Nordmark Pod podcast

Mitt liv handlar inte om att veta utan om att leva - Rojda Sekersöz

0:00
53:37
15 Sekunden vorwärts
15 Sekunden vorwärts

Nordmark Pod får besök av filmregissören och poeten Rojda Sekersöz!

Det samtalas om och att; Det ständiga bruset, meditation,  Young Royals, En komikers uppväxt, Dröm vidare, fly in i jobbet, att inte bara vara människa, skälla ut biografen, känna sig förbrukad, arvet, företagande kultur, att kontemplera över döden, behov att kommunusera, mina samlade verk, jag tror att jag kan förändra, jag ser allt, vi lever och jag tycker att världen är en vacker plats trots allt, alla måste ge tillbaka, vad innebär det att leva, det meningslösa, ett kollektivt ego, att acceptera, mitt liv handlar inte om att veta utan att leva.. 

Weitere Episoden von „Nordmark Pod“

 • Nordmark Pod podcast

  Ett direkt uttryck - Mor

  37:43

  Nordmark Pod får besök av singelaktuella trion Mor som bestå av Mapei, Fredrik Okazaki och Thomas Rusiak! Det samtalas om och att; Singlarna Spitfire, Ponys, en familj, det lättaste jag gjort, kan inte uttrycka det, fritt och naturligt, Paalsund, abstrakt poesi, producerandet, improviserar fram det mesta, inte vanlig struktur, urminnes tider i mitt liv, kontemplerande, allt som ackumelerats, 10 ggr, hålla mig från att inte gråta eller gapskratta, fokuserad i kaoset, aldrig upplevt det här, ute efter kärnan, det inbyggda svänget, välkomnande, dansa mer, fri tolkning och att sätta sina egna ord..Mäktigt!
 • Nordmark Pod podcast

  Utan att checka ut - Maja Francis

  49:45

  Nordmark Pod får besök av artisten och albumaktuella låtskrivaren Maja Francis!Det samtalas om och att; A Pink Soft Mess, alla behöver inte gilla mig, kan jag inte bara få göra detta? Knacka, klippa bort sig själv, sluta vara så flickig, sluta vara ett jävla as, sann mot sig själv, gå vilse, prata med sig själv är bra för hjärnan, gråta till Tori Amos, den långa processen, utan att checka ut, bara vila som gäller, mkt text, ta sig upp, det växte fram, demos, halsen knöt sig, panikångesten, adhd, meditation, det enda var att min röst ska få leva, dörren till panik, självkänslan och att kunna gå vidare..Mäktigt!
 • Nordmark Pod podcast

  Verpasse keine Episode von Nordmark Pod und abonniere ihn in der kostenlosen GetPodcast App.

  iOS buttonAndroid button
 • Nordmark Pod podcast

  Det heliga rummet - Isabella Lundgren

  58:03

  Nordmark Pod får besök av artisten och jazzsångaren Isabella Lundgren!Det samtalas om och att; Jazz, 8e albumet Look for the silver lining, det traditionella och det nya, utan medvetandet av betraktelse, jag kunde göra det här, den förskjutna upplevelsen, självupptagenhet, allt handlade om prestige, ångestfyllt, det heliga rummet, för min egna skull, det måste vara jag, tacksamheten, den intakta kärleken, det som inte går att kontrollera, grina och skrika, alla är beroende av dig, olika substanser, grundsmärta, vara så fri som möjligt, skuggan, samlas kring den mänskliga historien, prästkandidaten och att släppa taget…Mäktigt!
 • Nordmark Pod podcast

  Det som når oss - Frida Katarina Johansson

  36:33

  Nordmark Pod besöker Sundsvall Filmfestival och pratar med kompositören och artisten Frida Johansson!Det samtalas om och att;Filmusik, Bortbytingen, författarporträtt, inspirationen, rötterna och folkmusiken, en svunnen tid, när musiken överlever filmen, det som når oss och när känslor väcks till liv..
 • Nordmark Pod podcast

