Copenhagen Sundays podcast

Copenhagen Sundays

Copenhagen Sundays

Updates om F.C. København fra det største uafhængige medie om FCK. Følg vores podcast så du ikke går glip af de nye afsnit. Kan du lide os? Husk at give os et like eller en bunke stjerner i din foretrukne podcast app!

112 avsnitt

 • Copenhagen Sundays podcast

  SUNDAYS PODCAST #16: BEDST OG VÆRST I EFTERÅRET?

  1:00:01

  SUNDAYS PODCAST #16: VI LUKKER EFTERÅRET - HVAD VAR BEDST OG HVAD VAR VÆRST? Ugens store historie: Mest opløftende og nedslående i efteråret? Velkommen til Copenhagen Sundays ugentlige podcast. F.C. København spillede søndag efterårets sidste superligakamp. Endnu en kamp med skader og endnu en kamp med masser af teenagere. Men, hvad var mest opløftende og, hvad var mest nedslående i efteråret? Jan, Michael og David har haft lektier for og drager en konklusion. Vi ser selvfølgelig også på, at FCK spillede 4-0 og klar til 1/8-finale i UECL, at Pep Biel efterårets profil i superligaen, at Roony scorede - som ligaens yngste nogensinde - og vi vandt i Aalborg. Flere skader - Ankersen og Boilesen. Vi er også tilbage i tiden. Og ugens spiller er en kæmpe legende! Episoden er optaget torsdag den 2.12.21. Tak til Simply Chocolate - undskyld vi smaskede Hilda... Værter: Jan Eliassen, Michael Rachlin og David E. Bastian-Møller. Sundays Podcast. Episode #16 Podcast fra Copenhagen Sundays.
 • Copenhagen Sundays podcast

  SUNDAYS PODCAST #15: MÅLFEST OG POINTTØRKE

  1:00:00

  SUNDAYS PODCAST #15: MÅLFEST OG POINTTØRKE Ugens store historie: De manglende point og skaderne Velkommen til Copenhagen Sundays ugentlige podcast. F.C. København er midt i endnu et skadesinferno og skraber ikke point nok sammen i superligaen. Vi taler om skaderne og om, hvad de manglende point betyder. Og om, hvem der kommer fra baghjul. 1,25 point i snit pr. Superligakamp er det blevet til siden den sorte uge med nederlag til FCM og Nykøbing. Og 1,88 i snit for hele 21/22-sæsonen. Det er alt, alt for lidt! Hvis man er København og hvis man vil være mester. Det er egentlig ugens historie, men vi taler også en masse om den nye overborgmester, der er brøndbyfan, om Roonys fine debut, om dommeren mod AGF, om den fantastiske tifo, om skader og sygdom, om Singh, der ikke var med i Gibraltar, om pyro-bøder og om det gustne VM i Qatar. Vi er naturligvis også 25 år tilbage i tiden - og under stregen, og så taler vi om ugens spiller - #15 - aka Arne Bjarne... Og vi har ind imellem pebernødder og vaniljekranse i munden - undskyld Hilda..! Episoden er optaget torsdag den 25.11.21 inden sejren i Gibraltar. Værter: Hilda Fro Prins Kløvedal Hickling, Michael Rachlin og David E. Bastian-Møller. Sundays Podcast. Episode #15 Podcast fra Copenhagen Sundays.
 • Copenhagen Sundays podcast

  Missa inte ett avsnitt av Copenhagen Sundays och prenumerera på det i GetPodcast-appen.

  iOS buttonAndroid button
 • Copenhagen Sundays podcast

  SUNDAYS PODCAST #14: HAR FCK HOLDET TIL GULD?

