Så længe det kan spises podcast

Så længe det kan spises

Kris & Chris Entertainment

Månedlig podcast i bite-size størrelse med Kris og Chris. De to madører skiftes til at invitere hinanden ud, og hver måned er de ude at spise et nyt sted. Så længe det kan spises er den ven, du går til for gode anbefalinger.

Lyt med og bliv sulten på nye restaurantoplevelser.

Følg os på Instagram: @detkanspises

Musik: Favorite Secrets af Waylon Thornton, og Trek af Chad Crouch

27 Episódios

 • Så længe det kan spises podcast

  Ep. 26: FARVEL

  27:55

  Allersidste afsnit af Så Længe Det Kan Spises! De to værter Kris & Chris er blevet enige om at stoppe podcasten, da der er for mange andre ting, der tager tid. Kris er netop blevet uddannet sommelier og Chris har travlt med sin foto-business. Men inden optageren bliver slukket 'for good', skal der kastes et tilbageblik på nogle af de mange gode (og mindre gode) madoplevelser - og selvfølgelig skal der skåles en sidste gang. Tak fordi du har lyttet med!
 • Så længe det kan spises podcast

  Ep. 25: Pesce

  22:42

  I dette afsnit glædes Chris og Kris over, at corona-krisen er så meget under kontrol, at det er muligt at spise på restaurant i København igen. Det skal fejres med havmad og vin og derfor vælger de Osteria 16 nyeste søsterrestaurant Pesce. Pesce er en antipasti restaurant, hvor (som navnet også afslører) det er fisk, der er i fokus. Ikke nok med det, så er det også fornuftige priser og værterne har forventninger om den samme hyggelige stemning som findes på Osteria 16. Lyt med og hør, hvordan det gik på Pesce..
 • Så længe det kan spises podcast

  Não percas um episódio de Så længe det kan spises e subscrevê-lo na aplicação GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Så længe det kan spises podcast

  Ep. 24 Øens Spisested

  23:06

  Coronakrisen hærger stadig restaurationsbranchen - og resten af verden - men heldigvis kan man finde lækker take away flere steder i byen. Chris har opsnuset rygter om et fantastisk sted på Amager, hvor man kan få en 3-retters med hjem for bare 130 kr! Chris & Kris smæsker sig i nyopgravede gulerødder, herregårdsbøf med bearnaise, hvide asparges og cheesecake fra Øens Spisehus. Og er helt paf over det høje niveau til så få penge! Eneste minus er cykelturen derud i regn og blæst. Til maden nyder de to værter en falske Solaris fra Østergaard Vinmageri på Lolland, som er så bællevenlig, at regnen snart er glemt.
 • Så længe det kan spises podcast

  Ep. 23: Guld Kebab

  28:41

  Har du også savnet en kold fadøl til din döner kebab? så led ikke længere, for Umut Sakarya har åbnet endnu en restaurant, nemlig Guld Kebab.Her fandt Chris og Kris et meget utraditionelt menukort, hvor man både kan få fadøl, Fernet Branca og Krug Champagne til sin kebab og hjemmerørt bearnaise sauce til sine bølgefritter, men det vildeste er nok, at Umut har skiftet lammekødet ud med svinekød (selvfølgelig). Da værter besøger spisestedet en lille uge efter åbningen, er der stuvende fyldt med sultne (og fulde) gæster, som har spist alt svinekebabben inden vores værter får bestilt. Lyt med og find ud af hvad Chris og Kris så sætter tænderne i, når de dykker ned i, hvad de bedst kan beskrive som et fusionskøkken af Umuts tyrkiske ophav blandet med hans passion for klassiske danske madtraditioner.
 • Så længe det kan spises podcast

  Ep. 22: Paradiso

  24:01

  Kris & Chris glemmer for en stund det grå januar-vejr, mens de har det rimelig paradiso-agtigt med god vin i glasset, friteret fristelser på tallerkenen og dejlig musik i højtalerne. De to værter har fundet vej til Paradiso, en nyåbnet snackbar på Nørrebrogade, ejet af samme seje kvinder som står bag succesen Cicchetti. Man kan ikke reservere bord, og konceptet er inspireret af de italienske barer, hvor man kan svinge forbi hele dagen til vin, kaffe og snacks og blive så længe man lyster. Kan man egentlig få for meget friteret mad? Svaret er nej, især når det er så delikat og i mundrette størrelser som hos Paradiso. De to værter bestiller alt ikke-kød på menuen og går dejligt mætte derfra uden at januar-økonomien har lidt overlast. Det kan klart spises, og hvis der bare bliver skruet en anelse op for vin-køleskabet, så er der ikke en finger at udsætte på noget.
 • Så længe det kan spises podcast

