BBSO Podcast podcast

BBSO Podcast

BBSO

Viziunea BBSO este să proclame Evanghelia, local, global și virtual.

93 Episódios

 • BBSO Podcast podcast

  Credința care răscolește - Bogdan Micula

  42:14

  Predica din cadrul programului de duminică, 17 octombrie 2021, susținută de fratele Bogdan Micula. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
 • BBSO Podcast podcast

  Tari în Domnul #2 - Aprobat de Dumnezeu - Cristi Sonea

  48:14

  A doua predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 10 octombrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
 • BBSO Podcast podcast

  Não percas um episódio de BBSO Podcast e subscrevê-lo na aplicação GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • BBSO Podcast podcast

  Tari în Domnul #1 - Dincolo de vitrină - Cristi Sonea

  48:18

  Prima predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 3 octombrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
 • BBSO Podcast podcast

  Arde plugul - Cristi Sonea

  37:39

  Predica din cadrul programului de duminică, 26 septembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
 • BBSO Podcast podcast

  Prin pustiul vieții - Cristi Sonea

  49:36

  Predica din cadrul programului de duminică, 19 septembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
 • BBSO Podcast podcast

  Creștinul nesimțit - Cristi Sonea

  45:02

  Predica din cadrul programului de duminică, 5 septembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
 • BBSO Podcast podcast

  Lacrimi și Credință - Ghiță Mocan

  43:53

  Predica din cadrul programului de duminică, 29 august 2021, susținută de fratele Ghiță Mocan. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
 • BBSO Podcast podcast

  Prelucrat în adâncuri #5 - Bine faci tu că te mânii? - Cristi Sonea

  49:29

  A cincea predică din noua serie - Prelucrat în adâncuri - bazată pe cartea Iona. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
 • BBSO Podcast podcast

  Prelucrat în adâncuri #4 - Răzgândirea lui Dumnezeu - Cristi Sonea

  48:26

  A patra predică din noua serie - Prelucrat în adâncuri - bazată pe cartea Iona. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
 • BBSO Podcast podcast

  O dimineață în Efes - Radu Gheorghiță

  42:11

  Predica din cadrul programului de duminică, 8 august 2021, susținută de fratele Radu Gheorghiță. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!

Descobre o mundo dos podcasts com a app gratuita GetPodcast.

Subscreve os teus podcasts preferidos, ouve episódios offline e obtém recomendações fantásticas.

iOS buttonAndroid button