Echt Gebeurd podcast

Echt Gebeurd

Echt Gebeurd

Bij Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over wat ze zelf hebben meegemaakt. Het idee voor Echt Gebeurd is ontleend aan het Amerikaanse The Moth. Anders dan bij The Moth leest er bij Echt Gebeurd ook elke maand iemand voor uit zijn of haar puberdagboek.

De illustraties bij de podcastafleveringen zijn gemaakt door Ella Bril en Jikke Lesterhuis.

313 episodios

 • Echt Gebeurd podcast

  Afl. 325 Geld: Erwin Wieringa

  12:37

  Erwin Wieringa heeft het niet zo op geluksgetallen en loterijen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • Echt Gebeurd podcast

  Afl. 324 Handel: Mathijs Vlam

  11:07

  Mathijs Vlam heeft als groenteboer op de markt geleerd: het gaat niet om dat ene mandarijntje of die kiwi die je verkoopt, het gaat om de beleving.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • Echt Gebeurd podcast

  No te pierdas ningún episodio de Echt Gebeurd. Síguelo en la aplicación gratuita de GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Echt Gebeurd podcast

  Afl. 323 Puberdagboek: Marieke ten Broeke

  13:14

  Heyzzz dagboek, schrijft Marieke ten Broeke, Mark wil met me kussen op de klassenfuif. Hij geeft me heel veel procent kans. Nu ben ik keiblij. Onze vacature vind je hier: https://www.culturele-vacatures.nl/2021/10/echt-gebeurd-zakelijk-leider/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • Echt Gebeurd podcast

  Afl. 322 Littekens: Job Vogel

  12:45

  Job Vogel blijkt in een dorp in Tanzania vlakbij een luidruchtig evenement te logeren.https://www.culturele-vacatures.nl/2021/10/echt-gebeurd-zakelijk-leider/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • Echt Gebeurd podcast

  Afl. 321 EHBO: Louis Benoist

  8:35

  Louis Benoist parkeert zijn truck bij een Canadees tankstation en bestelt een hamburgertje. Maar er is een oploopje. Er is onrust.www.culturele-vacatures.nl/2021/10/echt-gebeurd-zakelijk-leiderZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • Echt Gebeurd podcast

  Afl. 320 Met de auto: Lisanne Meijers

  7:33

  In een Indiaas hostel maakt Lisanne Meijers kennis met Abou. Hij belooft haar het allermooiste uitzicht dat ze ooit gezien heeft.www.culturele-vacatures.nl/2021/10/echt-gebeurd-zakelijk-leiderZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • Echt Gebeurd podcast

  Afl. 319 Dieren: Maarten Westerveen

  12:25

  Als vijftienjarige nerd gaat Maarten Westerveen met andere nerds op natuurkamp. 'En wat ik het ergste vond: deze mensen accepteerden zichzelf.'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • Echt Gebeurd podcast

  Afl. 318 Voor het geld: Jack Druppers

  10:31

  Politieagent Jack Druppers gaat op boevenjacht maar vindt iemand anders.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • Echt Gebeurd podcast

  Afl. 317 Tweede kans: Fattana Mirzada

  15:07

  Fattana Mirzada zint op wraak, maar haar moeder vindt rijstepap geschikter.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • Echt Gebeurd podcast

  Afl. 316 Puberdagboek: Nora Schenk

  13:52

  'Ik vind Maarten echt niet leuker dan Maarten', schrijft de vijftienjarige Nora Schenk in haar dagboek. 'Probleem: wat nu met Maarten?'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Descubre los mejores podcast en la aplicación gratuita de GetPodcast.

Suscríbete a tus podcast favoritos, escucha episodios cuando estés sin conexión y déjate sorprender por las recomendaciones personalizadas.

iOS buttonAndroid button