Rakas Lapsi podcast

Rakas Lapsi

Rakas Lapsi

Rakas Lapsi -podcast on tehty yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Etelä-Helsingin yhdistyksen ja Lasten Mehiläisen kanssa MLL 100 -juhlavuoden kunniaksi. Rakas Lapsi -podcastissa keskustellaan vanhemmuudesta ja vastataan kuuntelijoiden lähettämiin kysymyksiin asiantuntijavieraiden kanssa. Juontajana toimii kätilö Camilla Vitzthum. Voit lähettää omat kysymyksesi meille osoitteessa: etela-helsinki.mll.fi Kuuntelemisiin!

6 avsnitt

 • Rakas Lapsi podcast

  6. Lapset & turva - Professori Aura Korppi-Tommola

  20:06

  Tässä jaksossa palaamme Mannerheimin Lastensuojeluliiton juuriin. Vieraanamme on professori, filosofian tohtori ja historiantutkija Aura Korppi-Tommola, joka on ollut mukana perustamassa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Turvakotia. Keskustelemme myös perheväkivallasta ja mitä oppeja voimme koronakriisistä ammentaa.
 • Rakas Lapsi podcast

  5. Parrelationer i barnfamiljer - Camilla & Hanna

  20:02

  Tämä jakso on poikkeuksellisesti toisella kotimaisella kielellä.  I det här avsnittet sitter Camilla i frågestolen och producenten Hanna i intervjustolen. Camilla svarar på lyssnarnas frågor kring parförhållanden i barnfamiljer, hur man upprätthåller det, hur man gör tid för varandra och hur man gör då sexlusten tryter. På slutet kommer ännu en bonusfråga av ingen mindre än Peppe Öhman. Välkomna med! :)
 • Rakas Lapsi podcast

  Missa inte ett avsnitt av Rakas Lapsi och prenumerera på det i GetPodcast-appen.

  iOS buttonAndroid button
 • Rakas Lapsi podcast

  4. Lapset ja ravinto - Marianna Hölttä, Lasten Mehiläinen

  33:02

  Tässä jaksossa keskustelemassa Camillan kanssa on Mehiläisen ravitsemusterapeutti Marianna Hölttä. Yhdessä Marianna ja Camilla vastaa MLL: n jäsenten kysymyksiin lasten ruokavaliosta.  Mariannalla on pitkä kokemus lasten ruokailutottumuksista ja syömishäiriöistä. Keskustelemme tässä jaksossa mm yhdessä syömisestä, miten saada lapsi syömään mahdollisimman monipuolisesti ja miten suhtautua terveellisesti vartaloonsa. Mariannan erityisosaamisalueena on mm Fodmap ruokavalio, josta saatte tässä jaksossa myös lisätietoa!
 • Rakas Lapsi podcast

  3. Lasten oikeudet - Esa Iivonen, Mannerheimin Lastensuojeluliitto

  23:34

  Tervetuloa takaisin Rakas Lapsi -podcastin pariin! Tässä jaksossa meillä on vieraana Esa Iivonen joka on Mannerheimin Lastensuojeluliiton johtava asiantuntija lasten oikeuksissa ja lapsi- ja perhepolitiikassa. Camilla ja Esa vastaa tässä jaksossa vanhempien kysymyksiin mm. siitä miten Suomi onnistuu lasten oikeuksien toteuttamisessa sekä miten voi tukea lapsia niin, että he osaavat toimia oikein jos he joutuvat kohtaamaan seksuaalista häirintää.  Jos sinulla on kysyttävää arjesta lasten kanssa, laita meille kysymyksiä tulemaan osoitteessa: https://etela-helsinki.mll.fi/podcast/ Kaikki kysymykset ovat tärkeitä! Rakas Lapsi -podcast on tehty yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Etelä-Helsingin yhdistyksen ja Lasten Mehiläisen kanssa MLL 100 -juhlavuoden kunniaksi.
 • Rakas Lapsi podcast

  2. Lapsen kasvu & kehitys - Risto Lapatto, Lasten Mehiläinen

  40:34

  Tervetuloa takaisin Rakas Lapsi -podcastin pariin! Tässä jaksossa Camilla ja lastenlääkäri Risto Lapatto Lasten Mehiläisestä vastaavat vanhempien kysymyksiin lasten kasvusta ja kehityksestä.  Camilla ja Risto keskustelevat muun muuassa suolarajoituksista lasten ruuissa, kasvisruokavaliosta lapsille sekä siitä että miten kannattaa toimia jos lapsi kieltäytyy menemästä vessaan päiväkotipäivän aikana. Jos sinulla on kysyttävää arjesta lasten kanssa, laita meille tulemaan osoitteessa: https://etela-helsinki.mll.fi/podcast/ Kaikki kysymykset ovat tärkeitä! Rakas Lapsi -podcast on tehty yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Etelä-Helsingin yhdistyksen ja Lasten Mehiläisen kanssa MLL 100 -juhlavuoden kunniaksi.
 • Rakas Lapsi podcast

  1. Korona & lapset - Petri Koponen, Lasten Mehiläinen

  25:54

  Tervetuloa kuuntelemaan Rakas Lapsi -podcastia! Tässä jaksossa Camilla ja lastenlääkäri Petri Koponen Lasten Mehiläisestä vastaavat vanhempien kysymyksiin Koronaviruksesta ja lapsista. Seuraava jakso ilmestyy syksyllä 2020.

Kom åt alla poddsändningar i gratisappen GetPodcast.

Prenumerera på dina favoritpoddar, lyssna på avsnitt offline och få spännande rekommendationer.

iOS buttonAndroid button