Löpning & Livet med Fredrik och Simon podkast

121. Från (Göteborgsvarvet) Halvmaraton till (Stockholm) Marathon! Gäst Mustafa Mohamed

0:00
1:37:02
Do tyłu o 15 sekund
Do przodu o 15 sekund
Fullmatad av motivation efter Varvet? Eller.... kanske sugen att aldrig springa igen? No worries! Vi tar hjälp av vår kompis Mustafa Mohamed för att hjälpa oss att navigera i att växla upp från halvmaraton till maraton! Förutom det uppenbara i den dubbla distansen, hur skiljer sig det att springa ett maraton mot ett halvmaraton? Hur fyller man upp med energi, vilka pass är bra att köra och är det dumt att försöka "springa igen" tid på första halvan av ett maraton? Och inte minst delar Musse med sig av ett mästerligt mentalt knep i att dela upp loppet i tre delar med liknelsen av att sitta i en bil, med tillhörande smärtskala....
Vi snackar även igenom Göteborgsvarvet race report och om Avenyn var så jobbig som vi tänkt med en cocktail i handen! Sist men inte minst får vi lite försmak av den nya YMR Track Club kollektionen Lysekil som precis har släppts!
Så klart har vi en kod till alla lyssnare som ger 20% rabatt på orders (på hela sortimentet så klart!). Använd kod POD20 hos wwwymrtrackclub.com/> YMR Track Club och säkra upp din sommaroutfit idag.
Avsnittet presenteras i samarbete med våra vänner på YMR Track Club!
Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:
⁠⁠Hemsida: www.lopningochlivet.se/> Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!
⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: www.youtube.com/@lopningochlivet/podcasts> Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!
⁠⁠Instagram⁠⁠: www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/> Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!
⁠⁠Facebook⁠⁠: www.facebook.com/lopninglivet> Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!
TikTok: www.tiktok.com/@lopning_och_livet?is_from_webapp=1&sender_device=pc> Vi finns även på TikTok, välkommen!
⁠⁠Strava: www.strava.com/clubs/801603?oq=l%C3%B6pnin> Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Więcej odcinków z kanału "Löpning & Livet med Fredrik och Simon"