Utafor podcast

Hvorfor drikker du ikke?

0:00
31:09
Spol 15 sekunder tilbage
Spol 15 sekunder frem

Hvordan er det å grue seg til å gå på fest? Kristopher Schau er kjent for å være hemningsløs og uredd. Det mange ikke vet er at han ikke har rørt alkohol på ti år. Hør ham fortelle om frykten for å miste kontrollen.


Utafor er laget av Synva Hjørnevik i samarbeid med Blå Kors med støtte av Stiftelsen Dam. Musikk av Nicolai Frantzen. Takk til alle de modige menneskene som har delt sine historier.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Flere episoder fra "Utafor"

 • Utafor podcast

  Å spille bort livet

  34:03

  Over 100 000 nordmenn har et problemfylt forhold til pengespill. I siste episode får du høre om spillets bakside og hvordan det er å sitte igjen på andre siden helt alene.Utafor er laget av Synva Hjørnevik i samarbeid med Blå Kors med støtte av Stiftelsen Dam. Musikk av Nicolai Frantzen. Takk til alle de modige menneskene som har delt sine historier. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Utafor podcast

  Ferdigsona?

  27:16

  Veronica Orderud har sonet ferdig sin dom, og tilbrakt 14 år i fengsel. Det eneste hun ønsker seg er å få en jobb - men er det norske samfunnet villig til å gi henne en ny sjanse? Utafor er laget av Synva Hjørnevik i samarbeid med Blå Kors med støtte av Stiftelsen Dam. Musikk av Nicolai Frantzen. Takk til alle de modige menneskene som har delt sine historier. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Utafor podcast

  Gå ikke glip af nogen episoder af Utafor - abonnér på podcasten med gratisapp GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Utafor podcast

  Å leve for en tusenlapp i uka

  30:08

  Hvordan er det å være fattig i verdens rikeste land? Over 100 000 norske barn vokser opp i familier med dårlig råd. Hva kan vi rundt gjøre for å skape et mer inkluderende samfunn? Utafor er laget av Synva Hjørnevik i samarbeid med Blå Kors med støtte av Stiftelsen Dam. Musikk av Nicolai Frantzen. Takk til alle de modige menneskene som har delt sine historier. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Utafor podcast

  Gravid og rusavhengig

  29:53

  Visste du at Norge er det eneste landet i verden som bruker tvang mot rusavhengige gravide? Da Siv og Cecilie ble gravide måtte de ta et valg som endret absolutt alt.Utafor er laget av Synva Hjørnevik i samarbeid med Blå Kors med støtte av Stiftelsen Dam. Musikk av Nicolai Frantzen. Takk til alle de modige menneskene som har delt sine historier. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Utafor podcast

  Når hun slår han

  23:03

  Når det kommer til psykisk og fysisk vold, slipper kvinner lettere unna enn menn? Jan ble mishandlet av kona si i over 20 år, men ble møtt med stillhet da han prøvde å si ifra. Utafor er laget av Synva Hjørnevik i samarbeid med Blå Kors med støtte av Stiftelsen Dam. Musikk av Nicolai Frantzen. Takk til alle de modige menneskene som har delt sine historier. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Utafor podcast

  Å bytte navn mot jobb

  33:12

  Hva gjør det med deg som menneske å bli vurdert ut ifra navnet ditt fremfor kvalifikasjonene dine når du søker jobb? I Norge skjer dette overraskende ofte. Hvorfor er det slik?Utafor er laget av Synva Hjørnevik i samarbeid med Blå Kors med støtte av Stiftelsen Dam. Musikk av Nicolai Frantzen. Takk til alle de modige menneskene som har delt sine historier. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Utafor podcast

  Hvorfor drikker du ikke?

  31:09

  Hvordan er det å grue seg til å gå på fest? Kristopher Schau er kjent for å være hemningsløs og uredd. Det mange ikke vet er at han ikke har rørt alkohol på ti år. Hør ham fortelle om frykten for å miste kontrollen. Utafor er laget av Synva Hjørnevik i samarbeid med Blå Kors med støtte av Stiftelsen Dam. Musikk av Nicolai Frantzen. Takk til alle de modige menneskene som har delt sine historier. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Utafor podcast

  Snart kommer Utafor

  1:09

  Hva betyr det å være utafor? De fleste av oss føler seg utenfor på ett eller annet tidspunkt i livet. Likevel er det få ting vi er alene om – vi bare snakker ikke om dem. Gjennom syv episoder får du høre historier om hvordan det er å stå på utsiden av samfunnet. Utafor er laget av Synva Hjørnevik i samarbeid med Blå Kors med støtte av Stiftelsen Dam. Musikk av Nicolai Frantzen. Takk til alle de modige menneskene som har delt sine historier. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Få adgang til hele det store podcastunivers med gratisappen GetPodcast.

Abonnér på dine favoritpodcasts, lyt til episoder offline, og få spændende anbefalinger.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2021radio.net logo