
نسخه ی رقص نسخه ای برای پیشگیری از تکرار سقوط
اپیزود ۷۵ نوش دارو در ادامه ی اپیزود قبلی با عنوان « ترس از سقوط » به روش های پیشگیری از سقوط و ارتقای تعادل با نگاه ویژه به اثرات فراموش شده ی رقص در کنار نقش داروها و سبک زندگی می پردازد. در این اپیزود که با سروده ای از زنده یاد فریدون مشیری در باب قدرت رقص اغاز می شود راهکارهایی را می شنوید «ساده و قابل اجرا» که توجه به انها می تواند خطر زمین خوردن را بخصوص در گروه های پرخطر و سالمندان تا حدقابل قبولی کاهش دهد .
دوست دارم وقتی اپیزود را شنیدید برایم چیزی بنویسید هرچه دوست داشتید و دلتان خواست مثلا بنویسید اخرین بار کی رقصیدید ؟ وای کاش جوابتان به این سوال بی پروا «همین لحظه » باشد .
با قلم و اجرای دکتر سپیده اربابی بیدگلی ،دکتر داروساز ،دکترای تخصصی سم شناسی ،استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران و هنردرمانگر
اینستاگرام :
- @sepideh_Arbabi_Bidgoli
- @Noushdarou.podcast
ایمیل : [email protected]
اگر از محتوی خوشتون اومد با لایک و کامنت هایتان ادامه مسیر را هموارتر کنید.
Flere episoder fra "NoushDarou | نوشدارو"



Gå ikke glip af nogen episoder af “NoushDarou | نوشدارو” - abonnér på podcasten med gratisapp GetPodcast.








