Alo! Kam Nje Pytje (Podcast Shqip) podcast

Alo! Kam Nje Pytje (Podcast Shqip)

Pod Hub 2.0

Debate më të nxehta se fotot lakuriq të Margot Robbie.
Humori më i zi se Obama (qeni i Ilir Shaqirit tek Big Brother Vip).
Ju inkurajojmë të na mbështesni në Patreon: https://www.patreon.com/Alo_kam_nje_pytje ku do të keni akses pa limit të çdo episodi pa reklama, 3 episode më shumë se në platformën bazë dhe të gjitha episodet BONUS*... si dhe më shumë
Asgjë nuk ka imunitet ndaj humorit apo pyetjeve kritike.
Ju rikujtojmë që episodet tona janë telefonata të vërteta spontane të painskenuara, apo paramenduara dhe si pasojë varen nga cilësia e internetit. Ne punojmë cdo ditë për të rritur kualitetin e cdo podcasti te rradhës. Faleminderit për mirëkuptimin.
Ti vetëm dëgjo dhe na mbështet duke na ndjekur dhe duke e shpërndarë
Instagram: alo_kam_nje_pytje
Youtube: Alo! Kam nje pytje
https://linktr.ee/PODHUB2.0

68 Episoden