Calisthenics Talk podcast

Calisthenics Talk

Erzal A P Lilipaly

First comes out as Bacot Calisthenics Cuy, now we evolved. To bring fresh content with new vibes and topic. With better vision and mision to help and educate people about calisthenics, specially street workout and street lifting. As it's a growing urban sport, there will be a lot of personal opinion from many practicioner about the training method, the growth of the sport, and personal opinion about the sport as well. This podcast will be on Full English and some special episode will be in Bahasa.

2 Episoder

  • Calisthenics Talk podcast

    Weighted Calisthenics & Street Lifting

    6:05

    Sekarang lagi banyak yang udah pake #weightedcalishtenics & #streetlifting di scene Calisthenics Indonesia, tapi lo pada tau ga sih bedanya weighted calisthenics sm street lifting ? Di episode podcast gw kali ini, gw bakal ringkas perbedaan dari 2 element ini dengan bahasan yg ringan dan nyinyir dikit 👌
  • Calisthenics Talk podcast

    BCC - Bacot Calisthenics Cuy

    8:21

    Bacotan gw pribadi soal Calisthenics, mulai dari pengertian calisthenics dan apa sih benefitnya ? Daripada lo pada penasaran, langsung aja dengerin bacotan gw 👌
  • Calisthenics Talk podcast

    Gå ikke glip af nogen episoder af Calisthenics Talk - abonnér på podcasten med gratisapp GetPodcast.

    iOS buttonAndroid button

Få adgang til hele det store podcastunivers med gratisappen GetPodcast.

Abonnér på dine favoritpodcasts, lyt til episoder offline, og få spændende anbefalinger.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2021radio.net logo