Kok og Kok imellem podcast

Kok og Kok imellem

Thomas Rode Andersen

KOK OG KOK IMELLEM SÆSON 2

af Thomas Rode Andersen

Velkommen til mit hobby journalistiske projekt “Kok & Kok imellem”.

Jeg er Thomas Rode Andersen, tidligere Køkkenchef på legendariske Restaurant Kong Hans Kælder i Kbh og nu medejer af https://www.rigtigmad.dk/


“Kok og Kok imellem” startede imens jeg var i karantæne under den første lockdown som ren "Corona Radio" hvor jeg talte med gode gamle kolleger om alt mellem himmel og jord over en telefon forbindelse.

Her i sæson to går jeg lidt grundigere til værks og inviterer de mundbindsklædte kokke hjem i privaten og optager podcasten med det bedste tekniske set-up på lydsiden, med et kamera snurrende under seancen og dygtige mennesker i kulissen til at sikre at din oplevelse af mine snakke med nogle af landets bedste kokke bliver en klokkeklar oplevelse.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

37 episodios

 • Kok og Kok imellem podcast

  Kok og Kok imellem

  2:37

  Velkommen til sæson 4 af Kok & Kok imellem. Mit hobbyjournalistisk podcast projekt, som startede med samtaler med mine gode kokke kollegaer og venner mens verden stod stille og fortsætter vidt og bredt med gastronomiske fortællinger med dygtige forbilledelige mennesker. Episode 1 af sæson 4 har premiere onsdag d. 27. oktober 2021 - vi lyttes ved!Endnu en gang er podcastsæsonen bragt i samarbejde med Gastro Tools, som giver dig alt det essentielle grej til et fungerende køkken via www.gastrotools.dk See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Kok og Kok imellem podcast

  Kok og Kok imellem - Torsten Schmidt

  1:32:57

  I dagens episode og denne sæsons desværre sidste afsnit har jeg en herlig snak Torsten Schmidt, medejer og køkkenchef på Restaurant Barr. Vi undgår på behændig vis med stor respekt for denne podcasts trofaste lyttere, at undgå at tage snakken, som kommer vidt omkring, på Sønderjysk. Til gengæld vil dem af jer der aldrig har stiftet bekendtskab med Hr Schmidt få glæde af at møde en kok, der bestemt ikke tænker som alle andre, men som netop derfor skaber en glæde og en begejstring omkring den enorme oplevelse det er at spise og nyde et besøg i hans varetægt. Når begejstring er fundamentet til at gå på arbejde, så sker magien, og hos Torsten Schmidt kan den smages. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Kok og Kok imellem podcast

  No te pierdas ningún episodio de Kok og Kok imellem. Síguelo en la aplicación gratuita de GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Kok og Kok imellem podcast

  Kok og Kok imellem - Jeppe Foldager

  1:07:45

  Jeppe er ikke en af landets mest højtråbende kokke, hvilket han bestemt heller ikke behøver at være for at vinde opmærksomhed og stor respekt. Hør Jeppe fortælle om hans rejse fra fiskerbyen Hirtshals til opholdene på en perlerække af landets bedste restauranter og frem til test-middagen, der skal danne grundlag for Jeppes seneste udfordring. Jeppe skal nemlig overtage Køkkenchef rollen på Dragsholm Slot efter lammefjordens darling, Terroir kokken Claus Henriks, som helt roligt sender stafetten videre. Hør med om Jeppes hænder ryster ved tanken om at tage stafetten videre. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Kok og Kok imellem podcast

  Kok og Kok imellem - Søren Gericke

  1:42:44

  Jeg er stadig helt rundtosset og glad i låget efter optagelsen af en helt igennem fantastisk episode med moderne dansk gastronomis stamfader, den kulinariske fritænker Søren Gericke. Efter et par timer i hans selskab og så er man ikke helt så nervøs for at blive ældre længere. Der er ingen tvivl om at har man en så brændende passion for sit metier, så ældes man langsommere og med ynde. Hør med når Søren tager os med til læretiden i hans ungdoms København, over de syv have og tilbage igen for at sparke liv i en hensygnende kokkebranche, hvor kokkene var henvist til uhumske mørke køkkener og et fuldstændigt fejlfortoklet repertoire af ligegyldige retter på menukortene, mangel på ordentlige råvarer og respekt for såvel faget som gæsterne. Og hør ham fortælle om de ting i kokkelivet der gør det værd at leve og kæmpe for noget man elsker.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Kok og Kok imellem podcast

