Baneheia podcast

Etter dommen - lytterspørsmål (EKSTRA)

0:00
38:47
Spola tillbaka 15 sekunder
Spola framåt 15 sekunder
Gjenopptakelseskommisjonen har til sommeren brukt tre år på å vurdere om Baneheia-saken bør gjenåpnes eller ikke. Hvorfor bruker de så lang tid? Mens vi venter på en avgjørelse svarer jeg på noen av de mange spørsmålene dere lyttere har sendt inn til podkasten.

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Fler avsnitt från "Baneheia"

 • Baneheia podcast

  Viggo Kristiansen er løslatt - hva nå?

  1:07:26

  Hvorfor ble Baneheia-saken gjenåpnet? Viggo Kristiansen ble løslatt til massiv mediedekning. Men saken er ikke over. Hva skjer nå? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Baneheia podcast

  Etter dommen - Siste nytt i saken (NY EKSTRA EPISODE)

  1:02:19

  En rettsgenetiker fra København har analysert DNA -beviset på nytt. Svaret reiser nye spørsmål og kommisjonen for gjenopptakelse av straffesaker har nok engang utsatt avgjørelsen om Baneheia saken bør gjenåpnes eller ikke. I denne episoden får du siste nytt i saken, også svarer jeg på noen av spørsmålene som dere har sendt inn. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Baneheia podcast

  Missa inte ett avsnitt av Baneheia och prenumerera på det i GetPodcast-appen.

  iOS buttonAndroid button
 • Baneheia podcast

  Etter dommen - lytterspørsmål (EKSTRA)

  38:47

  Gjenopptakelseskommisjonen har til sommeren brukt tre år på å vurdere om Baneheia-saken bør gjenåpnes eller ikke. Hvorfor bruker de så lang tid? Mens vi venter på en avgjørelse svarer jeg på noen av de mange spørsmålene dere lyttere har sendt inn til podkasten. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Baneheia podcast

  Etter dommen (6 av 7)

  1:02:41

  Seks ganger har Viggo Kristiansen prøvd å få saken gjenopptatt. Seks ganger har gjenopptakelseskommisjonen sagt nei. Er det nye bevis i saken nå som gjør at saken vurderes anderledes av kommisjonen når de nå for syvende gang skal vurdere om saken bør gjenåpnes eller ikke? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Baneheia podcast

  Rettsaken (5 av 7)

  1:20:17

  På en av de siste dagene i rettsaken dukker det opp et nytt bevis i saken, Et bevis som fremdeles i dag blir tolket og diskutert og som blir et av de viktisgte punktene gjenopptakelseskommisjonen må undersøke, når de skal vurdere om saken skal gjenåpnes eller ikke. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Baneheia podcast

  En av dem lyver (4 av 7)

  56:41

  Jan Helge Andersen tilstår mens Viggo Kristiansen nekter all skyld. De har to helt forskjellige forklaringer på hva som skjedde i Baneheia. En av dem må lyve. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Baneheia podcast

  Vennskapet (3 av 7)

  50:29

  Hvem er Jan Helge Andersen og Viggo Kristiansen? Hvorfor arresterer politiet begge to når de kun har bevis mot den ene? Politiet finner svar i oppveksten og vennskapet deres på Eg. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Baneheia podcast

  Etterforskningen (2 av 7)

  39:42

  Politiet starter arbeidet med å finne ut hvem som står bak dobbeldrapet i Baneheia. Etterforskningen skal bli en av de mest omfattende i norgeshistorien og ender med pågripelse av to kamerater fra Eg. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Baneheia podcast

  Forbrytelsen (1 av 7)

  28:58

  Den 19. mai år 2000 meldes to jenter savnet i turområdet Baneheia rett utenfor Kristiansand sentrum. Politiet og hundrevis av frivillige leter. To dager senere blir de to jentene funnet drept. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Kom åt alla poddsändningar i gratisappen GetPodcast.

Prenumerera på dina favoritpoddar, lyssna på avsnitt offline och få spännande rekommendationer.

iOS buttonAndroid button