  1:00:00

  SUNDAYS PODCAST #14: HAR FCK HOLDET TIL GULD? Ugens store historie: Har vi mesterskabsholdet? Velkommen til Copenhagen Sundays ugentlige podcast. Mio, Michael og David kigge på endnu en dybt skuffende 0-0-kamp mod oprykkerne fra Silkeborg på situationen i F.C. København-truppen, som er præget af skader og en afhængighed af helt unge og i flere tilfælde helt uprøvede spillere. Før det runder vi sidste nyt i FCK-land. Vi kigger på Singh-mysteriet, Parkens partnerskab med 3, regnskabsforventninger og Daramy-gate. Og som altid er vi 25 år tilbage i tiden, hvor vi - breaking, breaking, støder på et historisk Karsten Aabrink-move… I vores gennemgang af alle København-spillere er vi nået til spiller nummer 14: Søren Lyng - en spiller, der blot spillede 16 kampe i den hvide trøje, men alligevel skrev sig ind i FCK-historien i første den første kamp løverne spillede. Episoden er optaget torsdag den 12.11.21 Værter: Michael Mio Nielsen, Michael Rachlin og David E. Bastian-Møller. Sundays Podcast. Episode #14 Podcast fra Copenhagen Sundays.
 • Copenhagen Sundays podcast

  SUNDAYS PODCAST #13: VILD AFTEN I THESSALONIKI

  1:00:00

  SUNDAYS PODCAST #13: VILD AFTEN I THESSALONIKI Ugens store historie: F.C. København vandt returopgøret mod Paok i en vild kulisse. Velkommen til Copenhagen Sundays ugentlige podcast. David har været en tur i Thessaloniki til en helt igennem fantastisk oplevelse. Dejlig by, genial kamp, voldsomme rammer og en spillertrøje med hjem i tasken. Vi vender oplevelsen og kampen. Før det runder vi sidste nyt i FCK-land. Solid sejr over Vejle og Stage der kunne være endt i Paok. Og vi er også 25 år tilbage i FCK-tiden. Og så er vi nået til spiller nummer 13 i vores gennemgang af alle F.C. København-spillere gennem tiden: Morten Falch - legendarisk spiller med mere end 200 kampe i den hvide trøje. Episoden er optaget fredag eftermiddag den 5.11.21 Værter: Jan Eliassen, Michael Rachlin og David E. Bastian-Møller. Sundays Podcast. Episode #13 Podcast fra Copenhagen Sundays.
 • Copenhagen Sundays podcast

  SUNDAYS PODCAST #12: NEDTURS-DERBY

  1:00:00

  SUNDAYS PODCAST #12: NEDTURS-DERBY Ugens store historie: Vi endevende sidste weekends derby - på og udenfor banen. Og vi er ikke glade. Velkommen til Copenhagen Sundays ugentlige podcast. Sidste weekend bød på et away-derby med nederlag og ballade. Vi taler om oplevelsen på stadion. Og udenfor stadion efter kampen. Vi drøfter også et famøst banner, som har bragt sindene i kog, og det fører os hen til en diskussion af, hvad vi må og ikke må sige. På stadion og som medie. Vores egen Pelle har nemlig fået hyg for en kort udtalelse i vores program Mandagstrænerne. Før det runder vi sidste nyt i FCK-land. Skadet, overskud, forslag om en ny regel m.m. Og vi er også 25 år tilbage i FCK-tiden. Og så er vi nået til spiller nummer 12 i vores gennemgang af alle F.C. København-spillere gennem tiden: Michael Giolbas. -FCK-spiller og Frem-legende. Udsendelsen indeholder et sponsoreret element om e- og lyd-bøger. Og et tilbud om at prøve e- og lyd-bogtjenesten Nextory gratis i 45 dage. Er du interesseret i det skal du blot gå til linket nextory.dk/copenhagensundays og indtaste kampagnekoden “copenhagensundays”. Episoden er optaget fredag morgen den 29.10.21 Værter: Hilda Fro Prins Kløvedal Hickling, Michael Rachlin og David E. Bastian-Møller. Sundays Podcast. Episode #11 Podcast fra Copenhagen Sundays.
 • Copenhagen Sundays podcast

  SUNDAYS PODCAST #11: SKIDT PERIODE - ELLER ER “VI” IKKE BEDRE?

