Ubåtsaken podcast

Ubåtsaken

NRK

NRK følger rettssaken mot Peter Madsen. Han er tiltalt for å ha drept og partert den unge journalisten Kim Wall i selvbygget ubåt.

5 avsnitt

 • Ubåtsaken podcast

  Skyldig?

  47:36

  Det går ikke så bra for Peter Madsen i byretten i København – men ennå har ingen kunnet fastslå dødsårsaken med sikkerhet. Hva kommer det til å bety? Og hva vil de sakkyndige si om hans psyke?
 • Ubåtsaken podcast

  Hvem er Peter Madsen?

  46:29

  Hvem får seg til å partere et lik? Vi har snakket med mennesker som trodde de kjente Peter Madsen, ubåt- og rakettentusiasten som står tiltalt for å ha drept Kim Wall om bord i den hjemmelagede ubåten Nautilus natten mellom 10. og 11. august i fjor.
 • Ubåtsaken podcast

  Missa inte ett avsnitt av Ubåtsaken och prenumerera på det i GetPodcast-appen.

  iOS buttonAndroid button
 • Ubåtsaken podcast

  Kim Wall - mer enn bare et offer

  41:01

  Kim Wall reiste verden rundt på jobb som journalist for en rekke internasjonale medier. Likevel skulle hun miste livet i havet bare noen mil fra hjembyen Trelleborg, i en ubåt.
 • Ubåtsaken podcast

  Siste Reis

  36:19

  De siste som så Kim Wall og Peter Madsen stevne ut i ubåten, synes de så ut som et forelsket par. Timer senere var hun død, og han pågrepet.
 • Ubåtsaken podcast

  Snart kommer podkasten "Ubåtsaken"

  1:06

  Onsdag 7. mars kommer første episode av podkasten om Ubåtsaken i Danmark. Emma Clare Gabrielsen følger rettssaken mot Peter Madsen. Han er tiltalt for å ha drept og partert den unge journalisten Kim Wall i selvbygget ubåt.

Kom åt alla poddsändningar i gratisappen GetPodcast.

Prenumerera på dina favoritpoddar, lyssna på avsnitt offline och få spännande rekommendationer.

iOS buttonAndroid button