Den Gamle Hytte podcast

Salzburg - Brøndby

0:00
44:42
Spola tillbaka 15 sekunder
Spola framåt 15 sekunder
Vi lever stadig i CL-kvalen takket været en mandfolkepræstation imod et bedre hold. Så det var en af de dage, hvor det gjorde ondt at pege på en Oscar. Derudover handler det også lidt om Erik Paaske.

Fler avsnitt från "Den Gamle Hytte"

 • Den Gamle Hytte podcast

  Derbysejr

  52:44

  Kødsovsen syder og optimismen bobler i Den Gamle Hytte. Brøndby leverede en solid indsats og vandt, selvom hyttemedlemmerne er uenige om, hvor solid sejren var. Og på en eller anden måde falder snakken også på Gitte fra bagedysten.
 • Den Gamle Hytte podcast

  EuropaPod: Rangers

  46:06

  Den Gamle Hytte og BrøndbyLyd er gået sammen i en fællespodcast om Brøndbys gruppespil i Europa League. I den her omgang ser vi nærmere på kampen mod Rangers.Vært: Nanna Møller KarlsenMedvirkende: Søren Colding, Lars Feist og Martin Flindt
 • Den Gamle Hytte podcast

  Missa inte ett avsnitt av Den Gamle Hytte och prenumerera på det i GetPodcast-appen.

  iOS buttonAndroid button
 • Den Gamle Hytte podcast

  BIF - Vejle

  41:56

  Spillede Brøndby 3-4-3 eller 3-5-2? Var Niels Frederiksen ved at fælde en tåre imod slutningen af kampen? Og hvem er egentlig mest nærig, Lars eller Olsen? Det er nogle af de spørgsmål v i berører i dagens hytte, mens vi selvfølgelig analyserer sejren over Vejle til bunds.
 • Den Gamle Hytte podcast

  Randers - BIF

  34:05

  Hyttemedlemmerne er stærkt utilfredse med den første halve time, men gør også en ihærdig indsats for at se lys i mørket efter 1-1 imod Randers.
 • Den Gamle Hytte podcast

  EuropaPod: Lyon

  51:34

  Den Gamle Hytte og BrøndbyLyd er gået sammen i en fællespodcast om Brøndbys gruppespil i Europa League. I den her omgang ser vi nærmere på opgøret ude mod Lyon.Vært: Morten OlsenMedvirkende: Søren Colding, Jonathan Lorenzen og Nanna Møller Karlsen
 • Den Gamle Hytte podcast

  BIF - AaB

  51:57

  ADVARSEL: Denne podcast indeholder ord som liderlig og forspil. Det handler ikke om sex, men om noget der er mindst lige så godt. En Brøndbysejr. Det var en rodet en af slagsen, men trods alt en sejr og dejlige tre point, er panelet enige om. Til gengæld er de uenige om Oscar og Vilfort.
 • Den Gamle Hytte podcast

  Sønderjyske - Brøndby

  39:28

  En fornuftig start udviklede sig til et rodet mareridt af en kamp, hvor Brøndby intet skabte. Panelet er bekymret og rørende enige om dagens Oscar og Vilfort. Desuden diskuterer vi, om det er på tide, at Lars får en ny gamerstol.
 • Den Gamle Hytte podcast

  EuropaPod: Sparta Prag

  56:55

  Brøndby er i et europæisk gruppespil for første gang i 15 år, og i den anledning er Den Gamle Hytte gået sammen med Brøndbylyd om en fælles podcast med analyser af kampene og indsigt og anekdoter fra tidligere brøndbyspillere, der selv har spillet med i de store europæiske kampe.Medvirkende: Nanna Møller Karlsen, Lars Feist, Mogens Krogh
 • Den Gamle Hytte podcast

  BIF - Silkeborg

  31:35

  20 af de bedste Brøndby-minutter i sæsonen blev opfulgt af 70 af de dårligste, og så kan det altså ikke blive til meget kødssovs til Brøndby-drengene. I Den Gamle Hytte er der ikke meget tvivl om, hvem der er Oscar og Vilfort, men systemet er oppe til debat. Og så er der to nye Uhre-sange til din playliste.
 • Den Gamle Hytte podcast

  BIF - FCM

  38:18

  Rædselsstart, taktisk genistreg, sejr og clean sheet. Den Gamle Hytte dissekerer sejren over FC Midtjylland.

Kom åt alla poddsändningar i gratisappen GetPodcast.

Prenumerera på dina favoritpoddar, lyssna på avsnitt offline och få spännande rekommendationer.

iOS buttonAndroid button