GRL GANG podcast

GRL GANG

Podplay

Mimmienergiaa täynnä olevassa GRL GANG -podcastissa Rosanna Kulju käy läpi elämän merkityksellisiä asioita aina ajankohtaisten vieraiden kanssa. Tämä on podcast, joka naurattaa, koskettaa ja inspiroi. Tervetuloa mukaan Suomen kovimpaan mimmijengiin!

57 avsnitt

 • GRL GANG podcast

  Nyrkkeilijästä seikkailijaan

  44:39

  Tässä GRL GANG -podcastin viidennen kauden viimeisessä jaksossa Rosannan vieraana on ex-huippunyrkkeilijä Elina Gustafsson, ja aiheena onkin sopivasti rohkeus. Miten Elina on uskaltanut olla oma itsensä elämänsä läpi, ja miksi hän yhtäkkiä kasvoi ulos lajistaan? Todella inspiroiva ja mukaansa tempaiseva jakso, joka rohkaisee myös sinua olemaan oma itsesi kaikkine virheineen.
 • GRL GANG podcast

  Pimppi-pt:n vastaanotolle mars!

  9:01

  Tässä GRL GANG -jaksossa Rosanna reflektoi maanantain aihetta ja sitä, miten tärkeää Pirittan jakama tieto on. Meidän pitäisi kaikkien olla enemmän kaveri itsensä kanssa, myös sen oman pimpin kanssa.
 • GRL GANG podcast

  Missa inte ett avsnitt av GRL GANG och prenumerera på det i GetPodcast-appen.

  iOS buttonAndroid button
 • GRL GANG podcast

  Pimppi-pt lataa suorat sanat

  56:31

  GRL GANG -jaksossa Rosannan vieraana on huikea Piritta Hagman, joka kutsuu itseään Pimppi-pt:ksi. Piritta kertoo naisten kuukautiskierrosta, ja siitä, koska kannattaa tehdä ja mitä. Entä miksi jokaisen pitäisi tutkia omaa pimppiä tarkemmin? Jakso on täynnä ISOA energiaa ja hyödyllistä tietoa.
 • GRL GANG podcast

  Olemme kaikki erilaisia

  8:10

  Rosannan viikon aiheena on riittämättömyys, ja tämän päivän GRL GANG -jaksossa hän fiilistelee maanantain jaksoa ja ajatuksia riittämättömyydestä. Miten Rosanna kohtaa tätä tunnetta, ja mikä on haaste, jonka hän heittää kuuntelijoille?
 • GRL GANG podcast

  Puhu itsellesi yhtä lempeästi kuin puhuisit omalle ystävälle

  47:20

  Tämän viikon GRL GANG -jaksossa Rosannan vieraana on Psykopodiaa-podcastin host Nina Lyytinen ja aiheena on riittämättömyys. Miten kohdata riittämättömyyden tunteita ja mitkä ovat ammattilaisen vinkit kyseiseen tunteeseen? Tarjolla on paljon hyviä vinkkejä ja inspiraatiota arkeen. Jakso on tehty yhteistyössä Ladivan kanssa.
 • GRL GANG podcast

  Avoimuus on henkilökohtaisen kehityksen avain

  12:55

  Tässä GRL GANG -jaksossa Rosanna pohtii maanantain jakson aihetta nimittäin somevihaa. Kuuntele Rosannan ajatukset muuttumisesta, avoimuudesta ja somen ulkopuolisen elämän merkityksestä.
 • GRL GANG podcast

  Miten kääntää someviha itselleen voitoksi?

  45:23

  Tässä GRL GANG -jaksossa Rosannan vieraaksi saapuu Rita Niemi ja aiheena on someviha. Rita kertoo avoimesti kokemuksistaan ja siitä, miten hän kohtaa vihaa somessa. Jaksossa kuulet myös ajatuksia elämästä aiheen vierestä naurua unohtamatta.
 • GRL GANG podcast

  Elämän suuria kysymyksiä, joihin ei ole vastausta

  19:09

  Täällä viikolla GRL GANG -aiheena on lapset ja perhe. Jaksossa Rosanna pohtii lapsia ja lasten hankkimista omasta näkökulmastaan.
 • GRL GANG podcast

  Yksi ihminen voi muuttaa koko maailman

  59:29

  GRL GANG -jaksossa on aiheena tällä viikolla lapset ja perhe. Mikä on oikea ikä hankkia lapsia? Mitä tehdä, jos oma kumppani ei halua lapsia? Rosannan vieraana on aiheesta keskustelemassa Teemu ”Pastori” Potapoff.
 • GRL GANG podcast

  Rosanna 30 vuotta

  13:53

  Rosanna ajatteli nuorempana, että elämä on ohitse 30-vuotiaana. Mitä hän ajattelee 30 vuoden iästä nykyisin, kuullaan tässä GRL GANG -jaksossa.

Kom åt alla poddsändningar i gratisappen GetPodcast.

Prenumerera på dina favoritpoddar, lyssna på avsnitt offline och få spännande rekommendationer.

iOS buttonAndroid button