Coach Elo podcast

#13. Monica Hansen

0:00
1:14:58
Spol 15 sekunder tilbage
Spol 15 sekunder frem

I 2017 møtte jeg Monica for første gang på Aquarama Trening i Kristiansand. Jeg jobbet der som PT og Monica oppsøkte meg - da hun ønsket en (mildt sagt) drastisk livstilsendring. Hun hadde akkurat kommet ut fra rehabilitering for rusmisbruk, var overvektig, og hennes daværende kjæreste var fremdeles på rehabilitering.


Monica ønsket å gå ned mange mange kg, starte å trene hver eneste dag, legge om sitt kosthold, og få orden på livet sitt. Hennes resultater er så imponerende at jeg ikke har ord nok til å beskrive. Av alle kunder jeg har hatt, er Monica kanskje den som har gjort aller mest inntrykk på meg.


Vi snakker om tunge og såre temaer som seksuelt misbruk over flere år som barn, rusmisbruk som startet i tidlig tenårene, fosterhjem/barnehjem, to foreldre som var rusmisbrukere, og i det hele tatt en unik, ærlig og ekte historie om en råsterk jente!


Jeg er så imponert og stolt over deg, Monica. Over hvor du er i livet nå. Du er en inspirasjon og en person jeg er veldig glad for at jeg fikk møte. Tusen takk for at du gjorde meg til en bedre coach, og for at du er et så fint og sterkt forbilde for alle oss andre🤍


Mvh Elo


SOSIALE MEDIER


PRODUKSJON:

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Flere episoder fra "Coach Elo"

 • Coach Elo podcast

  #23. Mental trening og fokus med tidligere landslagsspiller Anja Hammerseng-Edin. Team FearlessHeart.

  1:57:59

  Anja Hammerseng-Edin var i flere år en av Norges beste håndballspillere. I EM 2012 ble hun kåret til MVP (mest verdifulle spiller). Hun elsket å leke med ballen og være kreativ, og var en stor attraksjon på banen. Anja ble tidlig opptatt av det mentale og allerede som 12-åring ble motivatoren Frank Beck en inspirasjon for henne, og trigget en nysgjerrighet for det mentale. Gjennom hele sin ungdomstid og karriere ble Anja gradvis bedre til å navigere oppe i det hun kaller for den mentale verden. I dag driver hun selskapet Team FearlessHeart og hjelper blant annet unge utøvere til å utvikle sitt fokus. I episoden kommer Anja med gode tips til hvordan du kan prestere bedre og være mer til stedet i hverdagen gjennom fokus-trening og mentale verktøy. I tillegg får vi høre hennes personlige reise. Tusen takk for at du var gjest hos meg! Du er en stor inspirasjon!Mvh Elo🤍LENKER FRA DENNE EPISODENAnja Hammerseng-Edin (Instagram)Fearlessheart.no (nettside)SOSIALE MEDIERCoach Elo på InstagramPRODUKSJON:Coach Elo produseres av Shaw Media.www.shawmedia.no See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Coach Elo podcast

  #22. Tidligere kaptein for Vålerenga og landslagsspiller Brede Csiszar, forteller om karrieren som hockeyspiller og «iskrigerne»

  1:34:06

  Brede spilte hele sin karriere i Vålerenga, med unntak av 3 uker som utenlandsproff. Han har vunnet alt du kan vinne som hockeyspiller i Norge, opptil flere ganger, med klubben i sitt hjerte. Han forteller om oppveksten på Vålerenga, forbilder han hadde, og drømmen han hadde som ung. Å få spille i en fullsatt Jordal Amfi.Han var en fremtredende person i den populære serien «iskrigerne» på TV2. Hvis han kunne gått tilbake i tid, hadde han valgt å ikke være med i serien. I episoden forteller han hvorfor. Brede la skøytene på hylla for å jobbe som brannmann, og han er i dag takknemlig for at han selv tok valget om å gi seg med sporten han elsker. I tillegg har han en stor stilling i det norske forskningsbaserte selskapet SmartFish AS. En imponerende karriere som jeg har stor respekt for. Særlig hans genuine lojalitet til klubben sin. Han deler også tips til unge utøvere der ute. Takk for at du var med som gjest hos meg!Mvh Elo💪🏻SOSIALE MEDIERCoach Elo på InstagramPRODUKSJON:Coach Elo produseres av Shaw Media.www.shawmedia.no See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Coach Elo podcast

