Kan Je Even Langskomen? podcast

Kan Je Even Langskomen?

NPO 3FM / NTR

“Ze belde of ik even langs wilde komen, dat was gek want normaal bellen we nooit. Dus ik ging er naartoe en toen vertelde ze me, ze is zwanger en wil het gaan houden...” Dit is het verhaal van Lucas, hij is 29 jaar, woont in Amsterdam Noord met zijn 2 kippen. Hij wordt onverwacht vader… maar de moeder kent hij eigenlijk niet zo goed.

16 avsnitt

 • Kan Je Even Langskomen? podcast

  Beluister nu 'KwaadAardig'

  0:28

  Artificial Intelligence: de toekomst of een ware nachtmerrie? In de sci-fi/thriller podcast 'KwaadAardig' is Izzy (18) het proefkonijn van een dystopisch experiment en worden thema's als vrije wil en verantwoordelijkheid onderzocht. Wanneer de ontspoorde tiener voor de zoveelste keer wordt gearresteerd, wordt ze door de overheid geïmplanteerd met een experimentele AI chip genaamd ‘AILA’. AILA is een stem in je hoofd die jou als een beschermengel helpt bij het nemen van goede beslissingen.  Beluister de podcast via NPO Luister (https://www.npo3fm.nl/podcasts/kwaadaardig) of in je favoriete podcast-app. Met de stemmen van oa. Chardonnay Rillen, Jamie Grant, Victoria Koblenko, Imanuelle Grives, Frank Derijcke, Julia Batelaan, Souhail Attahiri en Jard Struik.
 • Kan Je Even Langskomen? podcast

  #1 - Ik moet je wat vertellen

  15:48

  Lucas wordt gebeld of hij even langs wil komen bij K. Dat is gek want normaal bellen ze nooit. Ze moet hem iets vertellen, ze is zwanger en wil de baby houden.
 • Kan Je Even Langskomen? podcast

  Missa inte ett avsnitt av Kan Je Even Langskomen? och prenumerera på det i GetPodcast-appen.

  iOS buttonAndroid button
 • Kan Je Even Langskomen? podcast

  #2 - Ik word vader. En nu?

  14:15

  Lucas wordt vader en heeft besloten dat hij ook graag een actieve rol speelt in het leven van het kind. Nu moet hij ook K. daarvan overtuigen.
 • Kan Je Even Langskomen? podcast

  #3 - Werktitel Quincy

  10:29

  Nu Lucas aan boord is, kan hij meteen mee naar een echo. Ook komen Lucas en K. elkaar in de kroeg tegen tijdens een wedstrijd van Ajax en daar leren ze elkaar weer wat beter kennen.
 • Kan Je Even Langskomen? podcast

  #4 - De echo

  14:47

  De eerste belangrijke echo staat op stapel. En daar gaan Lucas en K. samen naartoe. Ook krijgt Lucas de vraag om op K. haar kat te passen wat hij als een test ziet waarvoor hij moet slagen.
 • Kan Je Even Langskomen? podcast

  #5 - De achternaam

  16:26

  Er moet een keuze gemaakt worden, wiens achternaam gaat de baby krijgen. Daarvoor moeten Lucas en K. naar het gemeentehuis. Ook komen steeds meer mensen te weten dat K. zwanger is.
 • Kan Je Even Langskomen? podcast

  #6 - Mijn ouders

  16:18

  Lucas gaat aan zijn ouders vertellen dat ze opa en oma worden. En ontmoeten de ouders van Lucas voor het eerst K.
 • Kan Je Even Langskomen? podcast

  #7 - Intimiteit

  16:11

  Lucas en K. hebben elkaar al even niet gezien. Want er ontstaan wat spanningen over wat ze nu voor elkaar voelen. En dan kiest K. ervoor om wat afstand te nemen van Lucas.
 • Kan Je Even Langskomen? podcast

  #8 - De psycholoog

  15:23

  Lucas gaat op bezoek bij Geeske, zij is psycholoog en relatietherapeut. Het is mooi moment om eens in gesprek te gaan over de situatie en hoe Lucas en K. het doen?
 • Kan Je Even Langskomen? podcast

  #9 - Het ziekenhuis

  16:55

  K. wordt opgenomen in het ziekenhuis en samen moeten Lucas en K. door deze moeilijke periode heen. En weer komt er een kink in de kabel in de relatie tussen Lucas en K.

Kom åt alla poddsändningar i gratisappen GetPodcast.

Prenumerera på dina favoritpoddar, lyssna på avsnitt offline och få spännande rekommendationer.

iOS buttonAndroid button