Radostna Podcast podcast

Трикове за радост в извънредно положение с деца

0:00
16:26
15 Sekunden vorwärts
15 Sekunden vorwärts

Писна ти от всичко и си на ръба да викаш ей така за успокоение? Или пък си в такава дълбока апатия, че таванът да падне, няма да разбереш?

Спри!

Имам няколко радостни идеи за теб, освен това съм ти подготвила и нещо ново, за което разбрах преди дни и от което можеш да правиш по някой друг долар на ден.

Заинтригувах ли те? Пусни си Радостна Подкаст и ми пиши коментар в някой от каналите ми:

www.instagram.com/radostna/

www.facebook.com/radostnamama/

www.youtube.com/radostnamama

www.mama.radostna.com

[email protected]

Абонирай се за подкаста ми или ела на www.mama.radostna.com, ако не ти се слушат глупости, но пък ти се чете полезна информация.

Мерси,

Радостна мама :)

Weitere Episoden von „Radostna Podcast“

 • Radostna Podcast podcast

  За съседите със смях, омраза и малко любов

  11:25

  В 8-ми епизод на Радостна подкаст ще чуеш смешни и драматични междусъседски истории, както и въпросите, които възникват след тях. Към средата на епизода има информация за обичаи и традиции по света, които са свързани със съседите, като бой в Боливия, подаръци в Индия и измитане на дома в Италия. Идеята е да се посмеем и замислим заедно за най-близките ни по врата хора - съседите и самите ние да се опитаме да бъдем по-добри с тях. Елате да си говорим по темата в инстаграм профила ми: www.instagram.com/radostna
 • Radostna Podcast podcast

  В Поморие за 3 седмици с деца – защо и как

  11:31

  В епизод 7 на Radostna podcast ще чуеш: Защо и как избрахме Поморие за дълга семейна ваканция за трета поредна година Какво правим там с децата по цял ден и вечер Кои заведения препоръчвам Как ще се предвижваме из града тази година Кой е любимият ми магазин в Поморие + до какво вдъхновение стигнах на 35-ия си рожден ден Ела да си поговорим след като го чуеш в инстаграм профила ми www.instagram.com/radostna или във фейсбук страницата ми www.facebook.com/radostnamama Ако ти се гледа видео от Поморие с мен и децата, ето ти линк: https://youtu.be/bmnojVhPhbg Пиши ми, Радостна мама ;)
 • Radostna Podcast podcast

  Verpasse keine Episode von Radostna Podcast und abonniere ihn in der kostenlosen GetPodcast App.

  iOS buttonAndroid button
 • Radostna Podcast podcast

  20 любими заведения в София с или без деца

  16:41

  Обичам да ходя по барове, кафенета, ресторанти и селски кръчми. Затова избрах 20 от любимите ми заведения за ядене, с гледка, където да отидете с деца или пък просто за кафе, които да споделя с вас. Ето и за кои заведения ще чуете мнението ми и разкази от първо лице: XBeachBar Естерхази Малки приказки Трънче Чичоне Costa Park Center Starbucks Ring Mall La Pastaria Scandal Ring Mall Taste place Carve Villa Victoria Confetti 100 грама сладки Annette Urban Table Spaghetti Kitchen Bar Patron XO Cafe & Shot Pool Bar Гръцка таверна Симеоново Boyana academy Ела в инстаграм профила ми да ги обсъдим и да кажеш кои са твоите топ 3 любими заведения с или без деца, #RadotstnaMama www.instagram.com/radostna
 • Radostna Podcast podcast

  Детските градини по време на пандемия

  23:36

  Аз съм Радостна мама - блогър и майка на Боян и Деян. От 2 месеца сме вкъщи заедно и темата, която наистина ме вълнува сега е как ще отворят детските градни и ясли, кога ние ще решим да пуснем децата си там и защо. Това е и темата на епизод 5 от Radostna Podcast. Но преди това споделям 5 нови неща, които научих през изминалата седмица: 1. за Lightroom 2. за колата за опасни битови отпадъци 3. за играта на Canon Bulgaria 4. за новия  инстаграм стикер 5. за първата книга на Стивън Кинг. Ако ти е приятно и забавно с мен, ела в инстаграм профила ми за още информация и срещи с мен, www.instagram.com/radostna :)
 • Radostna Podcast podcast

