Löpning & Livet med Fredrik och Simon podkast

111. Hur kan AI förbättra din löpning idag och i framtiden? (Gäster Peter på YMR och ChatGPT)

0:00
1:27:44
Do tyłu o 15 sekund
Do przodu o 15 sekund

Efter att ha tjatat om AI i hur många avsnitt som helst så blir det ÄNTLIGEN dags att få med AI som gäst i podden!! Inte nog med det så fixade den även drinken och spelade in introt år oss 😂. Men nog med tramset.

Detta avsnittet går till historien som ett av de mest speedade någonsin när vi pratar om Pumaskor (alltså skor gjorda av en riktig Puma), Garmins tävlingsprediktion och Stravas miss med att röja platser för hemliga militäranläggningar 🙈. Hur kan AI, och specifikt ChatGPT, hjälpa dig som löpare redan idag och hur går egentligen uppladdningen inför Nike Marathon test 10 kilometer i Köpenhamn?!

Med oss har vi även Peter Häggström Lindecrantz från YMR Track Club som lysande återgäst! Vi snackar om nya kollektionen Lysekil, deras kommande löparbrillor och om att skapa ett hållbart och tidlöst varumärke i en föränderlig tid.

Och så klart även det som AI säger i introt…

”Och vet ni vad? Innan inspelningen så blandade vi en härlig Artificiell Runner cocktail som vi just halsade ner, så nu är vi laddade och redo att dra igång. Så nu kör vi!”

Avsnittet presenteras av YMR Track Club! Använd rabattkod ”Pod20” för 20% rabatt på YMRs fantastiska kläder (går ej att kombinera med andra erbjudanden)👌🏻.

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

Więcej odcinków z kanału "Löpning & Livet med Fredrik och Simon"