Drivkraft podcast

Ingar Sletten Kolloen

0:00
56:34
15 Sekunden vorwärts
15 Sekunden vorwärts
Han har skrevet biografier om Hamsun, Snåsamannen og dronning Sonja. Men å slippe en biograf inn i sitt eget liv, synes Ingar ville vært for intimt og slitsomt.

Weitere Episoden von „Drivkraft“

 • Drivkraft podcast

  Ane Brun

  56:56

  Det er vanskelig å flørte som singel kjendis, sier den populære musikeren. Nå har hun funnet kjærligheten og flyttet hjem til Norge etter 20 år i Stockholm.
 • Drivkraft podcast

  Lars Lillo-Stenberg

  56:29

  Han mener at en av deLillos mest kjente sanger, Tøff i pyjamas, har en elendig melodi - men er likevel fan av at den ikke har en spesielt bra melodi.
 • Drivkraft podcast

  Verpasse keine Episode von Drivkraft und abonniere ihn in der kostenlosen GetPodcast App.

  iOS buttonAndroid button
 • Drivkraft podcast

  Ingrid Bruun

  55:50

  Hun setter pris på at kjendiser står frem med "den tunge tiden" i media, men den unge foredragsholderen er klar på at den viktigste samtalen om psykisk helse skjer rundt middagsbordet hjemme.
 • Drivkraft podcast

  Joachim Trier

  56:42

  Som ung skater ble han jakta gjennom Oslos gater av politiet. Det lærte ham at voksne ikke alltid har rett, noe han også prøver å vise i filmene sine.
 • Drivkraft podcast

  Ella Marie Hætta Isaksen

  56:46

  «Jeg er født aktivist». Musikeren (og vinner av Stjernekamp 2018) mener hun er født med et ekstremt uttrykksbehov. Det bruker hun for å fremme samisk språk og kultur.
 • Drivkraft podcast

  John Arne Riise

  57:24

  Han har lenge vært en av Norges mest kjente og kontroversielle mennesker, og mener det har gjort ham "ekstremt paranoid".
 • Drivkraft podcast

  Stein Olav Henrichsen

  57:28

  Jeg liker ikke "hyggekunst", sier direktøren for Munchmuseet. Den står i veien for det det som kunsten egentlig er i stand til å skape - refleksjon, ny kunnskap og ny innsikt.
 • Drivkraft podcast

  Bjørn Olav Jahr

  56:40

  Jeg er sikker på at Viggo Kristiansen er uskyldig i Baneheia-drapene, sier gravejournalisten og forfatteren, som også pekte ut han som nå er siktet i Birgitte Tengs-saken.
 • Drivkraft podcast

  Björn Svensson

  56:18

  Tre av restaurantene han har åpnet har fått stjerne i Michelinguiden, men hjemme foretrekker mesterkokken kebabpizza!
 • Drivkraft podcast

  Sven Erik Renaa

  56:55

  Han driver restaurant med to stjerner i Michelinguiden, men som kokk har han like mye glede av å lage en god hvetebolle eller pizza.

Hol dir die ganze Welt der Podcasts mit der kostenlosen GetPodcast App.

Abonniere alle deine Lieblingspodcasts, höre Episoden auch offline und erhalte passende Empfehlungen für Podcasts, die dich wirklich interessieren.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2021radio.net logo