Dej me PoPASJE howShow! podcast

"Tudi policija je potrebovala varstvo"

0:00
1:56:35
15 Sekunden vorwärts
15 Sekunden vorwärts

V 8. epizodi "DEJ ME PoPASJE howShow-a" spoznavamo koncept kavč-varstva skozi sladko-grenke anekdote. Ker je za Markom in Dono mnogo let razvoja in raziskovanja zanimivega slinastega življenja v pasjem tropu, se odločita, da se pred konkretno in bolj tehnično epizodo o varstvu in vrtcu psov, najprej raje predstavita skozi peščico trenutkov, ki so jima v spominu ostali kot ključni. Kot srečni, ponosni. Kot boleči ali stresni. Kot pomembni, osvobajajoči. Kot pomembne življenjske lekcije, ki so ju skozi leta naučile skromnosti, predajanja, odrekanja, razumevanja, čustvovanja, iskrenosti.

Prvič predstavita zgodbe iz ozadja in težo odgovornosti, ki je na smejočih obrazih na spletnih omrežjih pogosto ni zaznati. Lahkotnost za javnost ni popolna slika, je njuna odločitev o deljenju pozitive, pravita. Kako doživljata odgovornost do varovancev? Kakšen odnos imata s strankami? Kako postavita pravila novemu prišleku in ga vključita v skupino? Zakaj Dona v pogovoru joče? Kako so psi "napadli" dostavljalca pizz? Bo Marko previjal svojega otroka? Zakaj ju sredi noči kliče policija? Jima bo epizodo prekinila nova eksplozija driske?

Na realnih primerih PoPasje lajfstajla se iz prve roke soočimo z zgodbami velike družine dveh vzgojiteljev, ki se postavljata v vlogo čistilke, varnostnika, mentorja, animatorja, veterinarja ... in poklicev z vseh vetrov, ki jih vključujeta v svoj vsakdan. PoPasjeca v podcastu raziskujeta pojme VARSTVO PSOV, PRAVILA IN VZGOJA, ODGOVORNOST, STARI PSI, RUTINA, MEJA MED ZASEBNIM IN JAVNIM ter vse, kar spada vmes in gradi njune izkušnje ... to so njuni prvi koraki v (po)pasji slinast lajfstajl.

Spremljajte PoPasje na spletnih platformah: www.linktr.ee/PoPasje


--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/popasje/message

Weitere Episoden von „Dej me PoPASJE howShow!“