1920 Clubhouse podcast

1920 Clubhouse

1920 Clubhouse

Welkom bij 1920 Clubhouse, dé podcast in Nederland over vrouwenvoetbal waarin we alles bespreken dat op en rondom de velden gebeurt. Hier in Nederland in de Eredivisie, maar ook bij onze Oranjeleeuwinnen in het buitenland. Hosted by Leonne Stentler & Hassnah Elhage Geproduceerd door VV Kicks

55 Episódios

 • 1920 Clubhouse podcast

  Seizoen 3 - Aflevering 3

  45:22

  De aller eerste klassieker in het vrouwenvoetbal en mooie matchups in de groepsfase van de champions league, genoeg om over te praten dus! Helaas moesten we de 'This is not normal' rubriek weer even aanhalen voor alles wat er gaande is in de NWSL. Als afsluiter eindigen we uiteraard ook met positieve, leuke nieuwtjes en een luistaarsvraag.
 • 1920 Clubhouse podcast

  Seizoen 3 - Aflevering 2

  34:00

  De eerste week van Parsons, 4 punten voor Oranje en ook onze andere topcoaches in het buitenland pakken belangrijke punten. We bespreken de opvallendheden rondom de Oranjeleeuwinnen, het laatste nieuws in voetballand en natuurlijk hebben we weer een fijne spraakmaker! Dit keer iemand die heel dicht bij de nieuwe bondscoach staat. Dat en veel meer in aflevering 3!
 • 1920 Clubhouse podcast

  Não percas um episódio de 1920 Clubhouse e subscrevê-lo na aplicação GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • 1920 Clubhouse podcast

  Seizoen 3 - Aflevering 1

  32:09

  Seizoen 3! Vanaf vandaag trappen wij ons gloednieuwe seizoen af met een nieuwe look, nieuwe onderdelen en uiteraard heel veel voetbal. We beginnen met ronde 2 van de @Pure EnergieEredivisieVrouwen, spraakmaker @cheyennevdgoorbergh vertelt over de geschiedenis die is geschreven met de eerste wedstrijd van Feyenoord V1 en we praten jullie bij over al het nieuws in het vrouwenvoetbal. Enjoy!
 • 1920 Clubhouse podcast

  OS Tokyo2020- Episode 3

  29:00

  In aflevering 3 van de OS Specials staat de Tokyo Roulette in het teken van de Casey Stoney, veel topvrouwen die medailles winnen, miljoenen voetbalkijkers en natuurlijk andere fun facts op en rondom de spelen. Uiteraard bespreken we ook de verrassende Olympische finale en waarom Stacey deze week wereldberoemd werd. Dit en meer in de OSS3!
 • 1920 Clubhouse podcast
 • 1920 Clubhouse podcast

  OS Tokyo2020 - Episode 1

  35:09

  We zijn er weer, met in deze aflevering een heuse debutant - @zinzivd! Afgelopen woensdag schreven de Leeuwinnen weer geschiedenis en zijn ze officieel OLYMPIANS. In onze OS specials nemen we jullie mee in alle ins and outs met de flashy Tokyo Roulette, bespreken we de wedstrijden van de Oranjevrouwen, gluren we bij de buren, en sneaken we heel soms er een TINN tussen voordat we afsluiten met een fun fact. Hou je vast, want 1920Clubhouse is back, Tokyo Drift style 🏎 ⚽️
 • 1920 Clubhouse podcast

  #2026 Nieuwe Bondscoach & Transfergeruchten

  46:57

  Ondanks dat we tijdens het opnemen van deze aflevering eindelijk horen dat de kogel door de kerk is en er een nieuwe Sarina is gevonden en ook onze sluitpost Sari in een commercial schittert, draait het vooral om Lieke. We bespreken de grote Uefa Champions Lieke finale en de dominantie van Barcelona. Helaas is er natuurlijk altijd nog iemand die niet mee heeft gekregen dat het inmiddels 2021 is, die bespreken we in onze TINN. En natuurlijk loodsen we je door alle transfergeruchten die de ronde gaan, want gaat Danielle van de Donk echt naar OL? En waar zien we in de grote coaches stoelendans Casey Stoney terecht komen?
 • 1920 Clubhouse podcast

  #2025 Witte Rook en Kerrby finales

  1:12:01

  Habemus Sarinaplus! Of toch niet? In deze aflevering staan we stil bij de geruchten rondom de nieuwe bondscoach van de Oranjeleeuwinnen. Niemand minder dan Mark Parsons, coach van de Portland Thorns en kersverse Challenge Cup winnaar lijkt het te gaan worden...en daar hebben we uiteraard een mening over. Ook in de nieuws roulette volop aandacht voor de nieuwe competitieopzet van de Pure Energie Vrouwen Eredivisie, mogen vrouwen eindelijk meedoen in de A-klasse (oftewel, de A-categorie wordt gemengd) en is er goed nieuws voor Just Women’s Sports. Deze week een kleine remix, want deze TINNS kunnen niet wachten tot het einde van de aflevering😡 Wél goed nieuws, LIEKE in de L.I.E.K.E met het fantastische seizoen van Barça en natuurlijk ook de waanzinnige weken van Kerrby. Voor wie zijn wij zondag tijdens de UWCL finale? Tune in to find out! We sluiten af met een rondje langs de OranjeLeeuwinnen en bespreken de transfers van de week.
 • 1920 Clubhouse podcast

  #2024 Miljoenenbal & Captain Obvious

  56:00

  S02E24 Deze week een aflevering waar zelfs de vogels wild van worden. Nee, het is echt geen Angry Birds, maar de tropische omgeving van Hass, die een klein beetje sound pech heeft. Dat mag de pret niet drukken, en deze week dus volop nieuws in de nieuws roulette, met aandacht voor de loting van de OS, de nieuwe financiële hervormingen van de UWCL en een onderzoek waaruit blijkt dat vrouwensport daadwerkelijk rendabel is, als het meer zichtbaar wordt (#duh). Deze keer geen Viev in de L.I.E.K.E, maar wel een nieuwe toffe serie van Touzani, de Social flex van Chelsea en een absoluut shirtjes record voor Man City. Het rapport ongelijke leggers doet onze tenen krommen in de TINN en verder natuurlijk volop transfernieuws.
 • 1920 Clubhouse podcast

  #2023 Super Weak & Super GOAT

  58:39

  Welcome back! Deze week trappen we af met een overvolle roulette, goed nieuws voor de Women’s Champion’s League, de loting van de OS en heel wat drama bij de ESL van de bro’s. Wie gaat er vandoor met de L.I.E.K.E van de week? Wordt het weer de 🐐 Miedema, of de Future of Twente? Opening weekend van de NWSL Challenge Cup was vol met leuke wedstrijden, maar ook de nodige chaos, waarvan een incident is opgenomen in onze TINN. We sluiten af met een rondje langs de leeuwinnen, hebben nog steeds geen bondscoach en speculeren er hard op los - zien we Aniek Nouwen volgend jaar in rood of in blauw?

Descobre o mundo dos podcasts com a app gratuita GetPodcast.

Subscreve os teus podcasts preferidos, ouve episódios offline e obtém recomendações fantásticas.

iOS buttonAndroid button