Spring Snyggt - med Jesus och Manne podcast

Spring Snyggt - med Jesus och Manne

Jesus och Manne

Elitlöparen John "Jesus" Kingstedt och den ambitiöse nybörjaren Manne Forssberg djupdyker varje vecka i allt som handlar om löpning. Och försöker bli snäppet snabbare. Music - I Was Running by Alpaca Sports

100 Episodes

 • Spring Snyggt - med Jesus och Manne podcast

  98. Det Perfekta Loppet!

  2:05:05

  Vi har haft live-podd på Löplabbet tillsammans med stjärn-tränaren Malin Sundström. Hur lägger man upp taktiken, finns det mentala knep och hur förbereder Malin sina adepters säsong?    Manne har träffat Mustafa Mohammed live i Göteborg och pratat energi.   Missa inte våra sponsorer -    Stadium Night Run: https://www.stadium.se/online-campaign/running/stadium-night-run   Rabattkoden VIZIPRO ger 20 procent rabatt på hela Saucony-sortimentet på https://www.loplabbet.se/saucony till och med den 31/10
 • Spring Snyggt - med Jesus och Manne podcast

  97. Stockholm Marathon

  1:54:48

  Folkfest på Stockholms gator! Stockholm Marathon har arrangerats och givetvis har vi mycket material från loppets återkomst. Vi har fångat tre deltagare i kortare intervjuer. Sen får vi snabbt besök av Sindre Buraas som tipsar om veckans pass.  Mannes löparevent med Spektrum och Lynk i Gbg: https://www.spektrumsports.com/se/runclub Spring Snyggts event med Saucony på Löplabbet: https://www.loplabbet.se/landningsida/saucony-vizipro Jaybird Vista med 25 procent rabatt genom koden: springvista 
 • Spring Snyggt - med Jesus och Manne podcast

  Don't miss an episode of Spring Snyggt - med Jesus och Manne and subscribe to it in the GetPodcast app.

  iOS buttonAndroid button
 • Spring Snyggt - med Jesus och Manne podcast

  96. Allt du behöver veta om maraton

  1:59:33

  Vi gästas av Kristian Ulriksen, ambitiös och duktig löpare som driver den norska succépodden - I det lange lop, tillsammans med NRKs Jan Post. Utöver att vara en duktig löpare och poddare så har Kristian dessutom precis axlat rollen som tränare för en av Europas absolut bästa löpare - Sondre Norstad Moen. Kristian svarar på alla frågor en kan tänkas ha kring maraton, och ger dessutom fin inblick i en världslöpares vardag.  Manne har satt ett fint pass och John är tillbaka efter säsongsvila och sjukdom.    
 • Spring Snyggt - med Jesus och Manne podcast

  95. Essen, Tysklands Lidingö!

  1:56:39

  Fullspäckat avsnitt! Tyskland, Lidingö, Olympier, EM-vinnare, män från Småland som dubblar på Lidingöloppet. Det händer onekligen grejer, vi har träffat Jared Ward, Jo Pavey och Oscar Claesson. Alla duktiga löpare och intressanta profiler som bidrar med matnyttig information om allt från kost till hur man ska tackla terrängspåren. Missa inte.  Sen har John sprungit kass i Tyskland och Manne sprungit relativt bra på Lidingö. 
 • Spring Snyggt - med Jesus och Manne podcast

  94. Ett aktivt hjärta!

  1:47:39

  Mustafa Mohammed är en av poddens bästa vänner och en löpare som vi alltid önskar väl. Om några veckor ställer han upp i Stockholm Marathon och är en av favoriterna till medalj. Hur har "Musses" uppbyggnad sett ut och vilka är nyckelpassen? Hälle-löparen ger svaren i en lång intervju.    Lidingöloppsveckan är här också och Manne har levererat stordåd i träningsväg. John gör sig redo för spexevent i Essen. 
 • Spring Snyggt - med Jesus och Manne podcast

  93. Lidingöloppet-bonanza

  2:06:25

  Med mindre än två veckor kvar till Lidingöloppet gästas vi av en riktig tungviktare i Lidingöloppsammanhang. Malin Ewerlöf, en av Sveriges genom tiderna bästa löpare vars meriter sträcker sig från EM-silver på 800m till JVM-guld vid Terräng EM 1989. Malin har tränat på Lidingöloppets bana otaliga mil och har dessutom vunnit loppet tre gånger. I veckans avsnitt ger Malin sina bästa tips för att göra ett kalaslopp på tävlingsdagen.
 • Spring Snyggt - med Jesus och Manne podcast

  92. Den framtida svenska rekordhållaren

  2:01:13

  Det har hänt grejer den gågna veckan, Manne har cyklat Vättern och bjuder på en gedigen lopprapport, John har sprungit mest mil sedan skadan men framförallt har veckans gäst, Andreas Almgren, totalt dominerat Finnkampen. Med 13.29 slog han legendaren Lasse Virens Finnkamps-rekord och bjöd på löpning av världsklass. I en mycket trevlig intervju berättar Andreas om målen framöver, den nya approachen till träning och ger en inblick i galet pass. 
 • Spring Snyggt - med Jesus och Manne podcast

  91. Årets Komet!

  1:52:16

  Mycket snack om helgens SM i friidrott vid Ryavallen i Borås. Många fina resultat och prestationer men någon som stack ut lite extra var Olle Ahlberg från Hälle IF. Som urskjuten ur en kanon kom han sista 150m och knep till slut en silvermedalj. Hör Olle berätta om loppet och om nyckeln bakom årets framgångar. Dessutom, en Manne som laddar upp för Vättern och John om sitt lopp. Trevlig lyssning! 
 • Spring Snyggt - med Jesus och Manne podcast

  90. Hårda Buud

  1:50:14

  Jonas Buud har en fallenhet för att springa långt. Han har dessutom blivit en mästare på att göra det i 3.50-4.00 per kilometer. Inte nog med dessa bedrifter, han lyckas dessutom involvera familjen i aktiviteterna! Hör den flerfaldiga ultramästaren (VM-guld 100km, många segrar i Swiss Alpine) berätta om hur det blev ultra och hur han lägger upp träningen.
 • Spring Snyggt - med Jesus och Manne podcast

  89. Kungsholmen Runt

  1:48:19

  Det har varit tävling igen, denna gång när Kungsholmen Runt gick av stapeln. Första större loppet i Stockholm sedan pandemin. Folkfest skulle vissa kalla det. Manne är poddens representant på banan för dagen och berättar ingående om sitt lopp. Dessutom intervjuer med flera duktiga deltagare som gjorde fina prestationer.

Get the whole world of podcasts with the free GetPodcast app.

Subscribe to your favorite podcasts, listen to episodes offline and get thrilling recommendations.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2021radio.net logo