Fries before guys podcast

EFTERÅRSDRØMME

0:00
1:02:26
Spola tillbaka 15 sekunder
Spola framåt 15 sekunder

I sidste uge tog vi på en fælles Tour De Nordjylland udflugt for at komme helt ind i sindet på hinanden inden ankomsten af Joses baby. Tilbage i studiet deler vi vores store og små drømme for de næste måneder med hinanden - og deler tips til den ultimative Basic Efterårs Bitch seriehygge, garderobe og gode litteraturanbefalinger.

Dagens afsnit er sponsoreret af Nordjyllands Trafikselskab. De vil gerne have flere til at rejse sammen med bl.a. busser og tog. 

Fler avsnitt från "Fries before guys"

 • Fries before guys podcast

  PSYKOLOGTIMEN OG EN GAMMEL STINKY WINKY

  50:35

  Vi fortsætter sidste uges “Spørg Os Om Alt” i barselsudgave! Nanna er som altid dramatisk vedrørende sin morgenkaffe, Jose taler om White Noise og mørke solbriller som var det Den Hellige Gral - og så diskuterer vi hvorvidt rattan stadig er in, om vi nogensinde får en ægte tøjstil, præstationsangst, lytterstalking og vores manglende følelse af at være seje. Fredag i uge 41-42 holder Fries Before Guys og Fries Up Your Life efterårsferie. Vi udkommer i stedet med to spritnye afsnit af vores ferieafløser Tinder Greatest. Lyt med 30 dage gratis på podimo her: https://podimo.com/dk/friesupyourlife30
 • Fries before guys podcast

  SPØRG OS OM ALT

  57:08

  I dag lander det første af to barselsafsnit, hvor vi svarer på lytterspørgsmål om alt mellem himmel og jord! Det er rendyrket ananas i egen juice og i første omgang byder vi blandt andet på højt humør, ondt i tissekone-følelsen, babynavne, alternative karrieredrømme, hobbyer - og meget mere!
 • Fries before guys podcast

  Missa inte ett avsnitt av Fries before guys och prenumerera på det i GetPodcast-appen.

  iOS buttonAndroid button
 • Fries before guys podcast

  DE KRITISKE KÆLLINGER

  58:13

  Den måske største fællesnævner i vores personligheder er en ekstrem sarthed over for sanseindtryk: tekstiler, fysisk berøring, lugte, temperaturer. I dagens afsnit hygger vi os med at dissekere alt det, der dagligt belaster os. Vi skraldgriner os igennem en times first world problems og taler bl.a. om den perfekte opredning af en sofa, samsovning, folk klædt i kondomer, Nannas traumatiske oplevelse med en babymåge, frokosttallerkenen fra helvede - og meget mere. Rigtig god fornøjelse! Dagens afsnit indeholder reklame for Podimo Nye medlemmer får tre måneders Premium Medlemskab for kun 19,- ved at benytte følgende link https://podimo.com/dk/friesupyourlife3md19kr Podimos fødselsdagskampagne er gyldig frem til lørdag d. 25 kl. 16.
 • Fries before guys podcast

  TING LIVET HAR LÆRT OS

  53:52

  Det startede med et forsvundet skohorn og endte i læresætninger fyldt med mere eller mindre brugbar livsvisdom! Velkommen til dagens afsnit, hvor vi ved hjælp af sjove historier deler hvad livet har lært os om alt fra pattatoveringer til kæresteprutteri, sprængfarlige fødevarekombinationer, frisørtider, en fod i nødens pruttestund og hængehuler købt på suspekte internetsider. Det er grinende, plat, latrinært - og lige som det være. Rigtig god fornøjelse. Lyt til vores brevkasse Fries Up Your Life og meget andet på Podimo gratis de næste 30 dage ved at benytte linket  https://podimo.com/dk/friesupyourlife30
 • Fries before guys podcast

  POMFRITSKALAEN GENOPLIVET

  54:44

  Vi har støvet en gammel favorit fra arkivet af. Fyldt godt op med oplevelser om følelser, kommer vi hele skalaen rundt fra -3 til 12, når vi bl.a. taler om at være en gigantisk bitterfisse til koncert, fredagsbar på DMJX, tilstanden “højgravid”, et hjem i kejserens nye klæder, jægerkorpsetfølelsen og et natligt hjorteangreb. Rigtig god fornøjelse! Lyt til vores brevkasse Fries Up Your Life og meget andet på Podimo gratis de næste 30 dage ved at benytte linket http://Podimo.dk/friesupyourlife30?
 • Fries before guys podcast

