Dine Penge podcast

Dine Penge

Berlingske

Sådan bliver du rig! »Dine penge« guider dig gennem de vigtigste områder af din privatøkonomi, og eksperterne i studiet giver gode råd til, hvordan du får formuen til at vokse. Med Stefan Singh Kailay, Ulrik Bie og Sara Sjølin

36 épisodes

 • Dine Penge podcast

  Alternative investeringer og en vild uge for pundet

  28:03

  Denne episode stiller skarpt på de alternative investeringer, hvorfor pensionssektoren kaster sig over dem, hvad de er, og hvilke konsekvenser der kan tænkes at være ved dem. Nikolaj Holdt Mikkelsen, uafhængig investeringsrådgiver, er i studiet. MikroMakroMix med Ulrik Bie og Sara Sjølin kigger på det aktuelle stof, kaster et  nostalgisk blik tilbage på årtiet, der er gået, og kigger også i krystalkuglen i forhold til det kommende årti. »Dine penge« er tilrettelagt af Stefan Singh Kailay, Sara Sjølin, Ulrik Bie og Mia Svenningsen. See omnystudio.com/listener for privacy information. See omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Dine Penge podcast

  Veteranbilen som investeringsobjekt og en børsmæssig milepæl

  29:11

  Veteranbiler som investeringsobjekt er nok mere passion end pengepung, og selvom man kan lykkes med at tjene på at eje den helt rigtige model fra den rette årgang, så kan man også komme til at bruge en hel del penge på at eje noget for lidenskabens skyld. Peter Clausen, redaktionschef på FDM-magasinet Motorclassic, er i studiet for at tale om mulighederne og faldgruberne. MikroMakroMiks med Sara Sjølin og Ulrik Bie byder blandt andet på en højaktuel centralbankchef og et nervepirrende valg. »Dine penge« er tilrettelagt af Stefan Singh Kailay, Sara Sjølin, Ulrik Bie og Mia Svenningsen. See omnystudio.com/listener for privacy information. See omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Dine Penge podcast

  Ne ratez aucun épisode de Dine Penge et abonnez-vous gratuitement à ce podcast dans l'application GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Dine Penge podcast

  Investeringsfondene og en pjusket brite

  29:20

  Hvorfor bør man som ganske almindelig dansker med frie midler vælge at placere nogle af disse i investeringsforeninger? Det dykker denne episode ned i, og Birgitte Søgaard Holm, der er direktør for Investering og Opsparing i brancheforeningen Finans Danmark, er i studiet. MikroMakroMix kommer blandt andet forbi det britiske valg, den første kvindelige europæiske centralbankchef og et møde i Washington, der ligger lidt ubelejligt for Donald Trump. »Dine penge« er tilrettelagt af Stefan Singh Kailay, Sara Sjølin, Ulrik Bie og Mia Svenningsen. See omnystudio.com/listener for privacy information. See omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Dine Penge podcast

  Investering i guld og fokus på de negative renter

  30:35

  Hvordan får man som privatperson fat i guldet, og hvorfor skal man overhovedet overveje at beskæftige sig med den form for investering? Wesley Valdez, ansvarlig for forretningsudvikling og jura i Danmark hos Tavex Group, der handler med guld i otte europæiske lande, er i studiet. I MikroMakroMix er der særligt fokus på de negative renter, som har været i vælten i denne uge. Men der slås også et smut forbi købeglade topchefer, handelskrig og centralbankchefer. »Dine penge« er tilrettelagt af Stefan Singh Kailay, Sara Sjølin, Ulrik Bie og Mia Svenningsen. See omnystudio.com/listener for privacy information. See omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Dine Penge podcast

  Falske tilbud og en usædvanlig tøven

  22:36

  Det er blevet højsæson for de helt store shopping-events, og derfor kigger podcasten »Dine Penge« nærmer på, hvordan man navigerer sig bedst igennem tilbudsjunglen. Martin Andersen, grundlægger og direktør for prissammenligningstjenesten PriceRunner, er i studiet. I denne episodes MikroMakroMix tales der om handelskrig, sort fredag, gældsbjerge og en sæson, der er afsluttet. »Dine penge« er tilrettelagt af Stefan Singh Kailay, Sara Sjølin, Ulrik Bie og Mia Svenningsen. See omnystudio.com/listener for privacy information. See omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Dine Penge podcast

