Trump mot verden podcast

Trump mot verden

NRK

PS! Skal du høre oss, så må du søke opp «Popkorn og politikk», som er vårt nye navn. Der legges alle episodene ut. «Trump mot verden» ga deg ukentlige oppdateringer over livet i Det hvite hus, men hadde sin siste publisering 22. januar 2021

94 épisodes

 • Trump mot verden podcast

  Bytt til Popkorn og politikk!

  1:04

  Du må laste ned Popkorn og politikk for å fortsette å høre på oss. I appen NRK Radio får du helt ferske episoder hver fredag! Andre steder er de en uke gammel. Ny episode av Popkorn og politikk kommer i dag kl.14!
 • Trump mot verden podcast

  Popkorn og politikk: Kamper om tronene

  57:20

  Vinteren kommer! Podkasten om politikk, film og serier heter nå Popkorn og politikk. Abonner og last ned! Vi starter med det største tv-dramaet av dem alle: Game of thrones. I verdenspolitikken kjempes det også om makt, akkurat som i fiksjonen. Shaun og Gjermund forklarer dramatiske linjer og narrativer, ser til de som styrer Afghanistan og han som bor i Florida, og forteller om hvorfor Joe Biden skulle sett Homeland helt til sesong ni.
 • Trump mot verden podcast

  Ne ratez aucun épisode de Trump mot verden et abonnez-vous gratuitement à ce podcast dans l'application GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Trump mot verden podcast

  Trump mot verden blir Popkorn og politikk!

  20:40

  Hva har skjedd i USA siden sist? Hva kan vi forvente av den nye podkasten? Svaret er "mye mørkt og mye moro" både i Amerika og i den nye podden. Første episode av Popkorn og politikk 20. august!
 • Trump mot verden podcast

  Ord har betydning - FINALE! Med Høgestøl, Gahr Støre, Sykes og Damon

  1:46:17

  Trump har forlatt det hvite hus. Vil han klare å holde seg ute av fengsel? Sofie Høgestøl hjelper oss med å forstå Donalds rettslige fremtid. Hva er våre sterkeste minner fra de siste fire årene? Hva ville Jonas Gahr Støre gjort hvis han var i Bidens regjering? Og hva tenker han om verden og de mørke, høyreradikale kreftene som preger USA og store deler av verden? Gjermund har snakket med Charlie Sykes, programleder i podkasten The Bulwark OG selveste Matt Damon kommer innom!
 • Trump mot verden podcast

  Atter en riksrett og demokratiets skumringstime - med Ketil Raknes

  1:23:18

  Donald blir historisk som den første presidenten som stilles for riksrett TO ganger. Hvorfor var dette klokt av Demokratene? Kan vi forvente et annet utfall enn forrige riksrettsrunde? Og hvordan har Trump det i sine siste dager som president? Og doktorgradstipendiat ved Høgskolen i Kristiania, Ketil Raknes, snakker om trusselen mot demokratiet og Anne Applebaums bok "Demokratiets svanesang"/"Twilight of democracy".
 • Trump mot verden podcast

  Stormingen av Capitol Hill

  56:26

  Det femte offeret fra Kongressbygningen er død, Demokratene varsler ny riksrettssak og Donald har endelig innrømmet at han må gå av. Shaun og Gjermund snakker om hans store feilberegning: basen hans var villige til å gå altfor langt – helt inn i Kongressen. Hør om mafiabossen som ringte Georgia, om russisk hacking og om skvetne forsvarsministre. Ukas karakter er Demokratenes superhelt Stacy Abrams, som trolig skaffet dem både presidentembetet og Senatet.
 • Trump mot verden podcast

  Julespesial fra arkivet

  55:11

  Høydepunkter fra 2020s største politiske drama med noen av våre favorittgjester. Ketil Raknes om de svartes historie i USA, fra slaveri til nåtid, Thomas Seltzer om den knuste amerikanske drømmen, Hanne Skartveit om hvordan vi både undervurderer og overvurderer Donald, Asbjørn Slettemark om politikk i TV-serier og Sofie Høgestøl om Fox News og Trumps mareritt-intervju. Arkivet er stort, favorittgjestene er mange, jula er lang - NRK Radio har mye mer! God jul, fra alle oss til alle dere! Tilbake med ferskvarepod 8.januar.
 • Trump mot verden podcast

  Autokrati mot demokrati med Høgestøl og Jacobsen

  57:45

  Klarer verdens eldste nålevende demokrati å bevare folkestyret når dominerende krefter i USA er imot et valg der flertallet vant? Sofie Høgestøl og Frithjof Jacobsen snakker om demokratiets fremtid, Trumps valgnederlag, hvordan vil han forsøke å holde på oppmerksomheten og hva kan vi forvente i 2021?
 • Trump mot verden podcast

  Pardon me

  58:34

  Hvem vil Trump benåde? Kan han selge benådninger? Og kan han benåde seg selv? Og selv om Biden vant valget har Demokratene et merkevareproblem. Hva kan de gjøre for å få igjen taket på kjernevelgerne sine og forhindre at en ny Trump flytter inn i Det hvite hus? Dessuten - alt du ikke visste om Georgia OG George Clooney!
 • Trump mot verden podcast

  Bidens strategi for året som kommer! Med Eli Attie

  16:29

  I denne spesialen får du høre mer av samtalen Gjermund Eriksen hadde med Eli Attie forrige uke. Det store spørsmålet er hva Biden kommer til å gjøre i løpet av det neste året. Attie er god venn av podkasten. Han er Emmy-vinnende forfatter, produser, tidligere stabsmedlem i Det hvite hus og ikke minst god venn av Bidens utenriksminister Anthony Blinken.

Découvrez le meilleur des podcasts sur l'application GetPodcast.

Abonnez-vous à tous vos podcasts préférés, écoutez les épisodes sans connexion internet et recevez des recommandations de podcasts passionnants.

iOS buttonAndroid button