  Gå ikke glip af nogen episoder af Coach Elo - abonnér på podcasten med gratisapp GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Coach Elo podcast

  #21. Fra håndballspiller til verdensmester i Functional Fitness og sølv i CrossFit Games, med Ingrid Hodnemyr.

  1:43:02

  Ingrid Hodnemyr valgte å legge opp som håndballspiller på grunn av skader. Henholdsvis operasjon i skulder og akilles. Hun var en lovende spiller som var innom Vipers Kristiansand og spilte i eliteserien for Nordstrand.Å legge opp var tøft for henne. I kjølevannet av dette utviklet hun et anstrengt forhold til mat. Bulimi er navnet på spiseforstyrrelsen. Ingrid likte ikke sitt eget utseende og straffet seg selv med høyt treningsvolum og lite mat.I dag, flere år senere, er Ingrid en av Norges aller beste CrossFit-utøvere. Hun er stolt over kroppen sin og hva den får til! I episoden forteller hun om takknemlighet, og hvor viktig det er for henne å ha fokus på det.I mine øyne er hun et fantastisk forbilde for andre jenter (og gutter) der ute, og jeg er stolt over at hun velger å fortelle sin historie.Tusen takk, Ingrid!- Mvh Elo🤍SOSIALE MEDIERCoach Elo på InstagramPRODUKSJON:Coach Elo produseres av Shaw Media.www.shawmedia.no See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Coach Elo podcast

  #20. Kjetil Finnes. Norges sterkeste mann. Fosterhjem. ADHD. Dop og kriminalitet. Barnevernet.

  2:27:37

  Kjetil Finnes er Norges sterkeste mann 3 år på rad i U-90kg klassen. Likevel er det hans unike historie om en tøff oppvekst som er aller mest oppsiktsvekkende og fascinerende. Han ble født i et rushjem og derfor plassert i et beredskapshjem og senere et fosterhjem. Han fikk diagnosen ADHD som barn og opplevde å bli medisinert foran hele klassen. I ungdomsårene begynte Kjetil med narkotika og ble mer og mer dratt inn i alvorlige, kriminelle miljøer. I dag er han en ytterst seriøs og dyktig toppidrettsutøver, som er kvalifisert til VM i verdens sterkeste mann. Han jobber i barnevernet og hjelper ukentlig vanskeligstilt ungdom. En mann med mange brutale lærdommer bak seg - som i dag er en fantastisk kar og en veldig god og lojal venn. Takk for at du forteller din historie, kompis. Mvh Elo🤍SOSIALE MEDIERCoach Elo på InstagramPRODUKSJON:Coach Elo produseres av Shaw Media.www.shawmedia.no See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Coach Elo podcast

  #19. Christoffer Bjørge Nilsen. En av Norges beste CrossFit-utøvere og veganer. Vi belyser temaet Psykisk helse hos unge menn.

  2:13:32

  Chris er bare 21 år gammel, men har allerede rukket å bli en reflektert ung mann. Han velger i denne episoden å være åpen om sine psykiske utfordringer i ungdomsårene. På det verste var det så ille at han begynte å sette spørsmålstegn ved sin eksistens, og det ble altoppslukende. Profesjonell hjelp, ett år i Australia og støtte fra familien ble løsningen for Chris. I tillegg er han en av Norges beste CrossFit-atleter. Han er også veganer. Denne episoden er det verdt å høre, og jeg er stolt over Chris og det at han velger å være åpen. Jeg anser han som en god venn, og dessuten en jeg ser opp til tross hans unge alder. Tusen takk, kompis. Mvh Elo🤍SOSIALE MEDIERCoach Elo på InstagramPRODUKSJON:Coach Elo produseres av Shaw Media.www.shawmedia.no See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Coach Elo podcast

  #18. Fredrik Nordkvelle. Om utfordringer de aller fleste unge og profesjonelle utøvere går gjennom i løpet av sin karriere.