  Möt mig i Paradiset - Gina Dirawi

  47:51

  Nordmark Pod får besök av artisten, författaren och programledaren Gina Dirawi!Det samtalas om och att; Live and die, Blame it on me, arabisk folklore möter svenskt vemod, letat folk hela livet, hitta en partner, vi är inte samma sort, fånga, kommer aldrig hitta, uppe sent med mkt ångest, runt Söder, du har hittat hem! Dejta lite, filmiskt, platser man inte räknat med, man måste acceptera, relation till sin röst, Förakta verkligheten,  Möt mig i Paradiset” längtan efter en död, mörkret, inte vågat, vandring till en annan planet, bygget av ord, naturen, saker som dör och blir till nytt, de stora språken, eskapism, besatt av döden och vi gillar drama! 
 • Nordmark Pod podcast

  Längtan - Kristoffer Triumf

  40:49

  Nordmark Pod får besök av journalisten, Värvets grundare och numera debutromansaktuelle Kristoffer Triumf!Det samtalas om och att; Törst, Hemmets Journal, längtan, de jag vill åt, Värvet, framtidens broilers, lärt mig om mig själv, vilja framåt, inte i nuet, inte i dået utan i snartet, tur i oturen, semestern är över, mkt skit, den där dagboken, sake som får rinna ut, 300000 tecken, meta, för teoretisk, inte hänga ut nån annan än mig själv, en slice av life, jag har knarkat järnet,  inte samma person då som nu, ta sig vidare, det kommer alltid vara krångligt, vässa av och att lära sig cykla..Mäktigt!
 • Nordmark Pod podcast

  Svarta boken - Myra Granberg

  45:57

  Nordmark Pod får besök av albumaktuella artisten och låtskrivaren Myra Granberg!Det samtalas om och att; Andra sidan är ni klara, längdformat, peppramsa till mig själv, debuten, nörda ner sig, för er skull, när det känns sämst, sårbarheten, jag ser er! Kan ni gå!? Förväntningar,  jag är sån grov människa, håll käften och försvinn, dalen, 3e svåra plattan, övertänka, den svarta boken, utvecklas och att utforska nåt nytt….Mäktigt!
 • Nordmark Pod podcast

  En verktygslåda som kommer till liv - Kristofer Eng

  48:39

  Nordmark Pod får besök av kompositören Kristofer Eng!Det samtalas om och att; It Takes Two, drömprojekt, tekniken, Elias Software, kommer gråta, dröm att skriva till ett sånt spel, musikteknologi, en story som saknades, May, Cody och Rose, jazz, stenkross, en gamer, aldrig bromsa utvecklingen, filmmusik, Bernad Herrmann, Psycho, AI och unika låtar…Mäktigt!
 • Nordmark Pod podcast

  Mitt liv handlar inte om att veta utan om att leva - Rojda Sekersöz

  53:37

  Nordmark Pod får besök av filmregissören och poeten Rojda Sekersöz!Det samtalas om och att; Det ständiga bruset, meditation,  Young Royals, En komikers uppväxt, Dröm vidare, fly in i jobbet, att inte bara vara människa, skälla ut biografen, känna sig förbrukad, arvet, företagande kultur, att kontemplera över döden, behov att kommunusera, mina samlade verk, jag tror att jag kan förändra, jag ser allt, vi lever och jag tycker att världen är en vacker plats trots allt, alla måste ge tillbaka, vad innebär det att leva, det meningslösa, ett kollektivt ego, att acceptera, mitt liv handlar inte om att veta utan att leva.. 
 • Nordmark Pod podcast

  Resten är livet - Efva Attling

  52:09

  Nordmark Pod får besök av kreatören, designern, modellen och artisten Efva Attling!Det samtalas om och att; Svåraste utmaningen, X-Models, kärleken till livet, inspirationen, formen, det abstrakta, sjukdomen, fullt ut, billigaste psykologtimmen, insikt, det kommer vara tills jag dör, gå igenom, Yoko Ono, Högdalen, vara stolt och att alltid vara nyfiken…Mäktigt!

Hol dir die ganze Welt der Podcasts mit der kostenlosen GetPodcast App.

Abonniere alle deine Lieblingspodcasts, höre Episoden auch offline und erhalte passende Empfehlungen für Podcasts, die dich wirklich interessieren.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2021radio.net logo