Fredrikssons innebandypodd podcast

Hur mår svensk innebandy?

0:00
1:21:20
Spol 15 sekunder tilbage
Spol 15 sekunder frem
I avsnitt 46 gästas vi av Camilla Olsson, som är kanslichef på Värmlands innebandyförbund, och Henrik Paulsson som är verksamhetschef på Skånes innebandyförbund. Hur mår svensk innebandy just nu? Hur mår distriktsverksamheten? Hur många lag och spelare har man tappat på grund av pandemin, och hur planerar man att hämta ikapp det? Det och mycket mer diskuteras i avsnittet.

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Flere episoder fra "Fredrikssons innebandypodd"

 • Fredrikssons innebandypodd podcast

  Thomas "Brolle" Brottman

  1:15:22

  Vi har nått avsnitt 50 av Fredrikssons innebandypodd och det firar vi genom att bjuda in en 50-åring som gäst - Thomas Brottman, före detta elitspelare och numera förbundskapten för herrlandslaget. "Brolle" berättar bland annat om processen med landslaget och förberedelserna inför VM, hans framgångsrecept för att utveckla unga spelare, och ställs mot väggen om vilka som egentligen är de bästa uppvärmningsövningarna. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Fredrikssons innebandypodd podcast

  Sofia Joelsson

  1:00:13

  25-åriga Sofia Joelsson är en av Sveriges och världens hetaste innebandyspelare. Thorengruppen-forwarden leder i skrivande stund poängligan i Svenska Superligan med 20 poäng (12+8), vilket ger ett mäktigt snitt på 4 poäng per match. I avsnitt 49 berättar hon om varför hennes långa korsbandsskada var det bästa som kunde hända hennes innebandykarriär, vägen från målvakt till utespelare och mycket mer! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Fredrikssons innebandypodd podcast

  Gå ikke glip af nogen episoder af Fredrikssons innebandypodd - abonnér på podcasten med gratisapp GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Fredrikssons innebandypodd podcast

  Jörgen Lindgren

  1:10:07

  I avsnitt 48 gästas vi av Svensk Innebandys mäktigaste - Jörgen Lindgren, VD för Svenska Superligan sedan 1 maj 2020. Han har tidigare bland annat varit generalsekreterare för Svenska Ishockeyförbundet och VD för SHL. Hur går arbetet med innebandyn och vad kan vi innebandyentusiaster se fram emot i SSL framöver? Det och mycket mer frågar vi Jörgen i avsnittet. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Fredrikssons innebandypodd podcast

  Niklas Pålsson

  58:15

  I avsnitt 47 gästas vi av Niklas Pålsson, som är huvudtränare och sportchef i SSL-herrlaget Helsingborg. Han gör sin fjärde säsong i Helsingborg, innan dess var han tre år i Jönköping och två år i norska Elitserien. Han blev vald till Årets tränare i SSL 2017/18, en utmärkelse som betydde mycket för honom. Det berätta han mer om i avsnittet, och han ger även bland annat sin syn på årets SSL-säsong. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Fredrikssons innebandypodd podcast

  Hur mår svensk innebandy?

  1:21:20

  I avsnitt 46 gästas vi av Camilla Olsson, som är kanslichef på Värmlands innebandyförbund, och Henrik Paulsson som är verksamhetschef på Skånes innebandyförbund. Hur mår svensk innebandy just nu? Hur mår distriktsverksamheten? Hur många lag och spelare har man tappat på grund av pandemin, och hur planerar man att hämta ikapp det? Det och mycket mer diskuteras i avsnittet. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Fredrikssons innebandypodd podcast

  Sebastian Wahlgren

  46:07

  I avsnitt 45 gästas vi av Nykvarns tränare och sportchef Sebastian Wahlgren, som berättar om Nykvarns storsatsning mot SSL och SM-guld. Wahlgren har tränat Nykvarns 99:or sedan de var knattar och det är nu det laget som är stommen för Nykvarns herrlag när klubben har gått från talangfabrik till att bli ett elitlag. Varför är Hampus Ahrén världens bästa spelare? Hur kommer Nykvarn lägga upp taktiken i Allsvenskan? Det och mycket mer får vi svar på i veckans avsnitt. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Fredrikssons innebandypodd podcast

  Camilla Granelid

  56:13

  Den här gången gästas vi av förbundskaptenen Camilla Granelid vars U19-damlandslag spelar VM i Uppsala den här veckan. Uppladdningen och förväntningarna på turneringen kommer vi att prata mycket om, men även blicka tillbaka på hennes egen spelarkarriär då hon bland annat blev utsedd till Årets spelare i svensk innebandy. Men blev hon det fel år? Det och mycket mer i avsnitt 44! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Fredrikssons innebandypodd podcast

  Alexander Galante Carlström

  1:14:20

  Den här gången har vi med oss Faluns forwardsstjärna Alexander Galante Carlström, 32-åringen som har vunnit Svenska Superligans skytteliga sju (!) säsonger i rad. Han har även ett VM-guld, fem SM-guld, fyra Champions Cup-guld och har blivit utsedd till världens bästa innebandyspelare två gånger. I avsnittet ger han bland annat sin syn på senaste SM-finalen, Faluns trupp i år, landslaget och mycket mer. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Fredrikssons innebandypodd podcast

  Bruno & Koppen inför säsongen 2021/22

  1:25:56

  I avsnitt 42 är poddpanelen med Bruno Lundberg och Mikael "Koppen" Lindqvist tillbaka och diskuterar heta ämnen inom innebandyn, den här gången med en ny innebandysäsong framför oss. Bruno ger oss en inblick i arbetet med SSL-laget Endre där han är ny huvudtränare, och "Koppen" berättar varför han tar steget ner i båset igen i Herr1an-laget Mölndal. Man pratar också bland annat om herrlandslagets två förlustmatcher mot Finland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Fredrikssons innebandypodd podcast

  Markus "Pucken" Puskala

  1:38:46

  I 41:a avsnittet gästas vi av U19-herrlandslagets förbundskapten Markus Puskala som snart ska till Tjeckien och försöka ta tillbaka guldet i VM efter två raka silver. "Pucken" berättar bland annat om hur hans innebandykarriär startade, det oväntade samtalet som ledde till att han blev tränare, och analyserar hur framtiden ser ut för svensk innebandy efter att ha skärskådat kullarna av spelare födda 1997 till 2004. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Få adgang til hele det store podcastunivers med gratisappen GetPodcast.

Abonnér på dine favoritpodcasts, lyt til episoder offline, og få spændende anbefalinger.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2021radio.net logo