Den Gamle Hytte podcast

EuropaPod: Rangers

0:00
46:06
Spola tillbaka 15 sekunder
Spola framåt 15 sekunder
Den Gamle Hytte og BrøndbyLyd er gået sammen i en fællespodcast om Brøndbys gruppespil i Europa League. I den her omgang ser vi nærmere på kampen mod Rangers.

Vært: Nanna Møller Karlsen
Medvirkende: Søren Colding, Lars Feist og Martin Flindt

Fler avsnitt från "Den Gamle Hytte"

 • Den Gamle Hytte podcast

  Pokalnederlag og Uhre elsker kødsovs

  38:04

  Øv for en nedtur. Der var ikke særlig meget, der hang sammen for Brøndby. Det var der til gengæld for Midtjylland, der ifølge Lars Feist udstillede Brøndbys svagheder. Udover kampen, så er det også tid til at sætte et endeligt punktum for Mikael Uhre-konkurrencen.
 • Den Gamle Hytte podcast

  Brøndby - Randers

  33:50

  En rodet fodboldkamp endte med tre point og et rent bur til Brøndby, så i hytten er der glæde over det meste undtagen Heggheims tørre hat.
 • Den Gamle Hytte podcast

  Missa inte ett avsnitt av Den Gamle Hytte och prenumerera på det i GetPodcast-appen.

  iOS buttonAndroid button
 • Den Gamle Hytte podcast

  EuropaPod: Lyon Hjemme

  56:46

  BrøndbyLyd og Den Gamle Hytte er gået sammen om at dække Brøndbys kampe i Europa League. I den her episode har Nanna Møller Karlsen besøg af Lars Feist og tidligere Brøndbyspiller Peter Graulund.
 • Den Gamle Hytte podcast

  Sejr i Herning

  49:32

  Der var individuel klasse til forskel da Uhre bombede Brøndby tilbage i medaljekampen. Men hvor langt kan det række? Kan vi blive mestre igen, eller er det løb kørt. Vi tager debatten i Hytten, hvor du også kan høre om en festlig bustur.Medvirkende: Morten Olsen, Lars Feist, Michael Ørtz og Fischer fra bussenHvis du har ris, ros eller gode idéer, så find os på Facebook:https://www.facebook.com/groups/1937052426376936
 • Den Gamle Hytte podcast

  Frederiks fodboldnørderi

  1:03:40

  Frederik Birk har en stor fodboldforstand, og man skal holde ørerne stive, når han folder sig ud, men hvis man gør det, er der også meget visdom at hente. Morten fra den Gamle Hytte mødte chefanalytiker Frederik Birk til en snak om OB-kampen, data, formationer, kødsovs, wingbacker, Frendrup og opspil fra forsvaret efter Jung. Frederik er fodboldnørd, og heldigvis er han vores fodboldnørd.Medvirkende: Morten Olsen, Frederik Birk
 • Den Gamle Hytte podcast

  BIF - OB

  33:02

  Fire på stribe, Frenne på to og Morten og Michael på de høje nagler. Resultatet og punktummet i Brøndby var perfekt, selvom indsatsen haltede lidt i perioder. Samtidig flaskede resultaterne i de andre kampe sig, så vi tog point på alle i toppen. Derfor bobler optimismen i den Gamle Hytte.Medvirkende: Morten Olsen og Michael Ørtz
 • Den Gamle Hytte podcast

  EuropaPod: BIF Rangers

  49:36

  Rangers skruede bissen på med en tredobbelt indskiftning og det var afgørende for, at de fik det ene point med hjem fra Brøndby Stadion. Panelet roser Brøndbys indsats, selvom der mangler noget offensivt. Vært: Morten OlsenMedvirkende: Kasper Pedersbæk og Kim VilfortPartner: Zetland - sign op til Zetland på Zetland.dk/danskemestre2021 og forkæl dig selv med noget kvalitetsjournalistik. Så hjælper du både Den Gamle Hytte og Brøndbylyd.
 • Den Gamle Hytte podcast

  Viborg - Brøndby

  45:59

  Hedlunds nye rolle, backer med pil opad og medaljedrømmer er nogle af overskrifterne i den her udgave af Den Gamle Hytte. Det hele selvfølgelig med udgangspunkt i sejren på 1-0 over Viborg.Medvirkende: Morten Olsen, Michael Ørtz og Søren Colding.
 • Den Gamle Hytte podcast

  Derbysejr

  52:44

  Kødsovsen syder og optimismen bobler i Den Gamle Hytte. Brøndby leverede en solid indsats og vandt, selvom hyttemedlemmerne er uenige om, hvor solid sejren var. Og på en eller anden måde falder snakken også på Gitte fra bagedysten.
 • Den Gamle Hytte podcast

  EuropaPod: Rangers

  46:06

  Den Gamle Hytte og BrøndbyLyd er gået sammen i en fællespodcast om Brøndbys gruppespil i Europa League. I den her omgang ser vi nærmere på kampen mod Rangers.Vært: Nanna Møller KarlsenMedvirkende: Søren Colding, Lars Feist og Martin Flindt

Kom åt alla poddsändningar i gratisappen GetPodcast.

Prenumerera på dina favoritpoddar, lyssna på avsnitt offline och få spännande rekommendationer.

iOS buttonAndroid button