Löpning & Livet med Fredrik och Simon podkast

119. Konditionstest Tröskel & VO2Max hos Aktivitus!

0:00
1:14:42
Do tyłu o 15 sekund
Do przodu o 15 sekund

När lutningen på bandet slog över till 12%.... Shit got real! Men den delen kommer vi till. Detta avsnitt begav vi oss söderut till Aktivitus i Malmö för att tillsammans med testledare (och gammal löparkompis) Andreas Thell få den ärliga sanningen om var vi rent fysiskt står till i vår löpning!

Vi snackade med Andreas om varför man gör tester och hur det kan gynna en, vad vårt älskade uttryck Fatmax egentligen är och om varför Fredrik orkade ta ut sig mer än Simon? Vi går igenom testresultat men framförallt får ni se och höra oss lida mot slutet av testet.... Tänk att sju minuter kan vara så jobbiga!

Häng med oss på ett Tröskeltest och VO2Max-test och få en insikt i hur du kan bli en bättre löpare om du lär känna din kropp och dina fartzoner på ett bättre sätt! (Vi kan tipsa om att kika in på vår Youtubekanal för detta avsnitt och se oss lida på bandet!)


Just nu kan du som lyssnar och tittar på podden få 20% rabatt på alla tester hos Aktivitus om du bokar ett tillfälle innan den 14 maj! Testerna går givetvis att göra efter den 14 maj, men bokningen behöver göras senast detta datum.

Använd följande rabattkod vid bokning (så dras den av när ni gör besöket): Löpning & Livet


Detta avsnitt presenteras i samarbete med våra vänner på Aktivitus!


PS. Om du gillar vår podd så betygsätt oss gärna på plattformarna vi finns på eller skriv en recension.

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:


Więcej odcinków z kanału "Löpning & Livet med Fredrik och Simon"