Money Mind Podcast – over money, mind en ondernemen podcast

#45: Mijn woord voor 2021 (ja, dat was vorig jaar)

0:00
14:57
Retroceder 15 segundos
Avanzar 15 segundos

Ik vroeg in december 2021 via mijn Instagram-stories hoe mijn volgers hun 2021 in één woord zouden samenvatten. De reacties waren heel divers: van 'saai' tot 'loslaten' en van 'shitshow' tot 'verhelderend'. En van alles daar tussenin.

In deze podcastaflevering vertel ik je meer over mijn antwoord op deze vraag.

Meer weten? Check mijn account op Instagram @moneymindacademy of ga naar:

Meer over Ontwikkel JOUW Money Flow: https://free.moneymindacademy.nl/moneyflow/

GRATIS masterclass Ontdek het GOUD in je Innerlijke Geldtype: https://free.moneymindacademy.nl/goud/

Ontdek jouw dominante Innerlijke Geldtype: https://moneymindacademy.nl/geldtype/

Otros episodios de "Money Mind Podcast – over money, mind en ondernemen"

 • Money Mind Podcast – over money, mind en ondernemen podcast

  #46: Mijn visie op je prijzen verhogen

  21:37

  Een klant, een deelnemer uit Ontwikkel JOUW Money Flow, vroeg me onlangs naar het verhogen van prijzen. En ik merkte dat daar een drempel op zat. Wat als je klanten kwijtraakt? Wat als 'ze' het niet begrijpen? En wanneer doe je dat het beste? Nu heb ik nog nooit zó vaak mijn tarieven verhoogd als in het afgelopen jaar, dus besloot ik een podcastaflevering op te nemen met mijn visie op dit onderwerp. Ik hoop dat je hier wat aan hebt; deel gerust het inzicht dat dit jou oplevert met me. Meer weten? Check mijn account op Instagram @moneymindacademy of ga naar: Meer over Ontwikkel JOUW Money Flow: https://free.moneymindacademy.nl/moneyflow/ GRATIS masterclass Ontdek het GOUD in je Innerlijke Geldtype: https://free.moneymindacademy.nl/goud/ Ontdek jouw dominante Innerlijke Geldtype: https://moneymindacademy.nl/geldtype/
 • Money Mind Podcast – over money, mind en ondernemen podcast

  #45: Mijn woord voor 2021 (ja, dat was vorig jaar)

  14:57

  Ik vroeg in december 2021 via mijn Instagram-stories hoe mijn volgers hun 2021 in één woord zouden samenvatten. De reacties waren heel divers: van 'saai' tot 'loslaten' en van 'shitshow' tot 'verhelderend'. En van alles daar tussenin. In deze podcastaflevering vertel ik je meer over mijn antwoord op deze vraag. Meer weten? Check mijn account op Instagram @moneymindacademy of ga naar: Meer over Ontwikkel JOUW Money Flow: https://free.moneymindacademy.nl/moneyflow/ GRATIS masterclass Ontdek het GOUD in je Innerlijke Geldtype: https://free.moneymindacademy.nl/goud/ Ontdek jouw dominante Innerlijke Geldtype: https://moneymindacademy.nl/geldtype/
 • Money Mind Podcast – over money, mind en ondernemen podcast

  No te pierdas ningún episodio de Money Mind Podcast – over money, mind en ondernemen. Síguelo en la aplicación gratuita de GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Money Mind Podcast – over money, mind en ondernemen podcast

  #44: Waarom ik niet naar mijn eigen podcasts luister

  13:13

  Ik luister niet naar mijn eigen podcasts. Ook niet om ze te editten. Als ik dat vertel, word ik vaak een beetje vreemd aangekeken. Toch heb ik daar een hele goede reden voor. Wel meer dan één zelfs. In deze podcast deel ik ze met je. Ik ben benieuwd of dit ook iets verandert voor de manier waarop jij (nog geen) podcastafleveringen maakt. Laat je me weten als je deze aflevering beluisterd hebt? Ik zou het leuk vinden om via Instagram (@moneymindacademy) wat van je te horen!
 • Money Mind Podcast – over money, mind en ondernemen podcast

  #43: Omgaan met haters

  12:27

  Haters. Vroeg of laat krijgen we er allemaal wel eens mee te maken. De één wat heftiger dan de ander. Online of offline. In deze aflevering deel ik mijn visie hierop met je. Deel gerust jouw inzicht/idee naar aanleiding van deze aflevering met me via Instagram (@moneymindacademy). Vind ik hartstikke leuk!
 • Money Mind Podcast – over money, mind en ondernemen podcast

  #42: 'Hoe krijg jij alles in twee dagen gedaan?'