  1:00:09

  SUNDAYS PODCAST #11: SKIDT PERIODE - ELLER ER “VI” IKKE BEDRE? Ugens store historie: F.C. København er i sportslig modvind. Er det en skidt periode eller holdet bare ikke bedre? Velkommen til Copenhagen Sundays ugentlige podcast. Pointtab til Viborg, SønderjyskE og senest Paok, på hjemmebane i Parken. Zeca ude et år, Falk tre måneder, VK, Stage og Wilczek ude - uvist, hvor længe. De mange skader bland nøglespillere afslører, at bredden i truppen måske ikke er, som vi havde håbet. Og måske som den burde være. Vi taler om tingenes tilstand og drøfter, hvad de gør for guldchancerne og muligheden for at blive nummer ét i Conference League-puljen. Jan Eliassen fra danskfodbold.com og F.C. København er i corona-isolation og er derfor med på telefon fra et hotel på Amager. Vi ser også på seneste nyt i F.C. København-land: Flere skader og vores Sunday Talk med Flemming Østergaard (som også er udgivet som podcast). Vi hopper 25 år tilbage i F.C. København-historien: Manne på banen..!! Og så er vi nået til spiller nummer 11 i vores gennemgang af alle F.C. København-spillere gennem tiden. Endnu en legende: Michael Johansen. Udsendelsen indeholder et sponsoreret element om e- og lyd-bøger. Og et tilbud om at prøve e- og lyd-bogtjenesten Nextory gratis i 45 dage. Er du interesseret i det skal du blot gå til linket nextory.dk/copenhagensundays og indtaste kampagnekoden “copenhagensundays”. Episoden er optaget umiddelbart efter F.C. København - Paok FC torsdag den 21.10.21 Værter: Jan Eliassen, Michael Rachlin og David E. Bastian-Møller. Sundays Podcast. Episode #11 Podcast fra Copenhagen Sundays.
 • Copenhagen Sundays podcast

  SUNDAYS PODCAST - SPECIAL: Sunday Talk med Flemming Østergaard.

  2:00:18

  SUNDAYS PODCAST - SPECIAL: Sunday Talk med Flemming Østergaard. For 25 år siden - i oktober 1996 startede de første rygter om Flemming Østergaards indtog i den forholdsvis nystartede og stærkt skrantende fodboldklub F.C. København. Året efter trådte Østergaard ind i klub og ejerkreds. Resten er historie. Torsdag den 14. oktober 2021 - eller mere end 11 år efter, at manden - der nu også kendes som Don Ø - forlod klubben igen, havde vi besøg af den tidligere Parken- og F.C. København-formand og -direktør til Sunday Talks. Vi - Jes, Pelle og David - spurgte løs og Flemming fortalte om egne og - lidt - andres bedrifter, den gang han var en del af og arbejdede med opbygningen af det vi i dag kender som nordens største fodboldklub. Vi talte om succeserne - som var mange, men stillede også skarpt på de kritikpunkter, som den karismatiske, forhenværende FCK- og Parken-boss er blevet, og fortsat bliver, mødt med. Ligesom Flemming gav sin mening om tingenes tilstand efter han har forladt kontorerne i Parken. Og hvad med det æresmedlemsskab, som Don Ø modtog, da han forlod formandsposten, men som kort efter blev taget fra ham igen? Er det ved at være tid til at give ham det tilbage? Der blev også tid til spørgsmål fra det spørgelystnepublikum, som kvitterede for en aften med Flemming Østergaard med stående bifald. Sunday Talks producers primært til det live-publikum der overværer arrangementet, men vores lydmand Kasper har kæmpet for at optage eventen, så den kan udkomme som podcast. Der er enkelte udfald på lyden. Optaget på Copenhagen Corner den 14.10.2021. Gæst: Flemming Østergaard. Værter Pelle Elikofer og David E. Bastian-Møller. Ordstyrer: Jes Dorph-Petersen. Sundays Podcast - podcast fra Copenhagen Sundays.
 • Copenhagen Sundays podcast

  SUNDAYS PODCAST #10: NY SELSKABSSTRUKTUR - HVAD SKAL DER SKER?