  Ep. 21: Curfew & Jah Izakaya

  36:44

  SLDKS tager hul på det nye år med en imaginær gastro-rejse på Vesterbro og hvad skal det så betyde? du kender det godt, det er januar, det er gråt, det er vådt og der er lavvandet i pengepungen, så for vores to værter Chris og Kris er det en måned, hvor de drømmer sig udenlands. Det vil den økonomiske (januar) situation ikke tillade og derfor skruer de op for fantasien og "tager til" New York og Tokyo på ÉN og samme aften. Lyt med og find ud af hvordan…
 • Så længe det kan spises podcast

  Ep. 20: Jul hos Told & Snaps og Hviids Vinstue

  40:21

  Det er blevet december og hvad er mere jul'et end at fejre det med smørrebrød, snaps og gløgg? Chris har forsøgt at researche sig frem til byens bedste smørrebrød - i hyggelige, men ikke alt for kitchet eller fancy omgivelser - og det fører de to værter til Told & Snaps. Her er rejerne friske og faste, mayoen hjemmerørt og sværene sprøde. Kris & Chris er især begejstret for havstrygeren og nyder i det hele taget frokosten med stort velbehag. Det bliver ikke mindre fornøjeligt af det store udvalg at hjemmelavet snaps! Her er noget for enhver smag, men de tør dog ikke kaste sig over en "brunet smør" og lander i stedet på nogle safe choices i form af citron og julesnaps. De to værter fortsætter den gode julestemning på byens mest hypede og ol' school gløgg-sted: Hviids Vinstue. Gløggen er dyr, men dejlig og også her kan Kris & Chris føle sig ekstra unge og kække - hele dagen er nemlig brugt i selskab med det grå guld.
 • Så længe det kan spises podcast

  Ep. 19: SÆRAFSNIT - White Guide

  16:41

  SÆRAFSNIT! Chris og Kris har været til lancering af White Guide Danmark 2020 og det var en dag i gastronomiens tegn, hvor vores værter først var til White Guides Holistic Cuisine Trendseminar og derefter lancering af White Guide Danmark 2020 og prisoverrækkelse. Hør med og bliv klogere på, hvad der rykker for tiden på den danske gastronomiske scene.
 • Så længe det kan spises podcast

  Ep. 18: Safari

  33:37

  Tag med Chris og Kris på @safari på Nørrebro! Kris laver et stærkt comeback og inviterer Chris på Restaurant Safari i Baggesensgade på Nørrebro. Aftenen starter våd og kold, men de to værter bliver hurtigt varmet op mens de spiser sig igennem Safaris verdensomspændende køkken, hvor der er ingen regler og ingen dogmer, men massere af stemning, velsmag og dejlig drikkevenlig vin. Safari åbnede d. 3/10 og er skabt af menneskerne bag Nørrebro hittet Omar. Lyt med og find ud af hvorfor Chris og Kris klart skal på Safari igen..
 • Så længe det kan spises podcast

  Ep. 17: Donda

  40:01

  Når der åbner en ny restaurant i byen, der udelukkende har fokus på fisk og skaldyr, så er Kris & Chris på pletten! Og Donda på Christianshavn skuffer ikke de to værter, der smovser sig i delevenlige latinamerikanske retter. På menuen er bl.a. ceviche, padron peppers, gambas og Zarandeado, og for første gang må Chris forlade bordet uden at spise op - der er simpelthen for meget! Aftenen slutter af med et uventet visit hos en show-kending, som hjælper Kris & Chris med at svare på Spørgsmål Fra Lytterne.

Descobre o mundo dos podcasts com a app gratuita GetPodcast.

Subscreve os teus podcasts preferidos, ouve episódios offline e obtém recomendações fantásticas.

iOS buttonAndroid button