  Vurderinger af andelsboligen og Ørsteds ejerskab

  28:12

  Der gøres status over det nuværende andelsboligmarked - herunder forskellen på værdisætningerne og konsekvenserne af politiske indgreb og de nye ejendomsvurderinger. Nynne Pihl Groth, kommunikationschef hos Andelsportal.dk, er i studiet.  Denne episodes MikroMakroMix kommer blandt andet forbi positive vinde fra handelskrigen, en overraskende udvikling på oliemarkederne, flyskam og situationen omkring Ørsteds ejerskab. »Dine penge« er tilrettelagt af Stefan Singh Kailay, Sara Sjølin, Ulrik Bie og Mia Svenningsen. See omnystudio.com/listener for privacy information. See omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Dine Penge podcast

  Nye regler for boligskat og en branche under pres

  28:15

  Denne episode dykker ned i ejendomsvurderinger og boligskat - og det politiske kaos omkring samme. Mira Lie Nielsen, bolig- og formueøkonom hos Nykredit, er i studiet.  Denne episodes MikroMakroMix kommer blandt andet forbi guldlok, et overraskende skifte på væksttronen i Europa og bankernes indtjening, som er under stærkt pres. »Dine penge« er tilrettelagt af Stefan Singh Kailay, Sara Sjølin, Ulrik Bie og Mia Svenningsen. See omnystudio.com/listener for privacy information. See omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Dine Penge podcast

  Obligationen som investering og fokus på virksomhederne

  24:59

  I disse år, hvor renterne har bevæget sig meget langt ned, er det blevet næsten umuligt at få noget nævneværdigt afkast på obligationerne. Er oligationen som investering død? Det er Henrik Henriksen, chefstrateg hos pensionsselskabet Velliv, i studiet for at svare på. Ugens »MikroMakroMix« dykker ned i de vigtigste begivenheder for både den seneste og den kommende uge. Denne uge er et særafsnit, som retter fokus mod virksomhederne. »Dine penge« er tilrettelagt af Stefan Singh Kailay, Sara Sjølin, Ulrik Bie og Mia Svenningsen. See omnystudio.com/listener for privacy information. See omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Dine Penge podcast

  Konvertering af realkreditlån og verdensøkonomiens store problem

  30:10

  Denne episode dykker ned i konvertering af realkreditlån og det, man skal være opmærksom på inden man giver sig i kast med at optimere den største post i privatøkonomien. Jeppe Borre, cheføkonom hos Arbejdernes Landsbank, er i studiet.  Ugens »MikroMakroMix« dykker ned i de vigtigste begivenheder for både den seneste og den kommende uge. Denne uge har stået i Brexits tegn med Nordirland, der føler sig røvrendt af Brexit-aftalen, pundet, der er på rutsjebanetur og de danske aktier, som nyder godt af aftalen. Der tales også om miniaftalen mellem USA og Kina, bankernes positive kvartalsalg og en splittet centralbank.  »Dine penge« er tilrettelagt af Stefan Singh Kailay, Sara Sjølin, Ulrik Bie og Mia Svenningsen. See omnystudio.com/listener for privacy information. See omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Dine Penge podcast

  Når renterne æder pensionen og hjertet af Brexit-land

  30:03

  Denne episode kigger nærmere på, de konsekvenser de lave renter har for opsparingen til dit otium, og hvordan du kan gribe det an. Søren Andersen, aktuar og pensionsmægler hos rådgivningsfirmaet FPension, er i studiet. Ugens »MikroMakroMix« dykker ned i de vigtigste begivenheder for både den seneste og den kommende uge. Der tales om forhandlinger mellem Kina og USA, Brexit-stemningen, verdensøkonomiens temperatur »Dine penge« er tilrettelagt af Stefan Singh Kailay, Sara Sjølin, Ulrik Bie og Mia Svenningsen. See omnystudio.com/listener for privacy information. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Découvrez le meilleur des podcasts sur l'application GetPodcast.

Abonnez-vous à tous vos podcasts préférés, écoutez les épisodes sans connexion internet et recevez des recommandations de podcasts passionnants.

iOS buttonAndroid button