  12:33

  Een klant vroeg me onlangs: hoe krijg jij alles gedaan in twee dagen? En dat is natuurlijk best vleiend, maar ook niet helemaal terecht. Er zijn genoeg dingen die ik niet meer doe. In deze aflevering geef ik in ieder geval antwoord op die vraag, hoe ik 'alles' gedaan krijg in twee dagen. Deel gerust jouw inzicht/idee naar aanleiding van deze aflevering met me via Instagram (@moneymindacademy). Vind ik hartstikke leuk!
 • Money Mind Podcast – over money, mind en ondernemen podcast

  #41: Over ideale klanten

  13:24

  Ter lering ende vermaeck ;-) Over ideale klanten. Niet omdat ik zo goed weet hoe je die moet vinden, maar wel omdat ik inmiddels weet met welke mensen ik het liefst werk. Hopelijk met wat inspiratie voor jou ook (en anders: hoe je het vooral NIET moet doen ;-) )
 • Money Mind Podcast – over money, mind en ondernemen podcast

  #40: Wat Innerlijke Geldtypen en Human Design met elkaar te maken hebben

  25:58

  Wat hebben je Innerlijke Geldtypen en je Human Design met elkaar te maken? In deze podcast vertel ik er meer over en leg ik je uit waarom ik het zo belangrijk vond om hierom speciaal een bonusmodule voor Ontwikkel JOUW Money Flow te creëren. Links die ik benoem: Meer over Ontwikkel JOUW Money Flow: https://free.moneymindacademy.nl/moneyflow/ GRATIS masterclass Ontdek het GOUD in je Innerlijke Geldtype: https://free.moneymindacademy.nl/goud/ Ontdek jouw dominante Innerlijke Geldtype: https://moneymindacademy.nl/geldtype/ Vraag gratis jouw Human Design-chart aan: https://www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart
 • Money Mind Podcast – over money, mind en ondernemen podcast

  #39: Zo maak ik mijn plannen voor 2022

  30:17

  Ik kreeg onlangs een paar keer de vraag hoe ik mijn plannen voor 2022 opzet. Niet zoals een paar jaar geleden. Toen waren ze nog enorm uitgebreid en gedetailleerd. Tegenwoordig zien ze er heel anders uit. Hoe precies deel ik met je in deze podcastaflevering. Wil jij van 2022 ook jouw beste jaar ooit maken en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je dan vandaag nog aan voor Ontwikkel JOUW Money Flow. Dan gaan we jouw manier van denken over geld én de mate waarin je het op een fijne manier aantrekt compleet transformeren. Pluspunt: als je je in 2021 nog aanmeldt, kun je het mooi als investering opvoeren, de btw direct na 1 januari al terugkrijgen én je winst wat drukken, zodat je minder inkomstenbelasting hoeft te betalen. Win-win-win. Voor meer informatie, check: https://moneymindacademy.nl/moneyflow
 • Money Mind Podcast – over money, mind en ondernemen podcast

  #38: in drie jaar naar de top - een interview met opper-Smartgirl Ellen

  21:27

  Joehoe, het allereerste interview in de Money Mind Podcast. Natuurlijk hartstikke leuk om mij altijd te horen, maar ondernemen doe je eigenlijk nooit alleen. Oké, soms kan het wel zo voelen, maar dat is een ander verhaal. Een van de mensen die ik de afgelopen jaren op mijn reis door het ondernemerschap ben tegengekomen is Ellen Joosten, oprichtster van de Smartgirls. En toen die een week voor kerst besloot om helemaal naar Friesland te komen om bij mij op kantoor te kijken, leek me dat een leuk moment om voor het eerst een interview op te nemen. Dat is deze geworden :-) Meer over de Smartgirls kun je lezen op Smartgirls.nl en voor alle actuele updates volg je ze op Instagram via @smartgirls.nl Voel jij voor jezelf dat het tijd is om ook stappen te gaan zetten in je ondernemerschap? Om daadwerkelijk te gaan bouwen aan jouw miljoenenbedrijf? Dan help ik je daar graag bij. Met Ontwikkel JOUW Money Flow (https://free.moneymindacademy.nl/moneyflow/) help ik je om razendsnel naar jouw kern te gaan. Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? En misschien nog wel belangrijker: waarom doe je NIET wat je eigenlijk wel zou moeten doen? Geen onnodige omwegen, geen one-size-fits-all. Gewoon resultaat.
 • Money Mind Podcast – over money, mind en ondernemen podcast

  #37: Hekel aan belasting betalen? Dit doet het met je

  15:30

  Belasting betalen. Ik denk dat bijna niemand er blij van wordt. Hoeft ook niet direct, maar het kan wel een probleem voor je worden als je deze afkeer van of angst voor belasting betalen omzet in een overtuiging. Een overtuiging die je belemmert in je ondernemerschap of in je professionele groei. In deze podcast vertel ik je daar meer over. Wil je meer weten over de verschillende Innerlijke Geldtypen die ik in de podcast bespreek? Check dan ook deze video's: https://www.youtube.com/playlist?list=PLoNKs6WExQ-f1kD2e4rs1JN3ZEdz5vrXn Meer weten over of meedoen met Ontwikkel JOUW Money Flow? Kijk hier: https://free.moneymindacademy.nl/moneyflow/ Heb je deze podcast beluisterd? Laat het me even weten via @moneymindacademy op Instagram. Ik kijk ernaar uit om iets van je te horen!

Descubre los mejores podcast en la aplicación gratuita de GetPodcast.

Suscríbete a tus podcast favoritos, escucha episodios cuando estés sin conexión y déjate sorprender por las recomendaciones personalizadas.

iOS buttonAndroid button