Trcanje.rs Podcast podcast

Trcanje.rs Podcast

Trcanje.rs

Razgovori sa najeminentnijim ljudima iz sveta trčanja u Srbiji: atletičarima, triatloncima, stručnjacima, organizatorima događaja, influenserima

18 Episoden

 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Čedomir Vitorović: 80% energije u sportskim biznisima se troši uzaludno, ako ne postoji jasna poslovna strategija

  32:51

  Danas pričamo sa Čedomirom Vitorovićem, osnivačem prvog skvoš kluba u Srbiji "Skvošlend" koji je uspešno poslovao i okitio se medaljama na međunarodnim takmičenjima. Bavio se i trčanjem, jedan je od organizatora Košutnjak Challenge Race, trke sa preprekama. Danas je aktivan u upravi ragbi kluba Crvena Zvezda.   Povod našeg današnjeg razgovora je Peloton - Sports Business Academy čiji je Čeda jedan od osnivača. U pitanju je online edukacija za sportske radnike, menadžere, bivše sportiste koji žele da se bave biznisom u sportu.   Zanimalo nas je šta se sve može naučiti na Pelotonu, ko su predavači, koji je cilj ove edukacije. Pored toga, pričamo sa Čedom i tome šta to najviše nedostaje našem sportskom sistemu sa stanovišta poslovanja i koja su nam znanja potrebna da bismo bili profitabilni u sportskoj industriji.
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Jovica Spajić: Najbitnije je kakav ste čovek

  50:24

  U ovom podcastu ugostili smo izvanrednog, vanserijskog sportistu svetskih dometa, čoveka čija svaka rečenica odiše mudrošću i smirenošću, oplemenjuje i duboko inspiriše, vuče na razmišljanje o pravim životnim vrednostima.  Pričamo o njegovim velikim pobedama na svetskim takmičenjima, rekordima, o sportskim počecima, treninzima, anegdotama iz života, podršci ljudi i budućim planovima.  Uz poseban akcenat na pitanja koja nas sve dotiču: o identitetu,  karakteru, veri, predstavljanju svoje zemlje u inostranstvu, iskustvima iz kojih svi možemo nešto da naučimo.  Pogledajte, sigurni smo da ćete dugo ostati pod utiskom šta je sve čovek u stanju da postigne, a ostane čvrsto, sa obe noge na zemlji.
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Verpasse keine Episode von Trcanje.rs Podcast und abonniere ihn in der kostenlosen GetPodcast App.

  iOS buttonAndroid button
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Navike, treninzi, ishrana koje grade šampione!

  29:49

  Pričamo sa Ognjenom Stojanovićem i Acom Adžićem, šampionima koji su postigli puno zahvaljujući određenim rutinama, disciplini, navikama.  U ovom videu dele sa nama svoje iskustvo i korisne smernice o tome kako se trenira pred takmičenja/trke, kako izgleda doručak/ishrana šampiona, zašto su treninzi brda bolji od teretane itd.
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Stefan Ilić: Budite aktivni - pomoći ćete sebi i dragim ljudima oko sebe!

  22:47

  Proleće počinje sa trčanjem! Bilo da počinjete ili se vraćate trčanju, sad je idealna prilika! Ali nije uvek lako, zato trčimo zajedno!    BRC Škola trčanja upisuje 15. generaciju trkača 28. i 29. marta u Beogradskom trkačkom klubu. To je bio povod da pričamo sa Stefanom Ilićem, trenerom u BRC Školi trčanja o njegovim trkačkim počecima i šta sve pokriva struktuiran kurs od 16 nedelja koji pomaže da postepeno, na bezbedan i sistematičan način dostignemo najbolju formu života, kroz trčanje.
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Trčite bez da se zadišete uz pomoć tehnika yogičkog disanja

