig ændre sit fokus undervejs, men man har et ansvar for at arbejde hårdt. Man er blevet givet et liv her, og det liv er ikke blot til for, at man skal sidde og dandere den. Det har jeg ingen som helst respekt for. Jeg kan godt forstå, at man gerne vil nyde livet og rejse, men man også et ansvar for at gøre en forskel." - Brian Mikkelsen

Brian Mikkelsen er tidligere kultur-, justits-, økonomi og erhvervsminister, hvilke poster han besad  i kraft af sit medlemskab  af Folketinget, hvor han var opstillet for Det Konservative Folkeparti i perioden 1994-2018. Den 22. juni 2018 blev han direktør for Dansk Erhverv. 

Brian Mikkelsen var særdeles aktiv i regeringens såkaldte kulturkamp og formulerede et borgerligt kulturelt værdigrundlag, som blev omsat til formuleringen af kanoner på en række udvalgte kulturelle områder. Han lagde ligeledes vægt på, at sport skal accepteres som en vigtig del af kulturlivet.

Brian Mikkelsen er statskundskaber af uddannelse fra Københavns Universitet, hvilket han blev i 1994, og  i Dansk Erhverv, der er en erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening, arbejder han for nuværende for, at Danmark skal være verdens bedste land at drive virksomhed i. Det starter med erhvervslivets såkaldte rammevilkår.

Det var en fornøjelse at tale med en konservativ skikkelse som Brian, som jeg nærede stor respekt for inden vores samtale  - endsige efter. 

God fornøjelse med den.

Music: The Prelude Op. 28, No. 4 by Frédéric Chopin. 
Performed by Paul Cantrell, http://inthehands.com

Mais episódios de "Meningsfulde Samtaler"