Cirkus podcast

Cirkus

Heartbeats.dk

Podcasten Cirkus er, som titlen antyder, et cirkus. Et cirkus af ideer, der igennem værterne Anna Munch og Jonas Risvig bliver sat ud i manegen i en ugentlig podcast for unge, hvor alt drives af skaberkraften i studiet og hos lytterne. Lytterne skal nemlig være med til at forme og sætte dagsordenen for programmet via interaktion på Jonas’ og Annas sociale medier.
Cirkus er den unge stemme i de voksnes debat. Det er leg og indsigt, men først og fremmest gode ideer, der blot venter på at få pustet liv i sig.

15 episodios

 • Cirkus podcast

  Finaletid!

  51:36

  Der er fredagsstemning i studiet, selvom det er sidste episode af 'Cirkus' i denne omgang. Jonas og Marta er i Jylland og derfor har Anna overtaget værtsrollen i dagens episode. Hun har derfor taget to af sine gode venner med i studiet, mon de kan erstatte Marta og Jonas? De giver sig i kast med brevkassen, der i dag handler om at blande venskaber til konfirmationer.Og så har 'Cirkus' i dagens anledning udvalgt tre fredagsbangers, der skal sætte gang i din weekend! Lyt med og find ud af, hvad du skal lytte til i aften.
 • Cirkus podcast

  Hvordan kommer man sig over et breakup?

  55:09

  Jonas er ked af det i dagens episode. Det er nemlig sidste episode af denne sæson af 'Cirkus', hvor han er med. Anna er nemlig alene i næste uge, dog i selskab med to venner og redaktør Andreas (hvis han altså møder op), hvilket bekymrer Jonas en del. Gider nogen overhovedet høre 'Cirkus' uden ham? Og hvorfor har Anna ikke en takketale klar på hans sidste dag? Brevkassen kommer i dag til at handle om, hvordan man kommer sig over et slemt breakup, og hvornår det er normalt at begynde at drikke. 'Cirkus' diskuterer også, hvad man kan gøre, når man ikke føler sig klar til at drikke, men især hvad Annas fortrukne alkohol er, selvom hun ikke er meget for at fortælle det.
 • Cirkus podcast

  No te pierdas ningún episodio de Cirkus. Síguelo en la aplicación gratuita de GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Cirkus podcast

  Alene i vildmarken

  49:27

  I dette afsnit af Cirkus bliver der pitchet en helt ny idé der skal sende Anna og Jonas ud i Vildmarken, men Cirkus studiet er uenige om hvem der vil holde i længst tid uden deres telefoner. Jonas og Martha har en nyhed, som skaber røre i studiet. De skal nemlig på optagelse i Jylland og kan ikke være med i sæsonfinalen af Cirkus, så Anna og Andreas er overladt til at lave en bombe af et afsnit som afslutning på sæsonen.I brevkassen er der et spørgsmål om ensomhed i coronatid, og så er der en pige der har skrevet ind om en situation hvor hendes venindes far i fuldskab bekendte at han i længere tid har været tiltrukket af hende. Og hvad gør man så lige dér?Det og meget mere kan du høre i dette afsnit af Cirkus.
 • Cirkus podcast

  "Text me when you get home"

  57:39

  Cirkus lægger ud med at diskutere ’Text me when you get home’ hashtagget, der har trendet på Instagram siden den britiske influencer, Lucy Mountain, startede det. Og så vender ‘Cirkus’ som altid tilbage til brevkassen, der er et sandt cirkus i denne episode. Den handler både om efterskole-kærester og voksnes holdning til ansvar og frihed hos unge. Det leder til Bøllebob, som også er navnet på Annas gamle Build-A-Bear bamse, der måske er blevet blendet???Jonas har desuden medbragt en lille test til Anna, der skal afsløre om hun er en god klassekammerat, en god ven eller ingen af delene.
 • Cirkus podcast

  Bedstemor Anns bondegård: Revisited

  51:18

  ‘Cirkus’-podcasten er ungdommens blik på samfundet og de voksnes debat. Denne gang diskuterer værterne Anna Munch og Jonas Risvig blandt andet selvskade og venner.
 • Cirkus podcast

  Anna og Jonas på landet

  53:55

  Dagens episode bliver et ægte cirkus, for redaktør Andreas har sendt Jonas og Anna på Bedstemor Ann's Besøgsbondegård i Gilleleje, og stemningen er ikke god. Anna har aldrig været på en bondegård før og er mødt op i sine hvide Converse. Og Jonas hader fugle, og dem er der mange af på landet. Det kommer til at handle om yndlingsdyr, og dengang Anna valgte at opbevare sin døde hamster på frys i tre år. Og så vender 'Cirkus' tilbage til brevkassen, der i dag handler om Annas McDonald's bestilling og økonomi.
 • Cirkus podcast

  Kan det betale sig at være pescetar, og hvornår er man egentlig bollevenner?

  52:00

  Anna har medbragt en nyhed i dagens episode, og Cirkus dykker endnu engang ned i deres kontroversielle brevkasse. Den handler i dag om, hvorvidt det kan betale sig at være pescetar, og hvornår man egentlig er bollevenner. For kan man have sex med en ven uden at være bollevenner? Jonas og Anna giver dig svaret. Og så stiller vi et spørgsmål som vi alle gerne vil have svaret på: Er Prins Christian på Instagram?
 • Cirkus podcast

  Isen slår sprækker i brevkassen

  49:16

  Anna har igen glemt at forberede sig og har derfor ikke medbragt nyheder, så Jonas må endnu engang tage styringen for dagens episode. Jonas lægger ud med at dele nogle af de meget sure beskeder, han har fået på TikTok efter at have delt sidste uges teaser med Anna, der taler om fastelavn. Dagens episode kommer også til at handle om køn i ‘Cirkus” kontroversielle brevkasse og om mangelfuld seksualundervisning i folkeskolen. Og så har Jonas fået en alvorlig besked ind indbakken.
 • Cirkus podcast

  Nu med fastelavn og brevkasse!

  54:53

  Jonas er træt af at Anna aldrig forbereder sig til podcasten, så han har tvunget hende til at se nyheder og præsentere dem i dag. En af dem handler om at det snart er fastelavn, men Jonas og Anna er meget uenige i, hvad fastelavn egentlig er. Og så har Cirkus også fået en brevkasse, som i dag handler om feminisme og udlændingepolitik. Programmet er tilrettelagt af Marta Skielboe
 • Cirkus podcast

  Vi er tilbage med samtykke, blæksprutter og en ny idé

  44:37

  Cirkus er tilbage! Det er blevet et nyt år og det er tid til, at vi samles i Cirkusstudiet igen. Det gør vi med et åbent redaktionsmøde, hvor vi diskuterer hvilken retning Cirkus skal gå i den kommende tid. Vi diskuterer ny samtykkelov, og hvordan Anna og hendes venner taler om og håndterer samtykke i deres vennegruppe. Jonas får revset en joke fra hans instagram og Anna hævder, at hun aldrig er akavet. Og sidst men ikke mindst, så får vi endelig en anmeldelse af blækspruttefilmen. Du hørte det her først.Programmet er tilrettelagt af Marta Skielboe

Descubre los mejores podcast en la aplicación gratuita de GetPodcast.

Suscríbete a tus podcast favoritos, escucha episodios cuando estés sin conexión y déjate sorprender por las recomendaciones personalizadas.

iOS buttonAndroid button