  Как да станеш мама блогър в 3 стъпки + историята на Радостна мама

  16:30

  Аз съм Радостна мама - блогър, който показва радостта от майчинството! В този епизод ти разказвам как да станеш мама блогър в три лесни стъпки + кратка история на моя блог.  Споделям с кои компании работя от началото на 2020, както и към какви суми се стремя на месец от блогърска дейност. Но преди това - какво ново научих през изминалата седмица - за филма на Мишел Обама, за Итън Колидж, както и за безжичните слушалки по време на пандемия. Надявам се да се забавляваш с мен и Radostna Podcast. Очаквам те в моите канали: www.mama.radostna.com https://www.instagram.com/radostna/ https://www.facebook.com/radostnamama/ https://www.youtube.com/radostnamama
 • Radostna Podcast podcast

  Жените, които ме вдъхновяват от миналото и днес

  14:23

  В епизод 3 на Радостна подкаст ще разбереш кои жени ме вдъхновяват и защо. Подсказвам ти, че са от България, Америка, Англия, Франция + инстаграм. Както и какво ново научих през изминалата седмица: за думата “аквафаба”; за подкаста The Blonde Files; кое най-силно ме развълнува от факта, че през 1924 г в Ню Йорк има Школа за изящни изкуства в Grand Central. Не забравяй да чуеш и предишните епизоди и ела да ги обсъдим в инстаграм профила ми www.instagram.com/radostna :) Ако искаш още, сайтът ми е www.mama.radostna.com :)
 • Radostna Podcast podcast

  Безумни и смешни поводи за скандал с любимия – тест за жени

  13:22

  Аз съм Радостина Христова, мама блогър и комуникатор. Някои ме познават като Радостна Мама и имам за цел да те усмихна, да те замисля и да ти покажа нещо ново. Темата на този епоизод е за смешните причини за караници в семейството, а преди това споделям какво ново научих тази седмица: Разбрах за Platformata.bg - инструмент за набиране на дарения и конкретно за кампанията "На първа линия" в помощ на медиците в борбата с COVID-19 в България. Защо избрах да споделя точно за нея, чуй в епизода. И към темата: Как той ползва пастата за зъби и защо ти каза, че може да си качила някое кило? Ти не можеш да готвиш, сякаш той пък може по-добре? Все ти се подиграва, че гледаш любовни сериали, а той не спира да се вълнува от мачове, повече отколкото за теб? Подготвих ти 10 повода за малки, средни и големи скандали, а ти си вземи лист и химикал, за да отчетеш резултата си и накрая ще разбереш обичаш ли да спориш или си професионална скандалджийка :) Това е Радостна Подкаст и има за цел да те разсмее, а ти ела да споделиш резултатите си с мен в профила ми www.instagram.com/radostna :)
 • Radostna Podcast podcast

  Трикове за радост в извънредно положение с деца

  16:26

  Писна ти от всичко и си на ръба да викаш ей така за успокоение? Или пък си в такава дълбока апатия, че таванът да падне, няма да разбереш? Спри!  Имам няколко радостни идеи за теб, освен това съм ти подготвила и нещо ново, за което разбрах преди дни и от което можеш да правиш по някой друг долар на ден. Заинтригувах ли те? Пусни си Радостна Подкаст и ми пиши коментар в някой от каналите ми: www.instagram.com/radostna/ www.facebook.com/radostnamama/ www.youtube.com/radostnamama www.mama.radostna.com [email protected] Абонирай се за подкаста ми или ела на www.mama.radostna.com, ако не ти се слушат глупости, но пък ти се чете полезна информация. Мерси, Радостна мама :) 

Hol dir die ganze Welt der Podcasts mit der kostenlosen GetPodcast App.

Abonniere alle deine Lieblingspodcasts, höre Episoden auch offline und erhalte passende Empfehlungen für Podcasts, die dich wirklich interessieren.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2022radio.net logo