  1:00:00

  Ugens store historie: Forslag om opsplitning af Parken Sport & Entertainment. Velkommen til Copenhagen Sundays ugentlige podcast. Sidste uge blev det meldt ud, at bestyrelsen i Parken Sport & Entertainment arbejder på at opsplitte selskabet i selvtsændige enheder. Hvad betyder det? Hvad er perspektiverne? Og er det en god idé? Vil man sælge fodbolden fra? Er det godt for udviklingen af stadion og for salg af sponsorater? Og haster det? Det og meget andet taler David med Simon Bastiansen om. Simon er sponsor-rådgiver og -ekspert, medlem af bestyrelsen i Kjøbenhavns Erhvervsklub og tidligere fodboldagent. Vi ser også på seneste nyt i F.C. København-land: Danmark skal til VM, Jess Thorup om pressen, Agerholm-interview. Vi hopper 25 år tilbage i F.C. København-historien: Der går rygter om, at Kim Brink er på vej ud. Og så er vi nået til spiller nummer 10 i vores gennemgang af alle F.C. København-spillere gennem tiden. Endnu en legende: Martin Johansen. Udsendelsen indeholder et sponsoreret element om e- og lyd-bøger. Og et tilbud om at prøve e- og lyd-bogtjenesten Nextory gratis i 45 dage. Er du interesseret i det skal du blot gå til linket nextory.dk/copenhagensundays og indtaste kampagnekoden “copenhagensundays”. Værter: Simon Bastiansen og David E. Bastian-Møller. Sundays Podcast. Episode #10 Podcast fra Copenhagen Sundays.
 • Copenhagen Sundays podcast

  SUNDAYS PODCAST #9: DET HELE RAMLER

  1:00:00

  Ugens store historie: Per Wind, Viborg og Zeca - det hele ramler… Velkommen til Copenhagen Sundays ugentlige podcast. Vi ser på seneste nyt i F.C. København-land: Vi byder Nextory velkommen som partner, Per Wind-sagen, Viborg-kampen og Zecas skade. Vi hopper 25 år tilbage i F.C. København-historien. Det går ikke skide godt… Ugens store historie er det nogen vil kalde alle møgsagerne - vi kalder det noget rigtig lort. Det går rigtig skidt for F.C. København lige nu og opsigelserne af Per Wind og Mikael Antonssen fylder aller mest. Vi taler om alt den modstand FCK oplever for tiden. Er vi iøvrigt for pessimistiske? Og så besvarer vi det store spørgsmål: Vinder FCK guld? Og så er vi nået til spiller nummer ni i vores gennemgang af alle F.C. København-spillere gennem tiden. Michael “Manne” Manniche. En sand legende! Udsendelsen indeholder et sponsoreret element om e- og lyd-bøger. Og et tilbud om at prøve e- og lyd-bogtjenesten Nextory gratis i 45 dage. Er du interesseret i det skal du blot gå til linket nextory.dk/copenhagensundays og indtaste kampagnekoden “copenhagensundays”. Værter: Pelle Elikofer, Michael Rachlin og David E. Bastian-Møller. Sundays Podcast. Episode #9 Podcast fra Copenhagen Sundays.
 • Copenhagen Sundays podcast

  SUNDAYS PODCAST #8: DUELLEN MED MIDTJYLLAND

  1:01:00

  SUNDAYS PODCAST #8: DUELLEN MED MIDTJYLLAND Ugens store historie: Duellen mellem F.C. København og FC Midtjylland. Velkommen til Copenhagen Sundays ugentlige podcast. Vi ser på seneste nyt i F.C. København-land: Vi vandt stort i Farum, Sunday Talk med Thorup, er Lincoln Red Imps walk over? Kvindelig dommer. Zeca og Pep i byen. Vi hopper 25 år tilbage i F.C. København-historien. Og så stiller vi skarpt på alle FCK-spillere gennem historien - denne gang klubbens første nummer 8 - legendariske Ulle - aka Iørn Uldbjerg. Michael har endda talt med Ulle, som vi hører lidt fra. En snak, der giver våde øjne hos den ene af dagens værter… Ugens store historie er duellen mellem FCK og FCM, som nu så småt udkrystalliserer sig i toppen af superligaen. Hvem vinder guld? Hvilke styrker og svagheder har de to hold? Det og meget andet vender vi. Værter: Michael Mio Nielsen, Michael Rachlin og David E. Bastian-Møller. Sundays Podcast. Episode #8 Podcast fra Copenhagen Sundays.

Kom åt alla poddsändningar i gratisappen GetPodcast.

Prenumerera på dina favoritpoddar, lyssna på avsnitt offline och få spännande rekommendationer.

iOS buttonAndroid button