Aktivistpodden podcast

Aktivistpodden

Anette Svendsen

I Aktivistpodden tar vi for oss ulike aktivister hver eneste uke, for å hjelpe unge med å vite hva de kan engasjere seg i, og hvorfor det er viktig!

3 Episoder

 • Aktivistpodden podcast

  Minorg

  20:05

  I den tredje episoden av Aktivistpodden møter vi Qasim Ali. Han er en aktiv samfunnsdebattant, forskningsassistent ved OsloMet Storbyuniversitetet og leder for Minorg. Han savner representasjon fra ulike grupper i den norske samfunnsdebatten, og ønsker at Minorg skal være med å bidra til at flere stemmer blir hørt. Dette og mye mer får du høre om i denne episoden! 
 • Aktivistpodden podcast

  Changemaker

  31:17

  Embla, Lederen for Changemaker, forteller oss om aktivisme, engasjement og alt det innebærer. Vi snakker om våpeneksport, det nye lovforslaget for næringslivet, gamle menn som hetser på nett og verdens beste nyheter! I Changemaker er det plass for alle, og kan egentlig unge forandre verden? Klart det! 
 • Aktivistpodden podcast

  Gå ikke glip af nogen episoder af Aktivistpodden - abonnér på podcasten med gratisapp GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Aktivistpodden podcast

  Amnesty

  18:28

  I vår første episode av Aktivistpodden har vi snakket med Victoria, fra Amnesty OsloMet. Hun deler med oss hvordan hverdagen som aktivist er, hvilke saker som står på agendaen og hvorfor hun har valgt å engasjere seg! 

Få adgang til hele det store podcastunivers med gratisappen GetPodcast.

Abonnér på dine favoritpodcasts, lyt til episoder offline, og få spændende anbefalinger.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2022radio.net logo