"Dëgjo një përrallë" podcast

"Dëgjo një përrallë"

Flas Shqip

"Dëgjo një përrallë" është një podcast i portalit www.Flasshqip.ca. Zakonisht thuhet se përrallat janë për të vegjlit, por në fakt ne besojmë se ato vlejnë për t’u dhënë mësime të vyera të gjitha moshave. Përrallat janë përgatitur dhe lexuar nga Jeta Dedja.

6 avsnitt