0:00
1:58
Spol 15 sekunder tilbage
Spol 15 sekunder frem

Welkom bij Liefde in de Lucht. Dé Blind Dating Podcast van Nederland. Aankomende donderdag - 11 februari - verschijnt de allereerste aflevering met Lotte en Ian.

Een paar maanden geleden deden wij een mysterieuze oproep. Wil jij via een uniek liefdesexperiment de liefde van je leven ontmoeten? Honderden singles reageerden. Zij moesten een uitgebreide vragenlijst invullen waar ze diep in moesten gaan op hun jeugd, passies, liefdesgeschiedenis, levensbeschouwing en hun ideeën over de toekomst. Op basis van die antwoorden heeft datingcoach Saron van de Laar 8 matches gemaakt. In elke aflevering leert 1 potentieel koppel elkaar beter kennen, zonder elkaar te zien.

We zijn in Nieuw Vreeburg Bistrobar in Bloemendaal. De kandidaten zijn geblindoekt via aparte ingangen binnen gebracht. Ze zitten - met een kamerscherm ertussen - tegenover elkaar. Daardoor kunnen ze elkaar gedurende de hele podcast niet zien. In 45 minuten leren zij elkaar beter kennen. Wat zijn hun overeenkomsten? Wat zijn gekke dingen die ze met een avondje stappen hebben gedaan? Welke reizen hebben ze gemaakt? En kunnen ze roadtrippen, gebaseerd op hun lievelingsmuziek?

Daarna aan hen de keuze. Ze krijgen 15 seconden de tijd om weg te gaan - of te blijven zitten. Blijven beide singles zitten? Dan gaat het kamerscherm weg, zien ze elkaar voor de allereerste keer en gaan ze direct op date. Stapt 1 van de singles op? Dan is de date afgelopen. Ze zullen dan nooit weten wie er tegenover hem/haar zat.

Hangt er liefde in de lucht?

Kijk voor meer informatie op https://podcast-fabriek.nl/liefdeindelucht

Deze podcast is een samenwerking tussen De Podcast Fabriek, DTNG, Easytoys en Nieuw Vreeburg Bistrobar in Bloemendaal.

Flere episoder fra "Liefde in de Lucht - De Blind Dating Podcast van Nederland"