  2:07:25

  «Kvelle» har spilt fotball i 15(!) år på øverste nivå i Norge. I fjor bestemte han seg for å legge skoa på hylla. Han snakker om tøffe år fra 16-21 år, hvor han tilbrakte mesteparten av tiden som seniorspiller på benken. Han debuterte i eliteserien først ut i 20-årene, og oppfordrer alle til å tro på drømmen sin og jobbe hardt for den, selv om det tar tid å komme dit du ønsker. Snakker om motgang, medgang, erfaringer og opplevelser gjennom hans karriere. NM gull, Europa Cup, medaljer og forskjellige klubber. Vi snakker også om livet etter fotballen hvor Fredrik allerede er i gang som PT og spillerutvikler. Han ønsker å hjelpe unge utøvere med å nå drømmen sin, og gjøre de klare for utfordringer som venter på veien. Mvh Elo🤍SOSIALE MEDIERCoach Elo på InstagramPRODUKSJON:Coach Elo produseres av Shaw Media.www.shawmedia.no See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Coach Elo podcast

  #17. Seher Kaya. Norges tøffeste jente!

  2:06:07

  Seher Kaya kom på 2.plass i den populære tv-serien «Norges tøffeste» på NRK, og ble kun slått av fiskeren Isak i finalen!Dessuten er hun en rå CrossFit-atlet! Hun er faktisk topp 5(!) i Asia, hvor hun representerer landet til sine foreldre, Tyrkia.Vi snakker om hvordan det var å delta i Norges tøffeste, livet som satsende toppidrettsutøver, religion og ikke minst om da hun som 14 år gammel jente mistet faren sin. Han valgte å ta sitt eget liv. Seher valgte å være sterk for sine yngre søsken og resten av familien. En jente som det er verdt å høre på, og som virkelig er en kriger!Mvh Elo🤍SOSIALE MEDIERCoach Elo på InstagramPRODUKSJON:Coach Elo produseres av Shaw Media.www.shawmedia.no See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Coach Elo podcast

  #16. Bent Svele

  1:55:52

  Om du ikke har hørt om Bent Svele, så har du helt sikkert hørt stemmen hans likevel! Sammen med Harald Bredeli har han kommentert håndball for TV2 i en årrekke - rettere sagt i over 20 år!Sammen med det norske landslaget i håndball har de gjort mesterskapene i desember til en «førjulstradisjon» i det norske hjem.I denne episoden får du garantert høre ting du ikke visste om Bent Svele. Vi snakker om hans ungdomstid, og drømmen om å bli fotballspiller. Han endte opp med å bli utenlandsproff i håndball og har over 100 landskamper, og ikke minst var han kaptein for det norske landslaget i sin tid. Vi snakker om hans opplevelser som kommentator, hans drømmelag og ikke minst tidenes øyeblikk og tidenes håndballspiller (både kvinne og mann). En mann jeg har sett opp til siden jeg var liten gutt, og som jeg har hørt kommentere håndballkamper helt siden 90-tallet. Derfor er det en ære å ha med selveste Bent Svele i min podcast! En bedre middag hjemme hos familien Svele på Ringsaker en sen onsdagskveld, etterfulgt av en inspirerende og fin prat med denne likanes karen. Et stort øyeblikk for en fremdeles ung kar som meg selv! Tusen takk, Bent. Jeg håper dere får en fin opplevelse med denne episoden. Mvh Elo🤍SOSIALE MEDIERCoach Elo på InstagramPRODUKSJON:Coach Elo produseres av Shaw Media.www.shawmedia.no See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Coach Elo podcast

