Katai podcast

Katai

Robert Katai

Un podcast despre marketing si viata

126 Episoder

 • Katai podcast

  126 Vlad Dumitrescu (Illustrescu) : De ce NFT-urile sunt un pas important spre WEB 3.0

  1:16:06

  Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Probabil că și Da Vinci ar fi intrat pe piața NFT-urilor. Ți-o imaginezi pe Mona Lisa virală pe Twitter? Pe lângă faptul că ar fi putut să-și promoveze proiectul fără probleme, Da Vinci ar fi avut și garanția că nu i s-ar fi putut fura opera. În loc... The post 126 Vlad Dumitrescu (Illustrescu) : De ce NFT-urile sunt un pas important spre WEB 3.0 appeared first on Katai.
 • Katai podcast

  125 Cristina Pîrv: Ține fileul sus și egoul mai jos

  59:10

  Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Când vrei să urci pe munte, pleci de-acasă cu o imagine în minte: tu, în vârf, admirând peisajul. Ai obiectivul setat și îl vizualizezi. Știi că nu va fi ușor drumul și cu atât mai mult, ești convins că va merita efortul. Ai o cantitate limitată de energie... The post 125 Cristina Pîrv: Ține fileul sus și egoul mai jos appeared first on Katai.
 • Katai podcast

  Gå ikke glip af nogen episoder af Katai - abonnér på podcasten med gratisapp GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Katai podcast

  124 Sergiu Floroaia: Comedia poate fi învățată dacă știi să-ți controlezi ego-ul

  1:09:35

  Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Invitatul meu de astăzi este Sergiu Floroaia, de care probabil ai auzit atunci când ai început să auzi mai des vorbindu-se despre stand up comedy în România. Poate îl cunoști ca gazdă al podcastului Ceva Mărunt, fost realizator al matinalului Râzi cu Sergiu și Andrei la Kiss FM... The post 124 Sergiu Floroaia: Comedia poate fi învățată dacă știi să-ți controlezi ego-ul appeared first on Katai.
 • Katai podcast

  3 lecții și 4 regrete pe drumul spre 34 de ani

  12:21

  Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Până la vârsta de 34 de ani am învățat 3 lucruri importante și 4 regrete pe care le-am trăit. Despre lecțiile învățate îți voi povesti mai pe îndelete, dar despre regretele pe care le-am trăit îmi este mult mai greu să intru în detalii. Până la urmă lecțiile... The post 3 lecții și 4 regrete pe drumul spre 34 de ani appeared first on Katai.
 • Katai podcast

  122 Adi Hădean – Viața e prea scurtă ca să te proptești de pereți

  50:38

  Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Cred că perseverența nici măcar nu-i perseverență. De fapt, cred că e doar un apendice al altui instrument pe care îl avem noi la dispoziție, și anume, inteligența. Pentru că dacă ai suficient de multă inteligență încât să îți vezi foarte clar obiectivele, să fii perseverent devine foarte... The post 122 Adi Hădean – Viața e prea scurtă ca să te proptești de pereți appeared first on Katai.
 • Katai podcast

  121 Teodora Migdalovici: Experimentează și ieși din previzibil (partea 2)

  57:53

  Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Vreau să îți imaginezi pentru un moment un cățel simpatic, poate un labrador sau oricare ți-e rasa preferată, care aleargă în jurul cozii sale. E fericit, energic, insistă serios pe task-ul lui (să prindă chestia aia care se mișcă „necontrolat”), mai schimbă și sensul, că poate e mai... The post 121 Teodora Migdalovici: Experimentează și ieși din previzibil (partea 2) appeared first on Katai.
 • Katai podcast

  120 Carmen Dumitrache – Cum să-ți alegi o carieră potrivită pentru nevoile și dorințele tale

  57:54

  Indiferent de domeniul de lucru în care activezi, am o întrebare pentru tine. Care au fost criteriile după care ai ales „ce te faci când vei fi mare”? Nu cu mult în urmă, doar cu o generație înaintea noastră, erai cineva și „te ajungeai” dacă mergeai pe drumul avocatului, doctorului, preotului, sau alte câteva meserii... The post 120 Carmen Dumitrache – Cum să-ți alegi o carieră potrivită pentru nevoile și dorințele tale appeared first on Katai.
 • Katai podcast

  119 Francisc Doboș: Religia dincolo de granițe

  54:46

  Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Oricine nu este ca mine și dorește să mă modeleze, să mă frăgezească, să mă șlefuiască doar în granițele sau în perimetrul religiozității lui, nu ar ține seama nici de libertatea mea. Francisc Doboș Religia a fost folosită secole la rând ca un scop care scuză mijloacele unor... The post 119 Francisc Doboș: Religia dincolo de granițe appeared first on Katai.
 • Katai podcast

  118 Irina Margareta Nistor – Despre consumatorii noi de filme

  1:18:33

  Am avut bucuria și plăcerea să stau la o cafea Nespresso cu doamna Irina Margareta Nistor și să povestim despre consumatorii noi de filme. Această doamnă care a dublat în secret în 5 ani peste 3000 de filme înregistrate pe casete video (VHS) și aduse din Vest. Cu siguranță cei care ați văzut documentarul Chuck... The post 118 Irina Margareta Nistor – Despre consumatorii noi de filme appeared first on Katai.
 • Katai podcast

  117 Teodora Migdalovici: Obiceiurile creativilor autentici (partea 1)

  55:17

  Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Creativitatea și perseverența sunt două subiecte foarte dragi mie și de fiecare dată când descopăr persoane care le îmbină cu brio, pur și simplu mă entuziasmez peste măsură și ard de nerăbdare să le intervievez și să împărtășesc cu voi cunoștințele lor. La fel este și în cazul... The post 117 Teodora Migdalovici: Obiceiurile creativilor autentici (partea 1) appeared first on Katai.

Få adgang til hele det store podcastunivers med gratisappen GetPodcast.

Abonnér på dine favoritpodcasts, lyt til episoder offline, og få spændende anbefalinger.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2021radio.net logo