This Week in Google (Audio) podcast

This Week in Google (Audio)

TWiT

Leo Laporte, Jeff Jarvis, Stacey Higginbotham, Ant Pruitt, and their guests talk about the latest Google and cloud computing news. Records live every Wednesday at 5:00pm Eastern / 2:00pm Pacific / 21:00 UTC.

10 Episoder

Få adgang til hele det store podcastunivers med gratisappen GetPodcast.

Abonnér på dine favoritpodcasts, lyt til episoder offline, og få spændende anbefalinger.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2022radio.net logo