  Kok og Kok imellem - Rasmus Munk

  1:36:51

  I denne næstsidste episode af sæson 3 er det lykkedes mig at indfange en af landets mest utrolige kokke, der på forunderlig vis formåede at få tørret kædeolien fra de knallerter han elskede at rode med hjemme i en forstad til Randers af fingrene, til i dag at stå fadder til en restaurant som den samlede verdens gastronomi taler om med ærefrygt. Bliv lidt klogere på hvordan en, med al respekt og efter hans eget udsagn, fuldstændigt kulturelt uuddannet knægt fra det midtjyske, med et helt sindssygt gå-på-mod, som en moderne Klodshans, der med en krøllet, men fuldstændig klar hjerne, og en smule hjælp fra en mæcen - bevares, skaber en helt ny type restaurant oplevelse der med rette burde anerkendes som en helt ny kunstart. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Kok og Kok imellem podcast

  Kok og Kok imellem - Francis Cardenau

  1:43:35

  Ganske få kokke har været aktive som kokke, lige så længe som vores alle sammens Francis og endnu færre er kendt og måske vigtigere endnu har anerkendt at alting har sin pris og sine konsekvenser og at der i den grad er en bagside af de guldmedaljer man gennem et langt og stenhårdt kokkelive kæmper så hårdt for. Heldigvis kan Francis berige os med endnu flere af de fantastiske oplevelser, som kun er undt dem der kæmper for at gøre en forskel. Snyd ikke dig selv for denne super inspirerende episode, med en af landets mest inspirerende kokke, nemlig Francis Cardenau. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Kok og Kok imellem podcast

  Kok og Kok imellem - Mette Søberg

  1:47:24

  Hvem står egentlig bag ved de retter som opnår at komme på menuen på noma, og som gastronomer og foodies over hele verden falder på røven over. Rene Redzepi svinger naturligvis taktstokken, men det er gæsten i denne episode Mette Søberg der hver morgen ifører sig tænkehatten og fører en kombination af René og hendes egne tanker ud i livet og på tallerknen, som Head of Research & Development på restaurant noma, en af verdens absolut førende restauranter. Hør med og oplev hvad er sker under kasketten på en af de mest interessante kokke i Danmark.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Kok og Kok imellem podcast

  Kok og Kok imellem - en prolog til Sæson 3 med Mikkel Maarbjerg

  1:34:30

  Kok og Kok imellem sæson 3! Lyt med på den gode sludder jeg har med min gode ven, den første etniske dansker der modtog 2 af de flotte funklende Michelin stjerner. Han fortæller om sin vej til stjernerne, og ikke mindst hans vej ud af stjerne ræset. Mød Mikkel Maarbjerg, kogemands makker, ildsjæl og iværksætter, der svinger en kniv som få og på flere måder. Manden der har alt alt for travlt og ved det. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Kok og Kok imellem podcast

  Kok og Kok imellem - Andreas Bagh en fortsættelse

  24:51

  Imens vi venter på sæson 3 af Kok og Kok imellem, kommer her en lille fortsættelse af min snak med Andreas Bagh fra de rå lokaler på Kongens Nytorv. Snart åbner Andreas dørerne til hans nye univers. Vi følger i stor spænding med! Jeg håber at du allerede har hørt sidste episode af Kok & Kok imellem sæson 2, hvor jeg havde en forrygende snak med min gode ven og tidligere elev, Andreas Bagh.‘Jo det kan altså godt lade sig gøre…..!’ I episoden talte vi naturligvis om hans rejse frem til den hidtidige kulmination på hans karriere som køkkenchef på d’Angleterre. Han satte punktum på vores snak med at bekendtgøre at han havde sagt jobbet op og skulle starte et nyt projekt. I denne episode af Kok & Kok imellem special, inviterer Andreas os med ind i det der skal blive hans nye Restaurant, midt på Kgs Nytorv, i København, med fri udsigt til hans tidligere arbejdsplads. Her skal vi høre om planerne for hans nye perle. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Kok og Kok imellem podcast

  Kok og Kok imellem - Andreas Bagh

  1:29:52

  “Kok og Kok imellem” startede imens jeg var i karantæne under den 1. lockdown som ren Corona Radio hvor jeg talte med gode gamle kolleger om alt mellem himmel og jord over en telefon forbindelse.Her i sæson 2 går jeg lidt grundigere til værks og inviterer de mundbindsklædte kokke hjem i privaten og optager podcasten med det bedste tekniske set-up på lydsiden, med et kamera snurrende under seancen og dygtige mennesker i kulissen til at sikre at din oplevelse af mine snakke med nogle af landets bedste kokke blik en klokkeklar oplevelse. Tak fordi du lytter med! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Descubre los mejores podcast en la aplicación gratuita de GetPodcast.

Suscríbete a tus podcast favoritos, escucha episodios cuando estés sin conexión y déjate sorprender por las recomendaciones personalizadas.

iOS buttonAndroid button