  49:26

  U ovom podcastu pričamo sa Anom Novaković, instruktorkom yoge i pranayame o tome: Šta je to smisleno - pranayama disanje? Koje sve benefite donosi ljudima? Kako pranayama pomaže trkačima? Kako ostvariti povezanost nasuprot "grčevitom vezivanju" za bilo šta u životu? Zašto mnogi učitelji yoge kažu da je "pranayama prečica do prosvetljenja"?   Kroz priču o svojim iskustvima u Nemačkoj, Etiopiji, Indiji, Ana nas uvodi dublje u suštinu samospoznaje, smirenosti, izbalansirane energije u kome je yoga i pranayama, uz druge tehnike odigrala ključnu ulogu u njenom životu i radu.  Dobićete jako korisne i primenljive uvide samo slušajući ono što je podelila sa nama.
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Nataša Ćulafić: Moja trkačka priča

  56:11

  anas pričamo sa našom uspešnom atletičarkom Natašom Ćulafić o njenim trkačkim počecima, atletici i trkama. Koliko je aktivna danas, koja takmičenja su joj na listi želja i ko je inspiriše - pored ostalih tema, otkriće nam u razgovoru sa Stefanom Ilićem, trenerom Belgrade Running Club
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Veroljub Zmijanac: IRONMAN je ego trip, neču ga ponoviti više nikada!

  36:31

  Sa Veroljubom pričamo o njegovom iskustvu na Ironman takmičenju, o daljem razvoju trkačkog pokreta u Srbiji, budućnosti sajta Trčanje.rs i novim biznis idejama.
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Ivan Miškeljin: Trka u mojoj glavi

  31:51

  Danas sa nama jedan od najboljih atletičara dugoprugaša u Srbiji koji ove godine slavi deceniju izvanredne trkačke karijere koju je zaokružio izdavanjem svoje knjige "Trka u mojoj glavi" . To je bio povod da se osvrnemo na sjajne rezultate koje je postigao i motivišemo neke nove trkače među vama.   Miškeljin je trostruki prvak Srbije u maratonu, dvostruki prvak naše zemlje u ultramaratonu, bivši rekorder Srbije na 50 km, a osvojio je i 27. mesto na svetu na svetskom prvenstvu u ultramaratonu u Dohi na 50 km, 2016. godine.
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Aleksandar Adžić: Od rekreativca do Šampiona Srbije u maratonu!

  25:54

  Momak sa mentalitetom velikog pobednika! Skroman, porodičan, posvećen - svom matičnom #BelgradeRunningClub doneo je državnu medalju.  Kada je počeo da trči? Kada je postao državni prvak Srbije u Maratonu? Koje su mu najdraže trke i medalje?  Kako mu je izmakla titula na Kruševačkom polumaratonu? Kako su izgledali njegovi trkački počeci: Kako je za mesec i po dana pripremio 21K za Beogradski maraton? Zašto je nakon toga odlučio da trenira u našem Road Runners Trcanje.rs Klubu, sadašnjem #BelgradeRunningClub Kako trenira danas i kakvi su mu planovi za budućnost?
 • Trcanje.rs Podcast podcast

  Ironman Bojan Đurić: Koliko su moćne Nike ZoomX Vaporfly Next%

  1:09:57

  Bojan Đurić ekskluzivno za Trčanje.rs Podcast predstavlja: Nike ZoomX Vaporfly Next% u kojima je Kipchoge istrčao maraton ispod 2 sata na Ineos Challenge u Beču prošle godine. Verujte nam da izgledaju kao da su pravljene za svemirce 😃   Pričamo i o drugim modelima patika i koliko olakšavaju "posao" na takmičenjima, zatim o treningu, ishrani.

Hol dir die ganze Welt der Podcasts mit der kostenlosen GetPodcast App.

Abonniere alle deine Lieblingspodcasts, höre Episoden auch offline und erhalte passende Empfehlungen für Podcasts, die dich wirklich interessieren.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2022radio.net logo