  #15. Mia Svele

  1:20:44

  Mia debuterte i eliteserien som 16-åring, og har allerede som 19-åring rukket å bli en kjent håndballspiller i Norge. Hun ble kaptein for Storhamar Elite da hun var 18 år, og fikk en av sine store drømmer oppfylt da hun ledet laget sitt i en NM-finale mot Vipers Kristiansand.Etter 3 år i Storhamar valgte Mia å bli utenlandsproff. Hun skrev under for Nykøbing Falster og flyttet alene til København. Hun ønsket seg et eventyr!Men, bare etter noen få måneder i Danmark skjedde det som alle håndballspillere frykter. Korsbåndet i kneet røk. Vi snakker om opplevelsen, da hun fikk beskjed fra legen om at det var røket, følelser, tanker og den tøffe opptreningen. Senere måtte hun inn i kneet på nytt for å fjerne arrvev og i tillegg sy menisken. Vi snakker om oppveksten på Hamar, og alt presset hun følte på som datteren til Bent Svele. Var det egentlig håndballspiller hun ønsket å bli? Vi avslutter episoden med en spørsmålsrunde fra følgere på Instagram. Her får du høre hvilken spiller Mia hadde som forbilde, hvem hun mener er tidenes håndballspiller, hvordan det var å få kapteinsbindet som 18-åring, og hvilke drømmer og mål hun har for fremtiden. En reflektert og voksen jente, som tross sin unge alder allerede har opplevd veldig veldig mye. Dessuten fyller hun 20 år i dag, 16.mars, da denne episoden lanseres!Jeg tror du vil få mye ut av historien til Mia. Mvh Elo🤍SOSIALE MEDIERCoach Elo på InstagramPRODUKSJON:Coach Elo produseres av Shaw Media.www.shawmedia.no See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Coach Elo podcast

  #14. Coach Elo

  2:17:22

  Hvem er egentlig «Coach Elo»?I denne episoden vil du få høre min personlige historie og reise så langt i livet. Som vert i denne episoden hører du en av mine nærmeste venner, Rudi Holloman. Han er samtaleterapeut og livsstyrketrener, og dessuten kjenner han godt til min historie.  Jeg forteller først litt om barndommen min, og Rudi stiller meg flere personlige og vanskelige spørsmål. Blant annet snakker vi om at mine foreldre gikk fra hverandre da jeg var ung gutt, og at mamma fikk kreft et par år senere. Begge deler har påvirket meg og mitt liv i stor grad. Jeg forteller om bruk av mental trener og psykolog over lang tid, og hvorfor det har vært endrende for mitt liv. Vi er innom min idrettskarriere, og vi snakker om hvorfor fotball var så viktig for meg i tenårene. Samt hvorfor jeg valgte å gi meg med toppfotball i en alder av 24 år. Deretter går vi gjennom min yrkeskarriere, og reise som PT og fysisk trener. Som nyutdannet PT i 2011, helt frem til jeg skrev under for en av verdens største håndballklubber, CSM Bucuresti, i 2020. I min første jobb som fysisk trener i 2014, for Glassverket Elite, tjente jeg 2000kr i måneden. Jeg forteller om hvorfor det likevel er det kuleste året jeg har hatt som fysisk trener. Deler også mine tips rundt fysisk trening for håndballspillere, og avslører hvilken spiller som er den beste jeg noen gang har trent. Dette er min personlige historie. Jeg lever i den trua av at det er sunt å dele erfaringer og opplevelser med hverandre. Tusen takk for at du lytter, Mvh Elo🤍SOSIALE MEDIERCoach Elo på InstagramPRODUKSJON:Coach Elo produseres av Shaw Media.www.shawmedia.no See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Få adgang til hele det store podcastunivers med gratisappen GetPodcast.

Abonnér på dine favoritpodcasts, lyt til episoder offline, og få spændende anbefalinger.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2022radio.net logo