  EFTERÅRSDRØMME

  1:02:26

  I sidste uge tog vi på en fælles Tour De Nordjylland udflugt for at komme helt ind i sindet på hinanden inden ankomsten af Joses baby. Tilbage i studiet deler vi vores store og små drømme for de næste måneder med hinanden - og deler tips til den ultimative Basic Efterårs Bitch seriehygge, garderobe og gode litteraturanbefalinger. Dagens afsnit er sponsoreret af Nordjyllands Trafikselskab. De vil gerne have flere til at rejse sammen med bl.a. busser og tog. 
 • Fries before guys podcast

  JOSES GRAVIDITET

  53:21

  Joses termin nærmer sig med hastige skridt og i den forbindelse har Nanna sat Jose i stævne for at blive klogere på hendes tid som gravid. Vi taler bl.a. om at føle sig indadvendt og akavet, manglende fællesskabsfølelse, spørgsmålet “hvordan går det med maven” og det at vente på at få et granatchok - alt imens der svares på spørgsmål om alt fra største cravings til undfangelse, babyshower og køn. Rigtig god fornøjelse!
 • Fries before guys podcast

  SOMMERFERIE GREATEST

  44:25

  I dagens afsnit tager vi afsked med sommeren 2021, når vi svælger os i lytternes små og store oplevelser fra ferien. Læn dig tilbage og hør bl.a. historien om, da turen gik til Faliraki, et barn blev født, DK røg ud af EM, depressionen slap sit tag og to intense hollændere gik i in-fight over trangen til at blive begæret på i det græske ferieland. Rigtig god fornøjelse! Og kæmpe tak for alle historier, I er de bedste! Lyt til vores brevkasse Fries Up Your Life på podimo gratis de næste 30 dage ved ar benytte linket http://Podimo.dk/friesupyourlife30?
 • Fries before guys podcast

  KENDER DU FERIETYPEN

  1:05:11

  Vi er tilbage fra ferien med en vaskeægte klassiker: Kender Du Typen Ferie Edition. Kraftigt inspireret af vores sommer 2021. Du kan se frem til at møde den festivalfrivillige, den københavnske sommerhus-mor, eksilkunstneren, yoga-nomaden, den rige hang-around, den utaknemmelige teenager m.fl. og spot, om du mon selv kender typen. Rigtig god fornøjelse! Dagens afsnit er sponsoreret af Female Invest - et læringsunivers henvendt til alle, der gerne vil blive klogere på investering, privatøkonomi og karriere. Du får 50 % på et årsmedlemskab ved at benytte koden FRIES50 ved oprettelse. Koden er gyldig frem til d. 20 august.
 • Fries before guys podcast

  SOMMEREN ER REDDET: TINDER GREATEST PODCAST UDE NU!

  1:22

  De næste seks fredage byder vi i vores spritnye sommerpodcast TINDER GREATEST på feriens bedste selskab, når vi deler vores lytteres vildeste, sjoveste og mest bizarre historier fra datinglivet. Som altid advarer vi mod at lytte med fra stillekupéen, da historierne kan fremkalde ufrivillige latterbrøl.  Vi takker ydmygt for jeres bidrag - og ønsker alle en fantastisk sommer! TINDER GREATEST udkommer eksklusivt på podcastplatformen Podimo nu! Hent appen og lyt allerede nu til de første to afsnit - og følg med resten af juli måned. Er du endnu ikke abonnent hos Podimo? Benyt vores reklamelink og få 30 dages gratis abonnement https://podimo.com/dk/fries OPLEV TINDER GREATEST LIVE! KBH: Torsdag d. 15/7 kl. 13 optræder vi med live-udgaven af Tinder Greatest i Frederiksberg Have Køb billetter her https://www.ticketmaster.dk/event/501889?language=da- AARHUS: Lørdag d. 17/7 kl. 17 optræder vi med live-udgaven af Tinder Greatest til De Grimmeste Aftener. Køb billetter her https://grimfest.dk/shop/fries-before-guys-podcast/

Kom åt alla poddsändningar i gratisappen GetPodcast.

Prenumerera på dina favoritpoddar, lyssna på avsnitt offline och få spännande rekommendationer.

iOS buttonAndroid button