Uafbrudt Samleje podcast

Uafbrudt Samleje

Heartbeats.dk

Ny podcast om sex uden filter. Mathias Bundgaard og Sara Skaarup er det umage værtpar, som drikker rødvin og snakker om lyst og lir. Uafbrudt Samleje er en lytte-oplevelse, der går helt tæt på: At rødme er tilladt, mens der er bødekasse for at sige ’man’. Her er de personlige oplevelser og tanker i fokus, og hver anden gang dukker en gæst op i studiet og deler erfaringer.

7 épisodes

 • Uafbrudt Samleje podcast

  ‘Uafbrudt samleje': Hvornår skal man have lyst til sex?

  30:27

  Fungerer det med bramfri bekendelser om sex og lyst foran et publikum? Det har Sara Skaarup og Mathias Bundgaard sat sig for at finde ud af. I denne liveepisode af ‘Uafbrudt samleje' er omdrejningspunktet lyst. Hvad gør man, hvis man har ulyst? Og hvorfor jagter man egentlig orgasmen, når den er med til at slukke den lyst, man har bygget op?Sara Skaarup og Mathias Bundgaard har desuden begge overraskelser med til hinanden, som bliver omdrejningspunkter for samtalen – og de kommer ud i de mange kroge, som lysten kan føre mennesker ud i.Episoden er optaget foran et livepublikum i Kulturtårnet på Knippelsbro som en del af Podcast Festival 2019.
 • Uafbrudt Samleje podcast

  ‘Uafbrudt samleje': Har du fortrudt et knald? Eller måske mere det knald der ikke blev til noget?

  36:36

  Kys vi ikke turde give, ufrivillige kryds af grænser og barmhjertighedssex. I denne episode taler Sara og Mathias om alt det, de fortryder, med gæsten Tomas Friis, mandeterapeut med mottoet – “Hold op med at lyve – nu!” Oplevelser med afvisninger, missede chancer og selvpåført ubehag skylles ned med rødvin. Mathias piller sin medvært ned fra en piedestal, og Sara indser, hun har fået selektiv hukommelse.
 • Uafbrudt Samleje podcast

  Ne ratez aucun épisode de Uafbrudt Samleje et abonnez-vous gratuitement à ce podcast dans l'application GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Uafbrudt Samleje podcast

  ‘Uafbrudt samleje': Flid, fedt & snyd i sengen – hvem har ikke faket lidt?

  25:21

  Femte afsnit af ‘Uafbrudt Samleje' handler om at lade som om under sex . Mathias kender ikke meget til den disciplin, mens Sara indrømmer at have bluffet på diverse måder – indtil hun oplevede en elsker, der opførte sig som en pornofilm. Værterne taler også om at bruge sex til at få bekræftelse, og så kommer Mathias alligevel i tanke om engang, hvor han fyrede et stunt af, der ikke var hans eget.
 • Uafbrudt Samleje podcast

  ‘Uafbrudt samleje': Adam Holm, "Åbent forhold? Så må du få meget fisse"

  50:44

  Dagens emne er tilladt sex med andre end den faste partner, og gæsten er Adam Holm, tidligere Deadlinevært. Rødvinen glider ned, mens Adam fortæller om at blive til modstandbevægelsens radiosender, Mathias erklærer, at han er Adams kone, og Sara fortæller, hvorfor hun ikke tror på "don't ask, don't tell"-variationen.
 • Uafbrudt Samleje podcast

  ‘Uafbrudt samleje': Hvad er den perfekte sex–promille?

  23:38

  Hvad er sværest – at danse eller knalde ædru? Og er flirten fedest før eller efter drink nummer tre?I dette afsnit pimper værterne en flaske cava fra Lidl, mens de taler om fordele og ulemper ved at have sex i beruset tilstand. Sara afslører en skamfuld festepisode, men får oprejsning af Mathias, der mener, hun har mødt et helligt pikhoved.
 • Uafbrudt Samleje podcast

  ‘Uafbrudt samleje': Hvorfor snakker folk ikke noget mere om deres sexliv?

  46:32

  Kropsaktivist Ida Rud er gæst og taler åbent om at være vild med sex. Mathias Bundgaard er taknemmelig for at have boet i bofællesskab, hvor sex blev diskuteret ved middagsbordet, og Sara Skaarup reflekterer over balancen mellem skamfrihed og oversharing.
 • Uafbrudt Samleje podcast

  ‘Uafbrudt samleje': Hvor hurtigt ved du, om du har lyst til at gå i seng med et andet menneske?

  17:38

  Er det en god eller skidt idé at knalde på første date?Podcastens første afsnit er tilløbet, hvor de to værter mødes, føler hinanden på tænderne og deler egne oplevelser med ’det første møde’.

Découvrez le meilleur des podcasts sur l'application GetPodcast.

Abonnez-vous à tous vos podcasts préférés, écoutez les épisodes sans connexion internet et recevez des recommandations de podcasts passionnants.

iOS buttonAndroid button